- 3 Mart 2021
- 54
- 10
- 29
Bende 26 ekimde aşilama yaptim bekkiyorumSizin sebep ne canim ilk asilamami olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 26 ekimde aşilama yaptim bekkiyorumSizin sebep ne canim ilk asilamami olucak
Valla benimde 4.gunum bugunbiraz bel agrim var hafif kasik hayrlisi olsunBende sizin gibiyim hiç belirtim yok inşallah hayırlı haberler alırız
Benimde 5.günum oldu simdi canm varmi belirtinMerhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırdım bugün 5 günüm diyebilirm daha çok erken benim icin rabbim hepimizin emeğini boşa cikarmasn gönlümüze göre versin
Canim naptinKan testi yaptirsam pazartesi cikarmi acaba artik
Kizlar
Canım ben yine teste devam çatlatma ignesinin 11. Asilamanin 10. Gunundeyim sabah test yaptim yine bu sefer net ikinci çizgiyi gördüm siz de bir bakabilirmisinizKizlar neler yapiyorsunuz
Yaa canim sen kesin hamilesin benceeeeCanım ben yine teste devam çatlatma ignesinin 11. Asilamanin 10. Gunundeyim sabah test yaptim yine bu sefer net ikinci çizgiyi gördüm siz de bir bakabilirmisiniz
Asilama gununudemi sayiyorsunYaa canim sen kesin hamilesin benceeee
Evet kuzumAsilama gununudemi sayiyorsun
Banada öyle geliyor ama insallah hayal kirikligi olmaz kuzumYaa canim sen kesin hamilesin benceeee
Benimde 5.günum oldu simdi canm varmicok sık değil ama ara ara kasığımda ağrı var başka bir belirtim yok maalesef umutla bekliyorz
Aşılama yapma sebebiniz neydi sizinBende 26 ekimde aşilama yaptim bekkiyorum
Çizgi net belli gebelik gorunuyo inşallah hayırlısıyla kanda da pozitif sonuç alirsn canm bence yarın gidip bı kan verCanım ben yine teste devam çatlatma ignesinin 11. Asilamanin 10. Gunundeyim sabah test yaptim yine bu sefer net ikinci çizgiyi gördüm siz de bir bakabilirmisiniz
Saol kuzum amin yarin ilk is kan testi vermeye gidicem bakalim hayirlisi insallahÇizgi net belli gebelik gorunuyo inşallah hayırlısıyla kanda da pozitif sonuç alirsn canm bence yarın gidip bı kan ver
Hadi hayrlisi olsun insallahSaol kuzum amin yarin ilk is kan testi vermeye gidicem bakalim hayirlisi insallah
Bi neden yok ama olmuyordu eşimdede hiç bir sknti yoktu 6.7 ay once tiroidlerimde sorun oldugu siyledir tedavisinu oldum tsh flan hersey normal bi sorun yok ama olmiyorAşılama yapma sebebiniz neydi sizin
Amin kuzum ben daha tam sevinemiyorum kan testini de bir gorsem o zaman rahatlicam rabbim burdaki herkese ve bekleyen herkese nasip etsin inşallahHadi hayrlisi olsun insallah
Amin kuzum aminnn insallahAmin kuzum ben daha tam sevinemiyorum kan testini de bir gorsem o zaman rahatlicam rabbim burdaki herkese ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Canım bu test erken gebelik testimi normal testlerden miCanım ben yine teste devam çatlatma ignesinin 11. Asilamanin 10. Gunundeyim sabah test yaptim yine bu sefer net ikinci çizgiyi gördüm siz de bir bakabilirmisiniz
Evet canım erken gebelik testiCanım bu test erken gebelik testimi normal testlerden mi