Haklisin insallah bende pozitif haberi veririm sende haber vermeyi unutma kuzumRabbim büyük canim sen ginede koru kendini dikkat ediver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin insallah bende pozitif haberi veririm sende haber vermeyi unutma kuzumRabbim büyük canim sen ginede koru kendini dikkat ediver
21 ekimdede ben asilama oldum canim benimde cok agrilarim oldu bugun 7. Gunum ama ne agri var ne belirti insallah guzel sonuclar alirizMerhaba arkadaşlar inşallah güzel haberleriniz gelir bende 22 ekimde aşılama oldum 2 gün çok sancım oldu kasıkta ve vajinada gün aşırı ilişki önerdi doktor şuan ağrım azaldı bakalım kısmet ama doktor tüp bebeğe geçmek istemişti aslında 2 aşılama dan sonra tüp bebeğe geçeceğiz dedi sanırım prosedür bu şekildeymiş. Aşılama da çok umut yok sanırım benim durumum için
Bende sizin gibiyim hiç belirtim yok inşallah hayırlı haberler alırızHic deme kuzum sen bizleri anlarsin daha 7. Gunum gunler gecmek bilmiyor ce benim hic belirtim yok tutmadimiki acaba
Caniim ciktimi sonucRabbim büyük canim sen ginede koru kendini dikkat ediver
Yalanmış canim her şey onca agri sancı hafif pembe kanama yerleşme gibi ...çok moralim bozuk kanda çıkmadıCaniim ciktimi sonuc
7. Günüm canımSenin kacinci gunun
Yaaa cok uzuldummm ne diyeyim bilemedim rabbim sana tez vakitte yasatsin bu duyguyuYalanmış canim her şey onca agri sancı hafif pembe kanama yerleşme gibi ...çok moralim bozuk kanda çıkmadı
Ay ins canım hayırlı haberdir sebebi bu sızlamalarınBen 5 gun gunde iki kere letu adinda hap kullandim daha sonra 2 gunde merional adinda igne kullandim biri 20 biri 18 mm yumurtam olustu cnm asilamadan sonra tamda bahsettigin sizlanayi yasiyorum sag kasigimda var tururken otururken cok sizliyor
Ilac takibinde pek olmadi ama asilamadan sonra baslamisti benim hem sagda hemde solda 1 yumurtam vardi yani toplam 2 yumurtaydi sag kasigimda oldu surekli bu sizlama ama 2 gundur gecti gibi sankiAy ins canım hayırlı haberdir sebebi bu sızlamaların
Ilaç takibinde oluyor muydu bu bahs ettiğimiz sızlama?
Kaç yumurtan var sağ tarafta mı orası sızlıyor?
Benim Sağda sadece bi tane ama, ilginçtir sol sızlıyor.
Hayırlısıyla ne zaman test yapacaksın?Ilac takibinde pek olmadi ama asilamadan sonra baslamisti benim hem sagda hemde solda 1 yumurtam vardi yani toplam 2 yumurtaydi sag kasigimda oldu surekli bu sizlama ama 2 gundur gecti gibi sanki
Ne kullandı Dr takipte?Allah razı olsun canım benim sağda 1 solda 2 tane
12 gun sonra yapabilirsin demisti doktorum kasimin 3 yada 4 u gibi yaparim insallahHayırlısıyla ne zaman test yapacaksın?
Anladim canim doktora gidince ayrintili sorucam. Hayirlisi olsun sonuclarimiz insallahAyni sey degil spermler yikamadan sonra birde cip icerisinde ayristiliyor normal asilamayla farki bu
Gonal f 450 75 doz kullandımNe kullandı Dr takipte?
Ben bugün test yaptırdım negatif çıktı.Adetim de başladı. Sizlerinki pozitif çıkar inşallah.Kizlar sizler naptiniz son durumlar neler
Kaçıncı gününüzdüBen bugün test yaptırdım negatif çıktı.Adetim de başladı. Sizlerinki pozitif çıkar inşallah.