Doğru söylüyorsun canim bakalim nasip artikSabırlı olup 12.gunu beklemek lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söylüyorsun canim bakalim nasip artikSabırlı olup 12.gunu beklemek lazım
Canim catlatma ignesinin etkisidir gecen ay benim 12 . Gune kadar pozitif cikmisti ama gebe degildim biraz daha bekle erken dahaKizlar bende aşilamadan sonra 6 7 ve 8. Gunde gebelik testi yaptim usttekiler bir normal test birde erken gebelik testi ayni gunde yapildi alttaki en sondaki normal testide bugun yaptim 8. Gunde hepsinde silik cizgi var sizde ne yapmaliyim kan testi versemmi acaba yoksa erkenmi daha bu arada çatlatma ignesinin 9. Günu bugün
Ya aslinda asilamadan önce benim sağdaki yumurtam kendiliginden catlamisti doktor o günü degerlendirin dedi 1 hafta sonra soldaki yumurta büyüdü ve catlatma ignesi arkasindan asilama oldum acaba o sagdaki catlayan yumurta tutmusmudur diye de biraz umitliyim bu sabirsizligimda o yüzden canım valla kafam cok karisik ne desek bosCanim catlatma ignesinin etkisidir gecen ay benim 12 . Gune kadar pozitif cikmisti ama gebe degildim biraz daha bekle erken daha
Oda olabilir kuzum fazla dusunmemeye calis insallah benegin seninledirYa aslinda asilamadan önce benim sağdaki yumurtam kendiliginden catlamisti doktor o günü degerlendirin dedi 1 hafta sonra soldaki yumurta büyüdü ve catlatma ignesi arkasindan asilama oldum acaba o sagdaki catlayan yumurta tutmusmudur diye de biraz umitliyim bu sabirsizligimda o yüzden canım valla kafam cok karisik ne desek bos
Amin canım çok teşekkür ederimOda olabilir kuzum fazla dusunmemeye calis insallah benegin seninledir
Doktorum cikolata kistim oldugunu soylemisti biz 3 senelik evliyiz bir sene boyunca doğal yollarla denedik olmayinca doktora gittik doktor cikolata kistinin gebelige engel olmadigini ama bazen gebeligi zorlastirdigini kisirlik yapabilecegini soyledi catlatma ignesini de kullandik bircok kez en son asilama yapalim dedik suan hala adet olmadim bekliyorum bakalim kuzum hayirlisi diyelimBi sorununuz varmiydi canim
Cikolata kisti olupta asilamayla gebe kalani cok okudum kuzum burda insallah seninkide tutunurDoktorum cikolata kistim oldugunu soylemisti biz 3 senelik evliyiz bir sene boyunca doğal yollarla denedik olmayinca doktora gittik doktor cikolata kistinin gebelige engel olmadigini ama bazen gebeligi zorlastirdigini kisirlik yapabilecegini soyledi catlatma ignesini de kullandik bircok kez en son asilama yapalim dedik suan hala adet olmadim bekliyorum bakalim kuzum hayirlisi diyelim
Yaa koyulasmis gibiii bence var canim seninnnKizlaar bugun yine test yaptim ustteki dun yaptigim test alttaki bugün kü catlatma ignesinin 10. Günü asilamanin 9. Ne diyosrsunuz
Dimi kuzum igne etkisi olsa daha silik olmazmiYaa koyulasmis gibiii bence var canim seninnn
Evet canim daha silik olurdu diye dusunuyorumDimi kuzum igne etkisi olsa daha silik olmazmi
Kan testi yaptirsam pazartesi cikarmi acaba artikEvet canim daha silik olurdu diye dusunuyorum
Cikar canim benimde asilamanin 9. Gunu catlatma ignesinin 11. Gunu kaset test yapmistim sabah benimde silik ciktiKan testi yaptirsam pazartesi cikarmi acaba artik
Ayy hadi hayirlisi kuzum yaa insallah vardir hepimiz guzel sonuclar alirizCikar canim benimde asilamanin 9. Gunu catlatma ignesinin 11. Gunu kaset test yapmistim sabah benimde silik cikti
Onsallah canim benimAyy hadi hayirlisi kuzum yaa insallah vardir hepimiz guzel sonuclar aliriz
Inaallah guzel sonuc alirsin canim bol bol dua edelim rabbim hepimizin kucagini doldursunAnladım canım benimde aşılamamın 8. Günü bugün valla o kadar sabırsızımki anlatamam 6. Gunden beri test yapıyorum ve hep ikinci cizgiyi gördükçe umutlanıyorum birde silik cizgiler hep aynı ne artma var nede daha çok silinme kafam biraz da ondan karıştı açıkçası
Amin canım hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallahInaallah guzel sonuc alirsin canim bol bol dua edelim rabbim hepimizin kucagini doldursun