Ben de senin gibi kafa karışıklığı yaşıyorum canım ya. Biz sorun sıkıntı mı var acaba diye. Bizde bazıları bembeyaz bazıları değil uçlarda sivrilikler oluştu filan.
Benim kızın dişler benim 20 lik diş macerama benzedi. 10 senedir ara ara ağrısı vuruyor, bir tamamen çıkaramadım dişleri
10 senedir çıkarmaya çalışıyorum ona benzedi
Maya hakkında bilgim yok canım.
Ekgıda mucizesine inanmak istiyorum ben de
bir de damak tadı mevzusu var evet.. 4 yaş uzun bir süre inşallah o kadar sürmez
Biz de geçsek mi artık elimde 40 tane filan 3 numara kaldı. İz oluyor tabi
Bu oturma mevzusunda güneş de 1 aydır başka türlü durmadığından kucakta filan sürekli oturtur durumdayız
Biscolata ek gıda başlangıcı için güzel bi seçim olmuş
güle güle kullanın
O kitapları aldım, dün geldi. Şöyle bir göz attım sadece güzel fikir verir. Bir kaç görsel paylaşırım almak isteyene de fikir olur. Ben de normalde de ne yemek yapsam aklıma gelmez elimin altında bulunsun bari dedim
Kaynana gibi dedelerden çekeceğimiz var belli
Ben de yastıkla denedim birkaç sefer ama hem sık uyanıyor hem de yastığı yüzüne çekmeye kalktığını görünce vazgeçtim
Nasıl isterlerse öyle devam ediyorlar artık valla. Fır fır dönmeye başladıklarında göreceğiz artık.
Sen güçlü olmalısın
Bu dayıların çektiği ne bilmiyorum. Görünce öyle ağlıyor ki içi titriyor sakinleşmiyor
Michelin lastiği
benzetmelerini özlemişim
minik doğan bebek annelerine ayrı bi sarılasım geliyor
büyüyorlar şükür ama çok özledim o hallerini şimdiden. Arada açıp fotoğraflarına bakıyorum
Ay şu memecilerin mamacıların başına taş değil de ceviz filan mı düşse bi bitmediler