- 30 Temmuz 2019
- 862
- 1.169
-
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Hiç gerilme muayeneden bir farkı yok.Ya boyle söyleme aglatıcaksınnbenı ben su an iştem çıktım ay bi gerildim :)
Gerginim heyecanlıyım eşim de öyle :)
Ondedigini anlaamdım o ne
Ay öyle mi diyosjn biraz strese girdim :)Hiç gerilme muayeneden bir farkı yok.
Spermleri o kanül ile rahim içine enjekte ediyorlar
Kesinlikle stres yapacak bir durum yok, rahat ol :)Ay öyle mi diyosjn biraz strese girdim :)
Kuzu nasılsın sımdı uzanıyorsun dımı
İyi yapmısısn valla ohhhhhKesinlikle stres yapacak bir durum yok, rahat ol :)
Evet bugün dinlendim bolca
Nasılsın, nasıl geçti kuzumİyi yapmısısn valla ohhhhh
Cok iyiymmmm balım cok guzel geçti cokNasılsın, nasıl geçti kuzum
Sevindim güzel geçmesine. Güzel sonuçlarıda alırsın inşallah.Cok iyiymmmm balım cok guzel geçti cok
Yarım saat uyandırdılar hemsıre
Ya hersey cok guzel geçti dedigin gibiymiş vallaa
Kız tabikide anestesiz oldu anesteziye karşıyım benSevindim güzel geçmesine. Güzel sonuçlarıda alırsın inşallah.
Uyudun mu, anestezisiz oldu dimi?
Uyandirdilar deyince anestezili sandımKız tabikide anestesiz oldu anesteziye karşıyım benyarım saatten fazla ayaklarımı kırpıp uyandırdılar benı hemşire de doktor da cok ılgılendı
Antoşblyotık ve progrestan verdi sonra doktor
Uzandırdılar yazcaktım telefon azizliğiUyandirdilar deyince anestezili sandım
Antibiyotik bana vermediler, sadece progestan verdiler.
Offf ins hamile kalırız
Amin aminn. Bende de oldu ama benim adetlerimde ağrılı oluyor çok rahatsiz etmedi beniOfff ins hamile kalırızya felaket kaşık agrılarım var bılıyp musun sende de oldu demi
Benım de adetlerim öyle ılk gün zor geçerAmin aminn. Bende de oldu ama benim adetlerimde ağrılı oluyor çok rahatsiz etmedi beni
Benım de adetlerim öyle ılk gün zor geçer
Ama ozellıkle sağ da gelişen yumurtam sağ taraftan vuruyor hatta ayağıma da vurdu bu arada biraz önce lavabo gitştm kahve keke gelmıs azcık doktpr leke gelebilir demişti
Belki de sonradan bir yumurta. Daha geliştiiiişşBende ağrı birazda belimde oldu. Kahverengi akinti bugun bende de devam ediyor. Benim sagda yumurtam vardi ama sol tarafımda agri daha cok vardı
Hep böyle bende ama hep ters tarafta ağrı oluyor. Banada adeti beklememi, adet tarihi geçerse, 10 gün sonrası test yap dediler.Belki de sonradan bir yumurta. Daha geliştiiiişşbelli mi olur bu işler biraz yeni iyi oldum He leke devam ettiyse sende bence bende de devam eder bakalım ne olcak doktpr 17 sinde test yapabilirsin dedi
Bekleyebılırmıısn cidden o kadarHep böyle bende ama hep ters tarafta ağrı oluyor. Banada adeti beklememi, adet tarihi geçerse, 10 gün sonrası test yap dediler.
Bekleyebılırmıısn cidden o kadar
Valla ben doktorun dediği tarihte yapabılırm 10 gğn cok gazla biz dayanamayız eşimleAdet tarihini beklemeyi düşünüyorum