- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Hiç belirti vs gibi şeyleriniz var mız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benımnİnşallah ya tam şuan ezan okunuyor tüüm kalbimle diliyorum senin de benim de tutmuş olsun bu ay gebelik müjdesi alalım biz de artık inşallah
Kuzu benım de arada kaşık oluyor bide gogus hassasiyeti var sende varmıHiç belirti vs gibi şeyleriniz var mız kızlar
Kaşık oluyor ne demek canım onu anlayamadım kasık ağrısı mı demek, göğüs hassasiyetim pek yok ya ama normalde de pek olmaz zaten o yüzden ayırt edemedimKuzu benım de arada kaşık oluyor bide gogus hassasiyeti var sende varmı
Kasık yaCaktım kzuumKaşık oluyor ne demek canım onu anlayamadım kasık ağrısı mı demek, göğüs hassasiyetim pek yok ya ama normalde de pek olmaz zaten o yüzden ayırt edemedim
Anladım kusura bakma anlayamadım, progestan kullanıyor musun doktor vermedi bana. Göğüs hassasiyetim yok pek bat ne zamandı canımKasık yaCaktım kzuum
Kuzu verdi günde ağızdan 4 tane sabah 2 alsam 2Anladım kusura bakma anlayamadım, progestan kullanıyor musun doktor vermedi bana. Göğüs hassasiyetim yok pek bat ne zamandı canım
Bat ne zamandı kuzum senin, benim 16-17si gibi ama 14ünde sabah test yapsam mı diye düşünüyorum 12. Gün oluyor 14üKuzu verdi günde ağızdan 4 tane sabah 2 alsam 2
Valla kasık düne kadar oluyordu şimdi olmadı ya
Bakalım ne olcak az kaldı :)))
Aynı 16/17 bat dedi en son 23 ekımde adet oldum. AmaBat ne zamandı kuzum senin, benim 16-17si gibi ama 14ünde sabah test yapsam mı diye düşünüyorum 12. Gün oluyor 14ü
kusura bakmayın bende gonca hocayla basladım aşılama yaptırdım bugün 5. günüm merak ettim güncel durumunuzu görmedim inşallah pozitif olmuştur bilgi paylaşırsanız sevinirimMorfoloji sorunu var bizde mikroçip daha hassas seçiyor yeni teknoloji yıkamada zarar oranını düşürüyor dedi doktor bizim için daha uygundu