- 30 Temmuz 2019
- 862
- 1.169
-
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Anam anam :) ay canım benım ard arda ilerliyorızzzz
En son iğneni ne zaman vurdun kaçlı benım ki 75 Li 7 tame vurduk
Valla doktor bana bugun de vur bırak dedi yarın işte gece 2 de cstlatmaEvet benzer durumdayız :)
Ben en son dün vurdum. 75lik 6 tane vuruldum
Evet vuruldum :) benim bir yumurtam 20 mm olmuştu o yüzden bırakmamı istedi.Valla doktor bana bugun de vur bırak dedi yarın işte gece 2 de cstlatma
Vuruldun mu iğneni
Bizde iğneyi almaya gittik 275 TL aldık kız
Hadi bakalım asılama kaldı gittik yürüyüş yaptık sende yap doktor bana col zıplama dediEvet vuruldum :) benim bir yumurtam 20 mm olmuştu o yüzden bırakmamı istedi.
Ben yazın raporsuz 200e almıştım, uçmuş fiyatlar.
Gün icinde hareketsiz kalmamaya çalışıyorum, işim eve yakin mesafede, dönüşlerde yürüyorum. Birde bol bol su içmeye gayret gösteriyorum.Hadi bakalım asılama kaldı gittik yürüyüş yaptık sende yap doktor bana col zıplama dedi
Bide kabak çekirdeği ye eşine de yedir
İncir ye
Ben yiyorum
Yedirdim aldım kanak çekirdeği
Kuzum bu erkekler niye boyle yaGün icinde hareketsiz kalmamaya çalışıyorum, işim eve yakin mesafede, dönüşlerde yürüyorum. Birde bol bol su içmeye gayret gösteriyorum.
Çay yaninda fındık yiyoruz akşamları,eşimin kullandığı bazı vitaminler birde.
Aslında eşimi hep ben telkin ediyorum ye iç diye, ben soylemedikce yemiyor o yüzden sinir oluyorum. Oluruna bıraktım birazda.
Özel ile devletin farkı çok oluyor. Ne güzel doktorun bilgilendiriyor
Ah bir bilsem, tamam yicem diyor ama 2.Güne başlıyor söylenmeye bende hatirlatmiyorumKuzum bu erkekler niye boyle ya
Yap yap iyi barş yarın son gününüz cersmaba kaçta asılaman bu arada kactane yumurtan var benım bi tame var gelişen
Fındık iyidir yiyin yiyin
Kabak cemırdeği yedir son gğn bari baya iyiymiş
Ayy cok heyecanlı ya :)Ah bir bilsem, tamam yicem diyor ama 2.Güne başlıyor söylenmeye bende hatirlatmiyorumEvde de vardı yediricem iyi oldu hatırlattığın.
1 yumurtam var canım, aslında bir iki tane daha saydi ama onlar küçük boyutlardaydı, degerlendirmeye almadı. Çarşamba günü sabah 10.00- 10.30 gibi yapilacak aşılama. Eşimde o sabah 8 de sperm örneği verecek.
Kesinlikle çok heyecanlıAyy cok heyecanlı ya :)
Kendını rahat bırak sakin ol tamam mı
Üç gün banyo yapma ben burda okudum kuzlar banyo yapmamış
Hadi bakalım bana da haber ver bugun de yürüyüş yap biz her akşam yapıyoruz
KuUm resmen benı anlattım bi yandan bu olmaz ise 2 çiyi de yaptırıcam diyorum bi yandan da heyecnalıyım ya ins gebe kalıcaz bak görKesinlikle çok heyecanlı
Aşılama tutma olasılığı düşük diyorlar ama ben umutsuzluğa düşmeden, kendimi de çok kaptirmadan, o anki duygularimin heyecanını yaşıyorum.
Burada okuduğum yorumlarda da aşılama sonrası da gün aşırı iliski öneriliyor. Sence bu şekilde yapmak mi ya da banyo yapmamak mi?
Yürüyüşü gün icinde yapıyorum, sen de su içmeyi unutma. Su ve yürüyüş cok önemli
Ayni seyleri yaşayıp, düşünüyoruz vallahi :) Eşimde işlem günü yatip dinlenirsin ben herseyi yaparim diyo, heyecanlanıyor.KuUm resmen benı anlattım bi yandan bu olmaz ise 2 çiyi de yaptırıcam diyorum bi yandan da heyecnalıyım ya ins gebe kalıcaz bak gör
Dün sen hatırlattın diye hep içtim
Yürüyüs yaklaşık 1 haftador yapıyoruz
Esin de heyecan varmı :) benım heyecanlı bana kızıyo sonra sus tamam bak umutlanma üzülürüm yoksa diyp benı dusundugunden oda
Benım ki 1 hafta izin Al diyp persembe cuma izin aşcma ben uzancam bu arad annemı doktor da ılıskı dedi asılama sonrasınaAyni seyleri yaşayıp, düşünüyoruz vallahi :) Eşimde işlem günü yatip dinlenirsin ben herseyi yaparim diyo, heyecanlanıyor.
Bugün ilk iş eşim numune verdi. Saat 10 gibi yapildi aşılama. Islem oncesi hemşire bana bol su iç işlem daha kolay olur dedi ama ben hem heyecandan sürekli tuvalate gidip geldim, hemde işlem sonrasi hemen tuvalete çıkmamak için cok su içmedim. Kanülü yerlestirirken biraz uğraştı doktor. Su içmenin etksii var mı bilmem. Basit bir silem, ağrı olmuyor. İşlem sonrası da 20 dk kalkmadim, uzandım. Rutin hayatina devam et, gün aşırı ilişki dedi. Birde progestan fitil yazdılar. Bugun evde dinleniyorum. Kasiklarimda biraz ağrı var ve lekelenme tarzi kanama da devam ediyor. Artik bundan onrasi beklemek, bakalim hakkımızda hayırlısı olsun.perestu kuzuuuuuuu naptınnnnnn
Fiyat nedir acaba devlet hastanesindeHelloooooo iğneyi aldık başlıyoruz
Siz ne durumdasınız
Toplanalım arkadaşlar
Ay kanulu dedigin spekulum muBugün ilk iş eşim numune verdi. Saat 10 gibi yapildi aşılama. Islem oncesi hemşire bana bol su iç işlem daha kolay olur dedi ama ben hem heyecandan sürekli tuvalate gidip geldim, hemde işlem sonrasi hemen tuvalete çıkmamak için cok su içmedim. Kanülü yerlestirirken biraz uğraştı doktor. Su içmenin etksii var mı bilmem. Basit bir silem, ağrı olmuyor. İşlem sonrası da 20 dk kalkmadim, uzandım. Rutin hayatina devam et, gün aşırı ilişki dedi. Birde progestan fitil yazdılar. Bugun evde dinleniyorum. Kasiklarimda biraz ağrı var ve lekelenme tarzi kanama da devam ediyor. Artik bundan onrasi beklemek, bakalim hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben özele gidiyorjm canımFiyat nedir acaba devlet hastanesinde
Hayir canım inseminasyon kanülünden bahsediyorum.Ay kanulu dedigin spekulum mu
Cok eheucnalı :) ya nasıl gidip gelmıs kıyamam
Ben üni. hastanesinde yaptırıyorum. Islem öncesi 23 tl yatırdım.Fiyat nedir acaba devlet hastanesinde
Ya boyle söyleme aglatıcaksınnbenı ben su an iştem çıktım ay bi gerildim :)Hayir canım inseminasyon kanülünden bahsediyorum.
Islem sonrası doktor çıktı eşim geldi yanima, çok duygulandım, birazcıkta ağladım :))
Çok çok heyecanlı :)