- 30 Temmuz 2019
- 862
- 1.169
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Benim eşimde sabırsız ama ben o tek cizgiyi görmek istemiyorumValla ben doktorun dediği tarihte yapabılırm 10 gğn cok gazla biz dayanamayız eşimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimde sabırsız ama ben o tek cizgiyi görmek istemiyorumValla ben doktorun dediği tarihte yapabılırm 10 gğn cok gazla biz dayanamayız eşimle
Ama oylr yapma kendını de alıştır vi yandan ben vsllla eğer olmazsa 2 ci de gecicem öyle kendımı alıştırıyorum yoksa öbür türlü kaptırıromkendımı olumluda dusunuyorjm tabi ama olumsuz da olabılır ne dicem ya bu progrstan ben yarın baslıcam doktpr öyle yazmıs esım 2 paket almıs sabah 2 akşam 2 vermıs doktor ben ağızdan alcam fitil kullanamıyorumBenim eşimde sabırsız ama ben o tek cizgiyi görmek istemiyorum
Şu an beklemedeyim bakalim adete yakin eşim ısrar etmedigi sürece beklicem. Bana bir kutu gunde 3 kere yazmış. Ben dün evdeyken başladım kullanmaya. Ilk basta benide zorladi ve o fitili hissetme hissini hic sevemedim ama mecburen kullanıyorum. Farki yoktur zaten heralde ???Ama oylr yapma kendını de alıştır vi yandan ben vsllla eğer olmazsa 2 ci de gecicem öyle kendımı alıştırıyorum yoksa öbür türlü kaptırıromkendımı olumluda dusunuyorjm tabi ama olumsuz da olabılır ne dicem ya bu progrstan ben yarın baslıcam doktpr öyle yazmıs esım 2 paket almıs sabah 2 akşam 2 vermıs doktor ben ağızdan alcam fitil kullanamıyorum
Valla ben alttan fitili atamıyorum farkı yok ama yan etkısı varmıs bas fonmesı ve mide bulantısı gibiŞu an beklemedeyim bakalim adete yakin eşim ısrar etmedigi sürece beklicem. Bana bir kutu gunde 3 kere yazmış. Ben dün evdeyken başladım kullanmaya. Ilk basta benide zorladi ve o fitili hissetme hissini hic sevemedim ama mecburen kullanıyorum. Farki yoktur zaten heralde ???
Yaa, çalışırken biraz zorlayabilir seni o haldeValla ben alttan fitili atamıyorum farkı yok ama yan etkısı varmıs bas fonmesı ve mide bulantısı gibi
Bugın bide haftasonu gitmıcem ya idare ederim diyorum kac gün kullancaz bunuYaa, çalışırken biraz zorlayabilir seni o halde
10 gün kullanicam ben, 1 kutu bitiricem yani.Bugın bide haftasonu gitmıcem ya idare ederim diyorum kac gün kullancaz bunu
Bana 2 kutu vermıs Tekst tarıhıne kadar sabah 2 akşam 2 bu arada ağızdan aldım10 gün kullanicam ben, 1 kutu bitiricem yani.
Var mi bir yan etkisi? Ben fitil olarak kullanmaya devam ediyorumBana 2 kutu vermıs Tekst tarıhıne kadar sabah 2 akşam 2 bu arada ağızdan aldım
Valla biraz basım döndü uykum geldı somra geçti bide saat 10 da alcam 2 taneVar mi bir yan etkisi? Ben fitil olarak kullanmaya devam ediyorum
Bize önerdiler ama biz yapmadık. Daha öncesinde ovulasyon takibi de yaptım, çatlatma ignesi ile de denedik, olmadıki, görev bilinciyle yapmak hiç içimden gelmedi.Valla biraz basım döndü uykum geldı somra geçti bide saat 10 da alcam 2 tane
Ne dicem sana ya ılıskıye girdiniz mi carsamba dan sonra naptınız
Hadi yA valla bana doktor kuzu pazartesiye kadar yapın sonra bırak dedi onu bile keyfine gör yap demek istedi aslındaBize önerdiler ama biz yapmadık. Daha öncesinde ovulasyon takibi de yaptım, çatlatma ignesi ile de denedik, olmadıki, görev bilinciyle yapmak hiç içimden gelmedi.
Iste o keyif hic gelmediHadi yA valla bana doktor kuzu pazartesiye kadar yapın sonra bırak dedi onu bile keyfine gör yap demek istedi aslında
Ya yapsımız yok zaten benım ki tutturmuş yA bısı olursa diyoIste o keyif hic gelmedi
Erkeklerin hepsi mi aynı olurYa yapsımız yok zaten benım ki tutturmuş yA bısı olursa diyo
Senınki demi öyle diyoErkeklerin hepsi mi aynı olur
Senınki demi öyle diyo
Varmı bı hareket bende bugun yok göbeğim atıyo sadeceEvet benden daha panik
Varmı bı hareket bende bugun yok göbeğim atıyo sadece
Su batma hissi nasl bişi anlamış değilimSol kasığımda ara ara batma hissi oluyor onun dışında birşey yok