- 30 Temmuz 2019
- 862
- 1.169
-
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Yaaaaaaa resmen benzer durum kuzu sımdı doktor da n çıktım ay 10 dk ağlıyorumDurum güncellemesi yapmak için yazıyorum. Bugün muayene oldum, 20 cm'e ulasan bir yumurtam var. O yuzden bu akşam çatlatma ignesi vurucam. Çarşamba günü de aşılama yapılacak. Şimdiden heyecanlanmaya başladım
Durum güncellemesi yapmak için yazıyorum. Bugün muayene oldum, 20 cm'e ulasan bir yumurtam var. O yuzden bu akşam çatlatma ignesi vurucam. Çarşamba günü de aşılama yapılacak. Şimdiden heyecanlanmaya başladım
Evet ilk aşılama olacak . Sizin? Daha önce yaptirmismiydiniz
kizlar selam bende ilk 5 gun letu sonrasinda gonalf 75 le basliyorum asilamaya suan 4. Letu gunumdeyim carsamba persembe igneler cuma kontrol olacak insallah guzel sonuclar alirizBen gonalf kullanmadımm klomen kullandım . 4 yumurtam oluşmuş ne olacak bundan sonra bilmiyorum dün ignemi kendim yaptım ovitrelle yarında aşılama olacak heyecanlıyım . İlk olucak bakalım
Asko kacinci döngü gunundesin bugunYaaaaaaa resmen benzer durum kuzu sımdı doktor da n çıktım ay 10 dk ağlıyorum
17 mm olmus bugun de gonalf vurcam yarın gece 2 de cstlatma iğnesi persöebe de asılama rabbım yardım etsin bize
9 dayım cano nerdesın ya senAsko kacinci döngü gunundesin bugun
Sende bizim arkamızdan gel inssss yunurtslalrım güzel büyüyecekkizlar selam bende ilk 5 gun letu sonrasinda gonalf 75 le basliyorum asilamaya suan 4. Letu gunumdeyim carsamba persembe igneler cuma kontrol olacak insallah guzel sonuclar aliriz
Kuzum galiba catlatma ignesine gerek kalmicak benimSende bizim arkamızdan gel inssss yunurtslalrım güzel büyüyecek
AllahhhhhhKuzum galiba catlatma ignesine gerek kalmicak benimCunku ben zaten erken yumurtlama goruyorum cuma asilama olabilir dedi. Yada pazrtsi olur dayanirsa catlamadan o güne kadar
Insan duygulanıyor gerçekten, bu kadar çaba verince daha da bir yoğun oluyor duygular.Sevinçten ağladım aglamaz mıyım bi garip oldum
Somra annemı aradım esımı aradım esım de heyecanlandı benım doktor da şaşırdı
Benım adet bi de cumarteis biti senın ne zaman bitti doktor sana da bol su iç öyle gel dedi mi benım normal asılama olcak bu ara da
İnşallah burda guzel haberlerimizi paylaşırızkizlar selam bende ilk 5 gun letu sonrasinda gonalf 75 le basliyorum asilamaya suan 4. Letu gunumdeyim carsamba persembe igneler cuma kontrol olacak insallah guzel sonuclar aliriz
Catlatma ignesi olmadan yapilabilir mi ? Catlama sonrasi 36 saat sonra asilama yapilmasi gerekmiyor mu? Bende ilk defa yaptiricam pek bilgim yok açıkçası. Sizin yumurtalar bayağı hızlıymışKuzum galiba catlatma ignesine gerek kalmicak benimCunku ben zaten erken yumurtlama goruyorum cuma asilama olabilir dedi. Yada pazrtsi olur dayanirsa catlamadan o güne kadar
Benden de kan istemediInsan duygulanıyor gerçekten, bu kadar çaba verince daha da bir yoğun oluyor duygular.
Benimde cumartesi aksami bitti ve aşılama normal olacak. Su konusunda herhangi birşey söylemedi sadece kan tahlili istedi.
Hormon tahlili istedi. Ben üni hastanesinde tedavi oluyorum. O yuzden cok detayli bilgi alamiyorum, o an ki heyecanla soracaklarımıda unutuyorum. Spontane gidiyor benim iş birazBenden de kan istemedi
Rahime karından ultrasonla bakıcaklar öyle asılama olcak ıs doktor elimde şişeyle gel hatta orda suyunu iç dedi bendem kanntshlili istemedi senden hangi tahlili istedi aaaa aynı anda bitmısız kız :) hadi ins pozitif olacak
Eşim gelsin birazdan detayları paylasıcam onunla
Canim benim büyük ihtimal catlama zamani hafta sonuna denk gelecekCatlatma ignesi olmadan yapilabilir mi ? Catlama sonrasi 36 saat sonra asilama yapilmasi gerekmiyor mu? Bende ilk defa yaptiricam pek bilgim yok açıkçası. Sizin yumurtalar bayağı hızlıymış
Canim benim büyük ihtimal catlama zamani hafta sonuna denk geleceknormalde 11. Döngü günümde yumurtlama goruyorum bazen 9. Döngü günümde bile oluyo İnsallah zamanini tuttururuz
Benden de kan istemediInsan duygulanıyor gerçekten, bu kadar çaba verince daha da bir yoğun oluyor duygular.
Benimde cumartesi aksami bitti ve aşılama normal olacak. Su konusunda herhangi birşey söylemedi sadece kan tahlili istedi.
Al bnce deHormon tahlili istedi. Ben üni hastanesinde tedavi oluyorum. O yuzden cok detayli bilgi alamiyorum, o an ki heyecanla soracaklarımıda unutuyorum. Spontane gidiyor benim iş birazMesala şu an aklımda aç mı tok mu gidicem o dönüyor Bana su icmekten bahsetmedi ama ben ne olur ne olmaz yanima alayım.
Yok maalesef kimse. Ücretsiz bizim, sadece ilaç parası ödedik raporlu o da.Benden de kan istemedi
Rahime karından ultrasonla bakıcaklar öyle asılama olcak ıs doktor elimde şişeyle gel hatta orda suyunu iç dedi bendem kanntshlili istemedi senden hangi tahlili istedi aaaa aynı anda bitmısız kız :) hadi ins pozitif olacak
Eşim gelsin birazdan detayları paylasıcam onunla ka
Al bnce de
Sorabılecegin arıywbılecegin yokmu
Bi de ücreti de yA da ucretsız mı benım özel 6 bin TL
Ay son iğnemi vurdukkkkk
Anam anam :) ay canım benım ard arda ilerliyorızzzzYok maalesef kimse. Ücretsiz bizim, sadece ilaç parası ödedik raporlu o da.
Şifa olsun
Bende saat 10 da catlatma ignesini vurucam.