- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
-
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Morfoloji sorunu var bizde mikroçip daha hassas seçiyor yeni teknoloji yıkamada zarar oranını düşürüyor dedi doktor bizim için daha uygunduMikrocip ve normal arasında ne fark var canım doktor bize bişi demedi sanırım normal olcak benımkı
Normaldir yumurtaların büyüyorCanım var olmazmiiiiDün otvirelle igne yaptım gobekten kendime. Akşam biraz sırt ve kaşık ağrım oldu normal mi acaba
İnsssss guzel olur sonuGeç kalacağınızı sanmam, bana adetin 2 ila 4. Günü gel demislerdi. Zorunlu bir gün olsa kesin başlatirlardı 2.Gün
Benim birde sağ tarafta 9 cm yumurtam varmış hizli büyüyebilir takibini yapalim dedi
E sueprmıs bizim de morfolojı 8 2021 se test yaptırdık daha istemedi asılama zamanın da bakıyolarmısMorfoloji sorunu var bizde mikroçip daha hassas seçiyor yeni teknoloji yıkamada zarar oranını düşürüyor dedi doktor bizim için daha uygundu
Bizim birinde 2 birinde 7 çıktı ondan bir yıl sonra aşılamada 0 olduğunu söyledi doktor şok olduk tabi pek de ümit vermedi aşılama zor sizin için tüp bebek yaptırın dedi ama biz bir kez daha deneyeceğiz bu ay olmazsa tüp bebekE sueprmıs bizim de morfolojı 8 2021 se test yaptırdık daha istemedi asılama zamanın da bakıyolarmıs
Benim yarın 3. Günüm yarın başlayacağım iğneye geçen ay 2. Gününde başlamıştım farketmiyor 4. Güne kadar canım korkma hiçİnsssss guzel olur sonu
İyi ya geç kaldım Mi diye korktum da dogru diyosun 2.4 arası çağırıyor genel de zaten doktorlar
İns kuzm tüpe gerek kalmaz dene tabi ins Allah büyüktür bak görBizim birinde 2 birinde 7 çıktı ondan bir yıl sonra aşılamada 0 olduğunu söyledi doktor şok olduk tabi pek de ümit vermedi aşılama zor sizin için tüp bebek yaptırın dedi ama biz bir kez daha deneyeceğiz bu ay olmazsa tüp bebek
Tama kuzum o zaman ben üç de basladım iyi bariBenim yarın 3. Günüm yarın başlayacağım iğneye geçen ay 2. Gününde başlamıştım farketmiyor 4. Güne kadar canım korkma hiç
Ah hadi inşallah hepimiz için öyle olsunİns kuzm tüpe gerek kalmaz dene tabi ins Allah büyüktür bak gör
Evet benim de ağrılarım oldu çok normal batmalar da oluyordu tatlı ağrılar bunlarTama kuzum o zaman ben üç de basladım iyi bari
Kışlar bazen agrı oluyor He :) yumoslardan sanırımm
Valla ben yine bi asılama ya gerildim acır mı diyeAh hadi inşallah hepimiz için öyle olsun
Ay olsun da ay sana bısı dicem dün ve bugün ıgne olcamEvet benim de ağrılarım oldu çok normal batmalar da oluyordu tatlı ağrılar bunlar
Her doktorun yaklaşımı farklı oluyordur canım bilemedim şimdi benim doktorum 5 gün sonra çağırdı kontrol etti ama senin iğne dozunla alakalı olabilir kaç doz vuruyorsun?Ay olsun da ay sana bısı dicem dün ve bugün ıgne olcam
Yarın 4 de randevum var 2 kere iğneden sonra çağırmış oluyor benı bende cöakstırum doktorun yeri uzak keske pazartesi mi çağrıdaymış
Ama kadın şey dedi bakıcam iyi mi gelmıs felan diyr
Ama 2 gün iğneden somra da erken olmus oluyor yA pazartesi gittim doktora dün basladım iğneye sence
İğneyi de aksma 8 bucuk da vurdu eşim
Pardon yA ben persembe zamnetmısım iğne üç kere vurulduktan sonra cagırıckaHer doktorun yaklaşımı farklı oluyordur canım bilemedim şimdi benim doktorum 5 gün sonra çağırdı kontrol etti ama senin iğne dozunla alakalı olabilir kaç doz vuruyorsun?
Aşılama oldum dün . Gayet rahattı korkcak hiç bişey yok çok hafif lekelenmem oldu dün artı adet sancısı gibi sancım vardı. Bugün hiç birseyim yok çok iyiyimAyyy lütfen anlat tecrübelerini tamam mı heyecan var mı :)
Ay cok heyecanlı normal muayene gibi o zöaan ya dimi bir de normal asılama mı oldunAşılama oldum dün . Gayet rahattı korkcak hiç bişey yok çok hafif lekelenmem oldu dün artı adet sancısı gibi sancım vardı. Bugün hiç birseyim yok çok iyiyim
Evet öyle normal muayene gibi . Yok mikrocipli aşılama oldumAy cok heyecanlı normal muayene gibi o zöaan ya dimi bir de normal asılama mı oldun
Onu sperm sorunu planlara mı yapıyorlar canımEvet öyle normal muayene gibi . Yok mikrocipli aşılama oldum