2022 aşılama / kasım

Geç kalacağınızı sanmam, bana adetin 2 ila 4. Günü gel demislerdi. Zorunlu bir gün olsa kesin başlatirlardı 2.Gün
Benim birde sağ tarafta 9 cm yumurtam varmış hizli büyüyebilir takibini yapalim dedi
İnsssss guzel olur sonu
İyi ya geç kaldım Mi diye korktum da dogru diyosun 2.4 arası çağırıyor genel de zaten doktorlar

Morfoloji sorunu var bizde mikroçip daha hassas seçiyor yeni teknoloji yıkamada zarar oranını düşürüyor dedi doktor bizim için daha uygundu
E sueprmıs bizim de morfolojı 8 2021 se test yaptırdık daha istemedi asılama zamanın da bakıyolarmıs

E sueprmıs bizim de morfolojı 8 2021 se test yaptırdık daha istemedi asılama zamanın da bakıyolarmıs
Bizim birinde 2 birinde 7 çıktı ondan bir yıl sonra aşılamada 0 olduğunu söyledi doktor şok olduk tabi pek de ümit vermedi aşılama zor sizin için tüp bebek yaptırın dedi ama biz bir kez daha deneyeceğiz bu ay olmazsa tüp bebek

İns kuzm tüpe gerek kalmaz dene tabi ins Allah büyüktür bak gör

Evet benim de ağrılarım oldu çok normal batmalar da oluyordu tatlı ağrılar bunlar
Ay olsun da ay sana bısı dicem dün ve bugün ıgne olcam
Yarın 4 de randevum var 2 kere iğneden sonra çağırmış oluyor benı bende cöakstırum doktorun yeri uzak keske pazartesi mi çağrıdaymış
Ama kadın şey dedi bakıcam iyi mi gelmıs felan diyr
Ama 2 gün iğneden somra da erken olmus oluyor yA pazartesi gittim doktora dün basladım iğneye sence
İğneyi de aksma 8 bucuk da vurdu eşim

Her doktorun yaklaşımı farklı oluyordur canım bilemedim şimdi benim doktorum 5 gün sonra çağırdı kontrol etti ama senin iğne dozunla alakalı olabilir kaç doz vuruyorsun?

Her doktorun yaklaşımı farklı oluyordur canım bilemedim şimdi benim doktorum 5 gün sonra çağırdı kontrol etti ama senin iğne dozunla alakalı olabilir kaç doz vuruyorsun?
Pardon yA ben persembe zamnetmısım iğne üç kere vurulduktan sonra cagırıcka
Ay 2 ci iğnemi vurdum sımdı akıyor bu yahu

Kızlar selam iğneyi kola vurduruyorum
İns bi sorun olmaz
doktpr gerci fark etmez dedi

Aşılama oldum dün . Gayet rahattı korkcak hiç bişey yok çok hafif lekelenmem oldu dün artı adet sancısı gibi sancım vardı. Bugün hiç birseyim yok çok iyiyim
Ay cok heyecanlı normal muayene gibi o zöaan ya dimi bir de normal asılama mı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…