2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar merhaba ben size birsey sorucam ama afadersiniz de benim 3 gündür çok kötü ishal ve istifram var hiç durmuyor bugün vücudum susuz kalmış serum taktılar ishalim artarak devam ediyor. Başına bu durum gelen var mı acaba bebeklere birşey olucak diye de korkuyorum. Midem bomboş haşlama yiyorum ama 5 dakika bile midemde kalmıyor
Acaba bişey mi dokundu ? Nasıl oldunuz

Ben dün gittim kendi doktoruma. Her şey yolunda şükür 🙏 22+2ydik dün. 28cm olmuş boyu. 540 gr ağırlığı dedi. Biraz önden gidiyo dedi ama 2 3 gün kadar çok değil dedi. Sizlerin bebeklerde boy kilo ne durumda? Söylediler mi?
Ben yarın gidicem detaylıya yazarım buraya 🥰

Ben dün gittim kendi doktoruma. Her şey yolunda şükür 🙏 22+2ydik dün. 28cm olmuş boyu. 540 gr ağırlığı dedi. Biraz önden gidiyo dedi ama 2 3 gün kadar çok değil dedi. Sizlerin bebeklerde boy kilo ne durumda? Söylediler mi?
Ben bu gün gittim boyu 30 cm yakın dedi dr , kilosu 366 gram😯 bebeğim çok mu zayıf ne anlamadım , 20+3 bu günlük şükür herşey iyi

Yok bence gayet iyi kilosu. Benimki 21 haftalıkken 450 gr gelmişti. Boyu da 25 cmdi. Sizinki baya boylu olacak herhalde maşallah 🧿
Teşekkür ederim bende boyuna şaşırdım aslında hatta eşim belki öyle kafadan attı dedi😅😅 kardeşimin boyu uzun ama doğarken pek uzun değildi 53cm yani normal doğmuştu. Bakalım nasıl ilerleyecek 😍 bende eşimde boylarımız orta uzun değiliz

Ben bu gün gittim boyu 30 cm yakın dedi dr , kilosu 366 gram😯 bebeğim çok mu zayıf ne anlamadım , 20+3 bu günlük şükür herşey iyi
Hayır canım zayıf değil hem bebekler yedinci aydan sonra kilo almaya başlıyor şimdiden böyle şeyler düşünme ben detaylıya gittiğimde 20+1 di 334 Gr 22 cm çıktı

Hayır canım zayıf değil hem bebekler yedinci aydan sonra kilo almaya başlıyor şimdiden böyle şeyler düşünme ben detaylıya gittiğimde 20+1 di 334 Gr 22 cm çıktı
İyi o zaman biraz içim rahatladı dr herşey normal dedi ama ben yinede acaba zayıf mı dedim 😯

Kendini birde onun için strese sokma biz zaten hepimiz sıkıntılı süreçlerden bu zamanlara geldik canı içinde olsun yeter ki
Ay doğru valla zaten dr biraz korkuttu , bebeğin eşi rahim içine yayılmamış top gibi duruyormuş , Buda 32 haftadan sonra gelişim geriliği yaşata bilir dedi , ayda bir kilodan fazla alma dedi bana , ama çok acıkıyorum , kendi dr’uma danışıp sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Kızlar benim bu hafta ikizlerimin ense ölçümü yapılacak doktorum alttan ultrasyonla bakıcaz dedi. Bu zamana kadar hiç baktirmadim birşey olur diye korkuyorum. Size de alttan ultrasyonla baktılar mı acaba

Kızlar benim bu hafta ikizlerimin ense ölçümü yapılacak doktorum alttan ultrasyonla bakıcaz dedi. Bu zamana kadar hiç baktirmadim birşey olur diye korkuyorum. Size de alttan ultrasyonla baktılar mı acaba
Yok ilk başta bakıyorlardı şimdi bakmıyorlar

Ay doğru valla zaten dr biraz korkuttu , bebeğin eşi rahim içine yayılmamış top gibi duruyormuş , Buda 32 haftadan sonra gelişim geriliği yaşata bilir dedi , ayda bir kilodan fazla alma dedi bana , ama çok acıkıyorum , kendi dr’uma danışıp sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Ben şuan 21+6 yarın 22 haftalık oluyo daha 2 kilo almışım top gibi karnimdan başka birşey yok sende doktora danış gerekirse diyetisyene gidersin

Ben şuan 21+6 yarın 22 haftalık oluyo daha 2 kilo almışım top gibi karnimdan başka birşey yok sende doktora danış gerekirse diyetisyene gidersin
Çok güzel siz ilk başta da hiç kilo almamıştınız. Benim kilo almamın sebebi annem 😅 hep getirdi zorla yedirdi al bunu ye al şunu ye ben birden baya kilo aldım harekette olmayınca tabi , öyle yapıcam valla 22 sinde dr gidicem eğer yine kilo almışsam doğru diyetisyene gidicem

X