2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ay hadi İnşallah ya normalden fazla acikiyorum ve uyuyorum sanki öyle oldu mu sende de
Kuzumbrnım bi transferden sonra 2. Gun 3 kere kramp girdi şiddetli ilk 2 gün biraz adet sancım oldu bi de sonlara dogru acayip belim agrıdı ama o bel agrısı 6. Haftay kadar sürdü yani demekki gebelikten

Benimde transfer dahil 7.gün oluyor bugün kasık ağrısı mı batması mı şişkinliği mi anlayamadım gitti hep sağ tarafımda oluyor birde kuyruk sokumu kısımlarım ağrı yapıyor halsizim inşallah iyiye işarettir

AYNEN BENDE SORDUM GENETİĞE GİDİPTE TRANSFE OLUP TUTMAMA İHTİMALİDE VAR DEDİ DOKTOR. VALLA ÖZEL TAM ÖZEL OLDU ARTIK KAPISINDAN GEÇMEM. DEVLETTE ARTIK İDARE EDİCEM.
Bende genetikli 2 tane embriyom vardı . İlki negatif oldu. Şimdi 2. Transferi yaptık bekliyorum. Doktora sordum genetikli olunca kimyasal gebelik yada boş gebelik olur mu diye evet dedi . Ben zannediyordum genetikli olunca hiç bi sorun olmaz diye ama ondada aynı durumlar geçerliymiş.

MALESEF AYNI DURUMLAR GEÇERLİ CANIM. İNŞALLAH TUTAR BUDA MUCİZENE KAVUŞURSUN. İNCELEME AMA YÜZDE 50 GİBİ YA TUTAR YA TUTMAZ NASREDDİN HOCA GİBİ :)

inan benimde öyleydi yemeği bile zar zor yapıyordum bel ağrısından, yumurta toplama dönemi geçti ağrımda geçti , inşallah seninde geçer
inşallah öyle olur yarın kontrole gideceğim, toplama zamanı nı söyler umarım çok uzun zamandır iğne kullanıyorum. 25 gündür iğne kullanıyorum.

Benim 4. Günüm ama belirtim kasık ağrısıydı düne kadar . Hep sağ kasığımda sızı gibi bir ağrı giriyordu hatta dün bacağıma bile vurdu o derece ağrım vardı . Bir de bu sabah hapşurdum yatakta bir ağrı girdi bıçak saplanması gibi. Bir şey olmamıştır inşallah çok ağrıdı bir süre kasık tarafım . Bugün ağrı sızı yok sanki kayboldu . Cidden vücudumuz bize sanki oyun oynuyor .

E2 değeriniz kactı acaba kaca dustu

inşallah öyle olur yarın kontrole gideceğim, toplama zamanı nı söyler umarım çok uzun zamandır iğne kullanıyorum. 25 gündür iğne kullanıyorum.
inşallah paylaşmak istersen eğer tanı neydi senin, bi de hangi iğneleri kullanıyorsun

Merhaba herkese 3.gün embriyo transferi yaptırdım. Bugün 6.günüm hiç bir belirtim yok.
Daha önce 5.gün embriyosu yaptırmıştım onda belim aşırı ağrıtmıştı anlamıştım hamile olduğumu (gelişimi durdu kaybettim)
Şimdi hiç belirti olmayınca anlamıyorum ne olacağını var mı böyle olup hamile olduğunu öğrenen

Benimde iki transferimde birebirdi belirtiler biri pozitif ti biri negatif.. Buu transferimde kasik agrim var bacagi vuruyor arada baska bisi yok.. Belirtisizde pozitif cikiyor ama insallah bizde onlardan oluruz:)

Merhaba beni de ekler misiniz listeye 12.12.2022 çift dondurulmuş 3. Gün embriyo transfer. Yaş 30

Benimde iki transferimde birebirdi belirtiler biri pozitif ti biri negatif.. Buu transferimde kasik agrim var bacagi vuruyor arada baska bisi yok.. Belirtisizde pozitif cikiyor ama insallah bizde onlardan oluruz:)
Çok özür dilerim anlayamadım, bir transferde belirti yaşadınız o pozitif oldu, birinde hiç belirti yaşamadınız o negatif mi oldu

Canım ihtimal biraz daha azalıyo, içerde ne oldugunu doktorlarda bılmıyo rahım reddedebılıyo bağışıklık sorun cıkartabılıyo. Genetıklı emb tutmayınca kalitesıne dönup bakıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…