- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
Acaba devlet hastanesinde acilde aoylwsek yaparlar mi ne dicez transfeein 8.gunu yapar misiniz diyecegizkızlar beta ları nerde yaptırıyorsunuz, devlette mi özelde mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba devlet hastanesinde acilde aoylwsek yaparlar mi ne dicez transfeein 8.gunu yapar misiniz diyecegizkızlar beta ları nerde yaptırıyorsunuz, devlette mi özelde mi
hamile emojini bile koydumOhhh çok şükür, çok teşekkür ederim (=
evet bende onu merak ediyorum, aslında hemşireyim ama acil rutinini bilmiyorum çalışan arkadaşlarıma sordum rutin bakılmıyor ama durumu anlatırsan bakarlar dedi, merak ettim burdakiler nasıl yapıyorAcaba devlet hastanesinde acilde aoylwsek yaparlar mi ne dicez transfeein 8.gunu yapar misiniz diyecegiz
Ben yazdirdim hemde iki kutu o biraz sallamış siziKan sulandırıcıyımı sağlık ocağına yazdırdınız. Ben hiçbir şekilde yazdıramıyorum Aile hekimi yetkiyi aldılar artık dedi denedi yazamadıd kendi annesi covidken anneme bile yazamamıştım dedi
Yapmıyorlar izmirdekiler. Sizin oradakiler yapar mı bilmem.Acaba devlet hastanesinde acilde aoylwsek yaparlar mi ne dicez transfeein 8.gunu yapar misiniz diyecegiz
Benim eşim acilde çalışıyo , karnım ağrıyo vs diye gidersen bakabilirler hiç transfer oldum diye karıştırma istersenAcaba devlet hastanesinde acilde aoylwsek yaparlar mi ne dicez transfeein 8.gunu yapar misiniz diyecegiz
Bu sekilde soylemeniz ii oldu:)derdim cunku.ilac kullanicam da hamilelik suphem var sonuca gore kullanicam derimBenim eşim acilde çalışıyo , karnım ağrıyo vs diye gidersen bakabilirler hiç transfer oldum diye karıştırma istersen
24 üne kadar yapmayı düşünmüyorum sabredicem. İnşallah güzel sonuç alırız olumsuz düşünmeyinNe zaman test yapmayı düşünüyorsunuz. Bel ağrısı en büyük belirtilerden. Bende yok bel ağrısı
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Bizde hayırlı güzel sonuçlar alalımCanım ilk gun adet sancısı olmuştu cok az 3. Gunde kramp girmişti sağ kasıgıma sonlara doğru belım agrımıştı 12. Gun yerleşme kanaması olmuştu ama ben zaten 10. Gun öğrenmıştım kandan
Kacinci gun embriyosunda boyle olmustuCanım ilk gun adet sancısı olmuştu cok az 3. Gunde kramp girmişti sağ kasıgıma sonlara doğru belım agrımıştı 12. Gun yerleşme kanaması olmuştu ama ben zaten 10. Gun öğrenmıştım kandan
Canım ben sonradan düşürdüm şimdi yıne transfer olucamHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Bizde hayırlı güzel sonuçlar alalım
3. Gun eski transferım bu şimdi 5. Gun emb transfer olucam canımKacinci gun embriyosunda boyle olmustu
Yapıyo canım gebelik şüphem var de yapıyo doktorAcaba devlet hastanesinde acilde aoylwsek yaparlar mi ne dicez transfeein 8.gunu yapar misiniz diyecegiz
Canım bizim transfer tarihlerimiz aynı. Ben bugün erken gebelik testinde çoook silik gördüm yani kasette çıkmayabilir henüz çok erkenKızlar benim bugün transfer günüm hariç 5.gunum ve kaset test negatif takmamak mi gerekiyor
Ben özelde yaptırıyorum evime yakın olduğu için, bir de gebelik Allahin izniyle devam ederse kadin dogum uzmanim da orada zaten diye (=kızlar beta ları nerde yaptırıyorsunuz, devlette mi özelde mi
İnşallah öyledir kuzumCanım bizim transfer tarihlerimiz aynı. Ben bugün erken gebelik testinde çoook silik gördüm yani kasette çıkmayabilir henüz çok erken
Yaaa gördüm, çok teşekkür ederimhamile emojini bile koydum
Çok üzüldüm inşallah bu sefer tutunur size kucağınıza alırsınızCanım ben sonradan düşürdüm şimdi yıne transfer olucam