Çıkabilir kuzum5.gun Tek embriyo da çıkar mi acaba 8.gun idrarda
DEMEKKİ PROGRAF TUTUNMASINA ETKİSİ OLMAYAN BİR İLAÇ SENDEDE SONUÇ ALINAMAMIŞ. BAKALIM İNŞALLAH MUTLU SONA ULAŞACAĞIM İNŞ.Ben transferımde 2 defa alıyodum sabah akşam bi kutuyu bitirdim diğer kutuya gectım ondanda kullandım sonra düşük yaptım zaten, doktorun zaten iyi olanı senın için verır canım
hadi inşallaahhh saglıkla ilerlesin canım benimHayir tek transfer ama nasil.oldu 3 kese göründü anlamadim. Zaten doktor bu degerle gozukmez dedi bakmayacakti ben uzulunce gel bakalim.dedi o da sasirdi. Yolk kesesini bile gordu. Sabirsizlikla pazartesiyi bekliyorm simdi sakin kalmaya da calisiyorm iste canim teşekkür ederim
Aslında tutundu canım 7. Haftada az atmaya başladı kalbi, doktor bu haftalarda genetik bozukluğu olan embrıyolar gelişemez ve düşük olur dedi, ngs li tüp bebek önerdi bakalım bu defa ne olacakDEMEKKİ PROGRAF TUTUNMASINA ETKİSİ OLMAYAN BİR İLAÇ SENDEDE SONUÇ ALINAMAMIŞ. BAKALIM İNŞALLAH MUTLU SONA ULAŞACAĞIM İNŞ.
ANLADIM CANIM DOKTOR BANADA EMBİRYOLARI GENETİĞE GÖNDERELİM DEDİ BİR DAHAKİ TOPLAMADA. ZATEN DAHA ÖZELİN KREDİSİNİ ÖDÜYORUM DEDİM . O YÜZDEN DEVLETTE DENEYECEĞİM. İNŞALLAH EMEKLERİN DOLU DOLU KARŞILIĞINI ALIRSIN.Aslında tutundu canım 7. Haftada az atmaya başladı kalbi, doktor bu haftalarda genetik bozukluğu olan embrıyolar gelişemez ve düşük olur dedi, ngs li tüp bebek önerdi bakalım bu defa ne olacak
Yumurta toplamadan sonra yani daha tam 1 ay oldu canım 12 Kasım'da toplama olmuştu 15inde kadın doğuma gitmiştimDaha öncemi çıkardın acaba canım. Cüünkü sanırım sistem değişmiş. Doktor artık yetkimiz yok bundan 1 sene önceye kadar hwrkese çıkarabiliyorduk ama artık sadece ya kardiyoloji ya hematoloji çıkarabilir dedi. Bende hematolojiye gidicem bakalım
Bel ağrım var ama sanıyorum ki ignelerden. Şişkinlik , mide yanması ve arada kasıkta yanma var canımHiç bir belirtin vs birseyin oldu mu canım bende 4. Gundeyim
Test alayım o zaman yarın sabah yapayım çok merak ediyorumÇıkabilir kuzum
Canım hamıle kalmadan once transfer süreci içinde cıkarılıyo mu bu rapor?Daha öncemi çıkardın acaba canım. Cüünkü sanırım sistem değişmiş. Doktor artık yetkimiz yok bundan 1 sene önceye kadar hwrkese çıkarabiliyorduk ama artık sadece ya kardiyoloji ya hematoloji çıkarabilir dedi. Bende hematolojiye gidicem bakalım
Canım zaten genetiğe gidincede net degıl 2 adet ngsli embrıyosu vardı 5aa komşumun 2sini transfer ettiler biri tuttu diğeri tutmadı, demekki saglıklı gelmesinin dısanda başka faktorlerde var bilim daha cözemedi bi de nasipANLADIM CANIM DOKTOR BANADA EMBİRYOLARI GENETİĞE GÖNDERELİM DEDİ BİR DAHAKİ TOPLAMADA. ZATEN DAHA ÖZELİN KREDİSİNİ ÖDÜYORUM DEDİM . O YÜZDEN DEVLETTE DENEYECEĞİM. İNŞALLAH EMEKLERİN DOLU DOLU KARŞILIĞINI ALIRSIN.
Kuzum benım tutundugunda son gunlere dogru cok bel agrım olmuştu☺ ama rahat harekette edemıyodum aman bişey olcak diye belım tutulmuşta olabılırBel ağrım var ama sanıyorum ki ignelerden. Şişkinlik , mide yanması ve arada kasıkta yanma var canım
Ekim ayında uğraştım yapamadım valla belki özel hastanede daha iyi ilgilenirler yardımcı olurlar. Doktorumda demişti hamilelik oluşunca ben kağıt yazıp başka doktora ylnlendiricem o kağıtla çıkarır o demişti. Öyle olcak artık sonundaYumurta toplamadan sonra yani daha tam 1 ay oldu canım 12 Kasım'da toplama olmuştu 15inde kadın doğuma gitmiştim
AYNEN BENDE SORDUM GENETİĞE GİDİPTE TRANSFE OLUP TUTMAMA İHTİMALİDE VAR DEDİ DOKTOR. VALLA ÖZEL TAM ÖZEL OLDU ARTIK KAPISINDAN GEÇMEM. DEVLETTE ARTIK İDARE EDİCEM.Canım zaten genetiğe gidincede net degıl 2 adet ngsli embrıyosu vardı 5aa komşumun 2sini transfer ettiler biri tuttu diğeri tutmadı, demekki saglıklı gelmesinin dısanda başka faktorlerde var bilim daha cözemedi bi de nasiptutacak olan yıne tutuyo
Anladim canımBel ağrım var ama sanıyorum ki ignelerden. Şişkinlik , mide yanması ve arada kasıkta yanma var canım
Ay hadi İnşallah yaKuzum benım tutundugunda son gunlere dogru cok bel agrım olmuştu☺ ama rahat harekette edemıyodum aman bişey olcak diye belım tutulmuşta olabılırama ben turunmasına yormuştum
Gercekten cok pahalı herşey Allah yardımcımız olsun nasibi olduktan sonra devlet özel farketmezAYNEN BENDE SORDUM GENETİĞE GİDİPTE TRANSFE OLUP TUTMAMA İHTİMALİDE VAR DEDİ DOKTOR. VALLA ÖZEL TAM ÖZEL OLDU ARTIK KAPISINDAN GEÇMEM. DEVLETTE ARTIK İDARE EDİCEM.
Olur inşallah daha fazla.ugrasmadan canımEkim ayında uğraştım yapamadım valla belki özel hastanede daha iyi ilgilenirler yardımcı olurlar. Doktorumda demişti hamilelik oluşunca ben kağıt yazıp başka doktora ylnlendiricem o kağıtla çıkarır o demişti. Öyle olcak artık sonunda
Ben çıkarttım canım kadın doğumdan venöz yetmezlik tanısı ileCanım hamıle kalmadan once transfer süreci içinde cıkarılıyo mu bu rapor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?