• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

benimde o süreçte bel ağrım çok vardı, sırf bu yüzden dr a bile gittim bişey çıkmadı, hormonlardan büyük ihtimalle
Galiba benimde öyle aşırı ama duramıyorum hiç uyuyamıyorum yatınca dahada ağrı oluyor yarın kontrolum var bakalım neler diyecek.

Özel hastaneye mi gittin canım yoksa devlete mi? Benım direk kan pıhtılaşma için genım var ekg ye falan gerek var mı acaba 😳 bu arada kan sulandırıcı iğne için gittin di mi kardiyolojiye?
Devlete gittim iğneye rapor çıkartmak için gittim çıkaramıyoruz dedi yazayım bir kutu dedi. Bir ultrasonla bakalım dedi hemen odasındaydı ultrason baktı sorun yok dedi. Sanırım gelen tüm hastalara rutin olarak yapıyorlar Ekg çektir dedi gittim çektridim gösterdim sorun yok dedi. E bende zaten kalpten bir şikayetten gelmedimki sana 🤣🤣 öylece çıktım bir kutu alabildim neyseki 🤣

Öncelikle sakin kalmaya çalış canım. İçindekilerin her ruh halinden etkileneceğini unutma. Kese göründüyse dış gebelik değil demektir ki bir defa yaşadım allah düşmanıma vermesin. Bak umutlu konuşmuş doktorun inşallaah çok iyi haberler alırsın pazartesi günü sana dua edeceğim allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canim kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz cok memnun olurum edersen umarim benimledir dusunmemeye calisiyorm Allah neylerse guzel eyler.diyorum🙏

inşallaahhh en hayırlısı olur hakkında ,
cıft transfer mı olmustun?
normalde 790 ıle kese gorunmez..
inşallah o tek kese saglıklıdır. Rabbim yardımcın olsun canım zor bu durumlar sakin kalmaya çalış..
Hayir tek transfer ama nasil.oldu 3 kese göründü anlamadim. Zaten doktor bu degerle gozukmez dedi bakmayacakti ben uzulunce gel bakalim.dedi o da sasirdi. Yolk kesesini bile gordu. Sabirsizlikla pazartesiyi bekliyorm simdi sakin kalmaya da calisiyorm iste canim teşekkür ederim 💞

Canım dıs gebelik degıl bi kere keseleri gormuşsunuz rahımın içinde. 2 kese bozulmaya başlamış anladıgım kadarıyla ama tek kese içinde yolk gorunuyosa en azından bebek var demektir boş gebelik degıl anlamına gelir. Yolklu kese için beklemek lazım canım. Bozulan 2 kese etkılemiş olabılır degerı beklemek lazım canım 1 haftaya belli olur zaten 🙏 inşallah guzel sonuclar olur
İnşallah dedigin gibidir canim teşekkür ederim cevabın icin umarim guzel olur hersey sabretmek beklemek o.kadar zor ki 💞💞

8. gun 7.20 10. Gun 76.3 12.gun 198.8 16. Gun 678 18.gun 790 seklinde devam etti canim tek transfer olmustum
Aslında güzel artışlar olmuş kuzum belki o iki kese geride kaldığı HCG en son iki kati artmamistir Rabbim büyüktür inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin dualarım seninle 🤲

Hayir tek transfer ama nasil.oldu 3 kese göründü anlamadim. Zaten doktor bu degerle gozukmez dedi bakmayacakti ben uzulunce gel bakalim.dedi o da sasirdi. Yolk kesesini bile gordu. Sabirsizlikla pazartesiyi bekliyorm simdi sakin kalmaya da calisiyorm iste canim teşekkür ederim 💞
Acaba değerde bir yalnışlık olabilirmi diye düşündüm ben

Dün bir arkadaş vardı yalnış hatırlamıyorsam 10. Gün değeri 5 küsürdü dün tekrar kan vermişti kaç çıktı sonucu göremedim bir türlü

Galiba benimde öyle aşırı ama duramıyorum hiç uyuyamıyorum yatınca dahada ağrı oluyor yarın kontrolum var bakalım neler diyecek.
inan benimde öyleydi yemeği bile zar zor yapıyordum bel ağrısından, yumurta toplama dönemi geçti ağrımda geçti , inşallah seninde geçer 🙏

MALESEF ÇOK ETKİLEDİ BENİ. 20 GÜN KADAR KULLANDIM. EVDE KALANI DURUYOR. PREDNOL KULLANIRIM ONU KULLANMAM Bİ DAHA
Ben transferımde 2 defa alıyodum sabah akşam bi kutuyu bitirdim diğer kutuya gectım ondanda kullandım sonra düşük yaptım zaten, doktorun zaten iyi olanı senın için verır canım

Bana da öyle bir kutu kardiyolojiye girdim öyle yazdırdım birde hiç yoktan kendimi kalp ultrasonu ve ekg çekilirken buldum🤣
Bir kutuda kadın doğuma yazdırdım. Estrofemi unutmuşum o Arada dün aile hekimine yazdırcaktım rapor gerekli dedi onuda her doktor çıkarırmı bilmem dedi bide ona koşturcaz şimdi 😒
Venöz yetmezlik olarak kadın doğum doktoru çıkarttı canım bana belki sana da yardımcı olur

Venöz yetmezlik olarak kadın doğum doktoru çıkarttı canım bana belki sana da yardımcı olur
Daha öncemi çıkardın acaba canım. Cüünkü sanırım sistem değişmiş. Doktor artık yetkimiz yok bundan 1 sene önceye kadar hwrkese çıkarabiliyorduk ama artık sadece ya kardiyoloji ya hematoloji çıkarabilir dedi. Bende hematolojiye gidicem bakalım

Back