KESİNLİKLE ÖYLE NASİBİ VARSA HER TÜRLÜ GELİR.Gercekten cok pahalı herşey Allah yardımcımız olsun nasibi olduktan sonra devlet özel farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KESİNLİKLE ÖYLE NASİBİ VARSA HER TÜRLÜ GELİR.Gercekten cok pahalı herşey Allah yardımcımız olsun nasibi olduktan sonra devlet özel farketmez
Kuzumbrnım bi transferden sonra 2. Gun 3 kere kramp girdi şiddetli ilk 2 gün biraz adet sancım oldu bi de sonlara dogru acayip belim agrıdı ama o bel agrısı 6. Haftay kadar sürdü yani demekki gebeliktenAy hadi İnşallah ya normalden fazla acikiyorum ve uyuyorum sanki öyle oldu mu sende de
Bende genetikli 2 tane embriyom vardı . İlki negatif oldu. Şimdi 2. Transferi yaptık bekliyorum. Doktora sordum genetikli olunca kimyasal gebelik yada boş gebelik olur mu diye evet dedi . Ben zannediyordum genetikli olunca hiç bi sorun olmaz diye ama ondada aynı durumlar geçerliymiş.AYNEN BENDE SORDUM GENETİĞE GİDİPTE TRANSFE OLUP TUTMAMA İHTİMALİDE VAR DEDİ DOKTOR. VALLA ÖZEL TAM ÖZEL OLDU ARTIK KAPISINDAN GEÇMEM. DEVLETTE ARTIK İDARE EDİCEM.
Bende ayni 7 aralik 5.gün ve tekYaş : 33
transfer tarihi : 7 Aralık
embriyo : 5. gün ve tek
sonuç; 19 Aralık
MALESEF AYNI DURUMLAR GEÇERLİ CANIM. İNŞALLAH TUTAR BUDA MUCİZENE KAVUŞURSUN. İNCELEME AMA YÜZDE 50 GİBİ YA TUTAR YA TUTMAZ NASREDDİN HOCA GİBİ :)Bende genetikli 2 tane embriyom vardı . İlki negatif oldu. Şimdi 2. Transferi yaptık bekliyorum. Doktora sordum genetikli olunca kimyasal gebelik yada boş gebelik olur mu diye evet dedi . Ben zannediyordum genetikli olunca hiç bi sorun olmaz diye ama ondada aynı durumlar geçerliymiş.
Belirtileriniz varmıydıOnceki transferım 3. Gundu 10. Gunde pozitifi gormuştum 45 ti sonucum
düne kadar kaşıklarımda baya ağrı vardı hatta bacağıma vurmuştu ağrısı , bugün hiç belirtim yok siz nasılsınız ?Nasılsınız durumunuz nasıl
inşallah öyle olur yarın kontrole gideceğim, toplama zamanı nı söyler umarım çok uzun zamandır iğne kullanıyorum. 25 gündür iğne kullanıyorum.inan benimde öyleydi yemeği bile zar zor yapıyordum bel ağrısından, yumurta toplama dönemi geçti ağrımda geçti , inşallah seninde geçer
E2 değeriniz kactı acaba kaca dustuDediğin gibi işte canım artık elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Rabbim bizi buna layık görürse olcak artık olmazsa da biraz daha çaba gerekiyor heralde dicez. Ne kadar zorda olsa
Histereskopi öncesi yapışıklık vardı ikiz gebeliktrn kürtaj olmuştum sanırım o yüzden olmuş. Yapışıklık açıldı. Birde rahim dardı genişletildi. Ameliyattan 1 ay sonra tekrar rahim filmiyle kontrol ettik sorun öıkmadı yapışıklıklar gitmiş. Transfer aşamasına geçtik 1 hafta boyunca 6.9 da takıldı rahim ama 3 çizgi dedi doktor sonra 7 mmye çıktı. Tamam transfer olcak dedi ilaçlrı yazdı son bir kan ver dedi. Verdim eve döndüm aradılar e2 değerim düşüşe geçmiş iptal dediler doktpr büyük ihtimal yumurtlama oldu kaçırdık dedi. Bu ay bakalım neler olcak bir torba ilaç verdi bu ay baya takviye var
inşallah paylaşmak istersen eğer tanı neydi senin, bi de hangi iğneleri kullanıyorsuninşallah öyle olur yarın kontrole gideceğim, toplama zamanı nı söyler umarım çok uzun zamandır iğne kullanıyorum. 25 gündür iğne kullanıyorum.
Benimde iki transferimde birebirdi belirtiler biri pozitif ti biri negatif.. Buu transferimde kasik agrim var bacagi vuruyor arada baska bisi yok.. Belirtisizde pozitif cikiyor ama insallah bizde onlardan oluruz:)Merhaba herkese 3.gün embriyo transferi yaptırdım. Bugün 6.günüm hiç bir belirtim yok.
Daha önce 5.gün embriyosu yaptırmıştım onda belim aşırı ağrıtmıştı anlamıştım hamile olduğumu (gelişimi durdu kaybettim)
Şimdi hiç belirti olmayınca anlamıyorum ne olacağını var mı böyle olup hamile olduğunu öğrenen
Merhaba beni de ekler misiniz listeye 12.12.2022 çift dondurulmuş 3. Gün embriyo transfer. Yaş 30Merhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK 17 ARALIK
@cagkus 41 tek 6 ARALIK 20 ARALIK @Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK @Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK
19 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK 21 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK E Emuay061 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK @Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK @Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 25-26 ARALIK @kaynanadelisi 26 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün P pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Merhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK 17 ARALIK
@cagkus 41 tek 6 ARALIK 20 ARALIK @Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK @Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK
19 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK 21 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK E Emuay061 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK @Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK @Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 25-26 ARALIK @kaynanadelisi 26 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün P pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Çok özür dilerim anlayamadım, bir transferde belirti yaşadınız o pozitif oldu, birinde hiç belirti yaşamadınız o negatif mi olduBenimde iki transferimde birebirdi belirtiler biri pozitif ti biri negatif.. Buu transferimde kasik agrim var bacagi vuruyor arada baska bisi yok.. Belirtisizde pozitif cikiyor ama insallah bizde onlardan oluruz:)
Benimde kasıklarımda belimde ağrı var. Birden ateş basıyo sonra birden üşüme geliyo anlamadımdüne kadar kaşıklarımda baya ağrı vardı hatta bacağıma vurmuştu ağrısı , bugün hiç belirtim yok siz nasılsınız ?
Ilk transferimde belirtim vardi pozitif oldu ama kalbi durdu.. 2.transferimde belirti yine ayniydi negatif oldu simdi 3.transfer sonucunu bekliyorum canimÇok özür dilerim anlayamadım, bir transferde belirti yaşadınız o pozitif oldu, birinde hiç belirti yaşamadınız o negatif mi oldu
Canım ihtimal biraz daha azalıyo, içerde ne oldugunu doktorlarda bılmıyo rahım reddedebılıyo bağışıklık sorun cıkartabılıyo. Genetıklı emb tutmayınca kalitesıne dönup bakıyolarmışBende genetikli 2 tane embriyom vardı . İlki negatif oldu. Şimdi 2. Transferi yaptık bekliyorum. Doktora sordum genetikli olunca kimyasal gebelik yada boş gebelik olur mu diye evet dedi . Ben zannediyordum genetikli olunca hiç bi sorun olmaz diye ama ondada aynı durumlar geçerliymiş.