• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Benimde transfer dahil 7.gün oluyor bugün kasık ağrısı mı batması mı şişkinliği mi anlayamadım gitti hep sağ tarafımda oluyor birde kuyruk sokumu kısımlarım ağrı yapıyor halsizim inşallah iyiye işarettir🤲🏻🥹

AYNEN BENDE SORDUM GENETİĞE GİDİPTE TRANSFE OLUP TUTMAMA İHTİMALİDE VAR DEDİ DOKTOR. VALLA ÖZEL TAM ÖZEL OLDU ARTIK KAPISINDAN GEÇMEM. DEVLETTE ARTIK İDARE EDİCEM.
Bende genetikli 2 tane embriyom vardı . İlki negatif oldu. Şimdi 2. Transferi yaptık bekliyorum. Doktora sordum genetikli olunca kimyasal gebelik yada boş gebelik olur mu diye evet dedi . Ben zannediyordum genetikli olunca hiç bi sorun olmaz diye ama ondada aynı durumlar geçerliymiş.

Bende genetikli 2 tane embriyom vardı . İlki negatif oldu. Şimdi 2. Transferi yaptık bekliyorum. Doktora sordum genetikli olunca kimyasal gebelik yada boş gebelik olur mu diye evet dedi . Ben zannediyordum genetikli olunca hiç bi sorun olmaz diye ama ondada aynı durumlar geçerliymiş.
MALESEF AYNI DURUMLAR GEÇERLİ CANIM. İNŞALLAH TUTAR BUDA MUCİZENE KAVUŞURSUN. İNCELEME AMA YÜZDE 50 GİBİ YA TUTAR YA TUTMAZ NASREDDİN HOCA GİBİ :)

inan benimde öyleydi yemeği bile zar zor yapıyordum bel ağrısından, yumurta toplama dönemi geçti ağrımda geçti , inşallah seninde geçer 🙏
inşallah öyle olur yarın kontrole gideceğim, toplama zamanı nı söyler umarım çok uzun zamandır iğne kullanıyorum. 25 gündür iğne kullanıyorum.

Benim 4. Günüm ama belirtim kasık ağrısıydı düne kadar . Hep sağ kasığımda sızı gibi bir ağrı giriyordu hatta dün bacağıma bile vurdu o derece ağrım vardı . Bir de bu sabah hapşurdum yatakta bir ağrı girdi bıçak saplanması gibi. Bir şey olmamıştır inşallah çok ağrıdı bir süre kasık tarafım . Bugün ağrı sızı yok sanki kayboldu . Cidden vücudumuz bize sanki oyun oynuyor .

Dediğin gibi işte canım artık elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Rabbim bizi buna layık görürse olcak artık olmazsa da biraz daha çaba gerekiyor heralde dicez. Ne kadar zorda olsa 😐
Histereskopi öncesi yapışıklık vardı ikiz gebeliktrn kürtaj olmuştum sanırım o yüzden olmuş. Yapışıklık açıldı. Birde rahim dardı genişletildi. Ameliyattan 1 ay sonra tekrar rahim filmiyle kontrol ettik sorun öıkmadı yapışıklıklar gitmiş. Transfer aşamasına geçtik 1 hafta boyunca 6.9 da takıldı rahim ama 3 çizgi dedi doktor sonra 7 mmye çıktı. Tamam transfer olcak dedi ilaçlrı yazdı son bir kan ver dedi. Verdim eve döndüm aradılar e2 değerim düşüşe geçmiş iptal dediler doktpr büyük ihtimal yumurtlama oldu kaçırdık dedi. Bu ay bakalım neler olcak bir torba ilaç verdi bu ay baya takviye var 😬
E2 değeriniz kactı acaba kaca dustu

inşallah öyle olur yarın kontrole gideceğim, toplama zamanı nı söyler umarım çok uzun zamandır iğne kullanıyorum. 25 gündür iğne kullanıyorum.
inşallah 🙏 paylaşmak istersen eğer tanı neydi senin, bi de hangi iğneleri kullanıyorsun

Merhaba herkese 🌸 3.gün embriyo transferi yaptırdım. Bugün 6.günüm hiç bir belirtim yok.
Daha önce 5.gün embriyosu yaptırmıştım onda belim aşırı ağrıtmıştı anlamıştım hamile olduğumu (gelişimi durdu kaybettim)
Şimdi hiç belirti olmayınca anlamıyorum ne olacağını 😔var mı böyle olup hamile olduğunu öğrenen 🥰

Merhaba herkese 🌸 3.gün embriyo transferi yaptırdım. Bugün 6.günüm hiç bir belirtim yok.
Daha önce 5.gün embriyosu yaptırmıştım onda belim aşırı ağrıtmıştı anlamıştım hamile olduğumu (gelişimi durdu kaybettim)
Şimdi hiç belirti olmayınca anlamıyorum ne olacağını 😔var mı böyle olup hamile olduğunu öğrenen 🥰
Benimde iki transferimde birebirdi belirtiler biri pozitif ti biri negatif.. Buu transferimde kasik agrim var bacagi vuruyor arada baska bisi yok.. Belirtisizde pozitif cikiyor ama insallah bizde onlardan oluruz:)

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@cnsub265. Gün21 KASIM:anneadayı: :nazar:
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
:anneadayı: :nazar:
@Katibe Hanim315. Gün a kalite1 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@Buray1522334. Gün cift3 ARALIK:anneadayı::nazar:
@esraesraesraesraesraesra305. Gün 2 adet5 ARALIK17 ARALIK
:dua:
@cagkus41tek6 ARALIK20 ARALIK :dua:
@Hayat su262 adet 5. gün7 ARALIK
:anneadayı::nazar:
@nonut335.gün tek7 ARALIK
@Bayuya35Çift embriyo9 ARALIK
@Sonyag08285.gün9 ARALIK

19 ARALIK :dua:
@zeyneps344.Gün9 ARALIK:dua:
@muczeanne255. Gün9 ARALIK:dua:
@KleineKatzee292. Gün emb.9 ARALIK23 ARALIK :dua:
@Eminekrkmz305. Gün 5ab 5bc10 ARALIK20 aralık
berrybloom berrybloom Dondurulmuş 5. gün10 ARALIK
@ays7275.gün11 ARALIK
@Laye99265. gün11 ARALIK
21 ARALIK :dua:
@melek0503305. Gün 4ab11 ARALIK:dua:
E Emuay061 293. Gün embriyosu12 ARALIK:dua:
@Kardelen06049230Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
@Bebelerce325. Gün 5Ab19 ARALIK:dua:
@ecedaily292 tane 5. Gün22 ARALIK:dua:
dikloron dikloron 315. Gün çift25 ARALIK:dua:
@breezerose302 adet 5. Gün 4aa25-26 ARALIK:dua:
@kaynanadelisi26 ARALIK:dua:
Cookiie Cookiie 27Pgtli 5. Gün
P pembeumut111 325aa 2 Adet
Merhaba beni de ekler misiniz listeye ☺️ 12.12.2022 çift dondurulmuş 3. Gün embriyo transfer. Yaş 30

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@cnsub265. Gün21 KASIM:anneadayı: :nazar:
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
:anneadayı: :nazar:
@Katibe Hanim315. Gün a kalite1 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@Buray1522334. Gün cift3 ARALIK:anneadayı::nazar:
@esraesraesraesraesraesra305. Gün 2 adet5 ARALIK17 ARALIK
@cagkus41tek6 ARALIK20 ARALIK :dua:
@Hayat su262 adet 5. gün7 ARALIK
@nonut335.gün tek7 ARALIK
@Bayuya35Çift embriyo9 ARALIK
@Sonyag08285.gün9 ARALIK

19 ARALIK :dua:
@zeyneps344.Gün9 ARALIK:dua:
@muczeanne255. Gün9 ARALIK:dua:
@KleineKatzee292. Gün emb.9 ARALIK23 ARALIK :dua:
@Eminekrkmz305. Gün 5ab 5bc10 ARALIK20 aralık
berrybloom berrybloom Dondurulmuş 5. gün10 ARALIK
@ays7275.gün11 ARALIK
@Laye99265. gün11 ARALIK
21 ARALIK :dua:
@melek0503305. Gün 4ab11 ARALIK:dua:
E Emuay061 293. Gün embriyosu12 ARALIK:dua:
@Kardelen06049230Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
@Bebelerce325. Gün 5Ab19 ARALIK:dua:
@ecedaily292 tane 5. Gün22 ARALIK:dua:
dikloron dikloron 315. Gün çift25 ARALIK:dua:
@breezerose302 adet 5. Gün 4aa25-26 ARALIK:dua:
@kaynanadelisi26 ARALIK:dua:
Cookiie Cookiie 27Pgtli 5. Gün
P pembeumut111 325aa 2 Adet
Benimde iki transferimde birebirdi belirtiler biri pozitif ti biri negatif.. Buu transferimde kasik agrim var bacagi vuruyor arada baska bisi yok.. Belirtisizde pozitif cikiyor ama insallah bizde onlardan oluruz:)
Çok özür dilerim anlayamadım, bir transferde belirti yaşadınız o pozitif oldu, birinde hiç belirti yaşamadınız o negatif mi oldu 🥺

Canım ihtimal biraz daha azalıyo, içerde ne oldugunu doktorlarda bılmıyo rahım reddedebılıyo bağışıklık sorun cıkartabılıyo. Genetıklı emb tutmayınca kalitesıne dönup bakıyolarmış

Back