• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

keske hıc bılmeseydım bunları ..
aynı seyler aslında rahım dısında baska yere tutunur ıse dıs gebelık oluyor .. ama düşük kısmı kolay olmadı bende , günlerce kan verdım ıgne ıle duusrulmeye çalışıldı . Allah bır daha yaşatmasın.
herkese saglıkla ,hayırla versın evlatlarını .
Bende cok diliyorum bunu bılıyo musun keşke hiç bilmeseydım bunları dıye ben sanıyodum ki hamıle kalmak cok kolay sanıyodum ki hamıle kalınca hemen doğurulur, düşük ne demek bılmıyodum bıle😣 ben ilaçları bıraktım evde düşük yapmamı istedıler eger düşüremezsem müdahale edılcektı evde canlı canlı düşürdüm agrısı bi yana bi de onu gormek cok kotuydu tabı😣
Rabbim inşallah bu sefer guzel sonuclar versın her birimize🤲🤲

Bende cok diliyorum bunu bılıyo musun keşke hiç bilmeseydım bunları dıye ben sanıyodum ki hamıle kalmak cok kolay sanıyodum ki hamıle kalınca hemen doğurulur, düşük ne demek bılmıyodum bıle😣 ben ilaçları bıraktım evde düşük yapmamı istedıler eger düşüremezsem müdahale edılcektı evde canlı canlı düşürdüm agrısı bi yana bi de onu gormek cok kotuydu tabı😣
Rabbim inşallah bu sefer guzel sonuclar versın her birimize🤲🤲
ah canım ya,
bende oyle sanııyordum, çift çizgi görünce dünyalar benim olmuştu, sonu hüsran.. ınsallah ılk ve son olsun bır dahha yaşamayalım..
ınsallah hepsı gelmıs gecmıs olsun bundan sonra saglıkla gelsın bebeklerımız ..
amiiinnnn ,çok aminnn :KK200:

Hayırlı olsun . Çatlatma iğnesi vurulmadıysanız evet çıkar tabi 🙏😍 5. Gün embriyosu mu?
5 gün. Embriyosu evet 6sında transferim olmuştu 4ünde gonapeptyl ve transfer günü sabahı da ovitrelle iğnenin 3te 1i vurulmuştu. 10 gün geçmiş üzerinden ama hala onların etkisi midir yoksa tutmuş mudur bilemedim. Bekleyip göreceğim artık kan testine kadar nasıl beklenirse :)

Valla alırız inşallah bebişleri göbişimize💕 takviye rahım için mi verdi kuzum? Valla rahım içinse ne verdi takviye olarak ?😅 benımde düşükten sonra rahımımı bi ölçtürmüştüm 8.5 olmuştu düşükten once 11 oluyodu anlamadım o işi..
Doktorla görüşme fırsatım olmadı ama büyük olasılık rahim içindir canım.
Estrofem, climara bant, e vitamini, redostim diye bir vitamin, corasprin, kan sulandırıcı iğne, folikasit

Rahim değişik bir organ canım ya o ay 8.5 çıkAr bu ay daha fazla çıkar. Birde 8.5 da güzel bir sayo yine de ☺️

Evet 10tane lazımdı bana 1 tane yazmış onu aldim diğerlerini kadın doğuma yazdırdım canım istese yazar yani kadın doğum da öyle dedi canı istememiştir dedi. Zaten zor surecten geçiyoruz zorlaştirmanin anlamı yok ama işte insan var insan var
Kan sulandırıcıyımı sağlık ocağına yazdırdınız. Ben hiçbir şekilde yazdıramıyorum Aile hekimi yetkiyi aldılar artık dedi denedi yazamadıd kendi annesi covidken anneme bile yazamamıştım dedi 😥

5 gün. Embriyosu evet 6sında transferim olmuştu 4ünde gonapeptyl ve transfer günü sabahı da ovitrelle iğnenin 3te 1i vurulmuştu. 10 gün geçmiş üzerinden ama hala onların etkisi midir yoksa tutmuş mudur bilemedim. Bekleyip göreceğim artık kan testine kadar nasıl beklenirse :)
Eğer 6 aralık transfer tarihi ise kan verin çıkar 10. Gün oluyor o zaman sizin .

Çok afedersiniz 6sında yumurta toplamam olmuştu 11i transfer günüm. Hiç kafa kalmadı düşünürken ilaçlar tarihler birbirine giriyor artık
Anladım bence pozitif sizin. Bu zamana kadar 3/1 çatlatma iğnesi etkisi kalmaz sanırım . Hayırlı olsun inş🙏

Kızlar günaydınn, bugün transfer günü hariç 5 günüm dayanamayıp çok erken de olsa bi idrar testi yaptım. Silik çizgi göründü. Daha önce tecrübesi olanlara özellikle soruyorum çok mu erken yani sonuç şu an kesin yanıltıcı diyebilir miyiz? 🥲
Ne kadar silik fotografını atabilirmisim☺️

Ne kadar silik fotografını atabilirmisim☺️
Böyle canım 🥲
Screenshot_20221216-091715_Gallery.jpg

Bağışıklık için testler var onları yaptrdın mı canım? Banada prograf kullandırmıştı doktorum
TEST YAPTIRMADIM PROGRAF KULLANDIM MALESEF TUTMADI TRANSFERİM. VE SONRA BAĞIŞIKLIĞIMI ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİ MANTAR ÜREDİ VUCUDUMDA 2 AY ONU TEDVAİSİNİ OLDUM VE İNANAILMAZ BAŞ AĞRISI VE HALSİZLİK ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİ BENİ.

Back