• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Arkadaşlar merhaba size durumumdan bahsetmek istiyorm bir fikri olan varsa lütfen söylesin. 23 kasımda 5. Gun embriyosu transfer edildi. Sonucum pozitifte oldu ama beta degerlerim duzenli artmadi. En son dun 790 lari gorduk.doktor bunun sagliksiz bi gebelik olabileceğini soyledi daha erken diyede ultrasondan bakmadi önce. Bugun gittim hadi gel bi bakalim dedi ve vajinal ultrasondan bakti. 3 tane kese gördü. İkisinin pek saglikli olamadığını ancak birinin normal oldugunu hatta yolk kesesi mi dedi onunda oldugunu söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizce burdan bir mucize olur mu bu degerde kese olusmaz aslında dedi. Nasil hissedecegimi bilmiyorm artik 😟
Canım dıs gebelik degıl bi kere keseleri gormuşsunuz rahımın içinde. 2 kese bozulmaya başlamış anladıgım kadarıyla ama tek kese içinde yolk gorunuyosa en azından bebek var demektir boş gebelik degıl anlamına gelir. Yolklu kese için beklemek lazım canım. Bozulan 2 kese etkılemiş olabılır degerı beklemek lazım canım 1 haftaya belli olur zaten 🙏 inşallah guzel sonuclar olur

Kızlar günaydınn, bugün transfer günü hariç 5 günüm dayanamayıp çok erken de olsa bi idrar testi yaptım. Silik çizgi göründü. Daha önce tecrübesi olanlara özellikle soruyorum çok mu erken yani sonuç şu an kesin yanıltıcı diyebilir miyiz? 🥲

Arkadaşlar merhaba size durumumdan bahsetmek istiyorm bir fikri olan varsa lütfen söylesin. 23 kasımda 5. Gun embriyosu transfer edildi. Sonucum pozitifte oldu ama beta degerlerim duzenli artmadi. En son dun 790 lari gorduk.doktor bunun sagliksiz bi gebelik olabileceğini soyledi daha erken diyede ultrasondan bakmadi önce. Bugun gittim hadi gel bi bakalim dedi ve vajinal ultrasondan bakti. 3 tane kese gördü. İkisinin pek saglikli olamadığını ancak birinin normal oldugunu hatta yolk kesesi mi dedi onunda oldugunu söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizce burdan bir mucize olur mu bu degerde kese olusmaz aslında dedi. Nasil hissedecegimi bilmiyorm artik 😟
Öncelikle sakin kalmaya çalış canım. İçindekilerin her ruh halinden etkileneceğini unutma. Kese göründüyse dış gebelik değil demektir ki bir defa yaşadım allah düşmanıma vermesin. Bak umutlu konuşmuş doktorun inşallaah çok iyi haberler alırsın pazartesi günü sana dua edeceğim allah yardımcın olsun

inşallaahhh en hayırlısı olur hakkında ,
cıft transfer mı olmustun?
normalde 790 ıle kese gorunmez..
inşallah o tek kese saglıklıdır. Rabbim yardımcın olsun canım zor bu durumlar sakin kalmaya çalış..

Öncelikle sakin kalmaya çalış canım. İçindekilerin her ruh halinden etkileneceğini unutma. Kese göründüyse dış gebelik değil demektir ki bir defa yaşadım allah düşmanıma vermesin. Bak umutlu konuşmuş doktorun inşallaah çok iyi haberler alırsın pazartesi günü sana dua edeceğim allah yardımcın olsun
dış gebelıkte de kese görünebiliyor.. ama yeri ve durumu önemli

Kızlar günaydınn, bugün transfer günü hariç 5 günüm dayanamayıp çok erken de olsa bi idrar testi yaptım. Silik çizgi göründü. Daha önce tecrübesi olanlara özellikle soruyorum çok mu erken yani sonuç şu an kesin yanıltıcı diyebilir miyiz? 🥲
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler 🥰hangi marka test le yaptın atsana testine bakalım bide kaç tane transfer olmuştun 😇

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler 🥰hangi marka test le yaptın atsana testine bakalım bide kaç tane transfer olmuştun 😇
2 Tane transfer edilmişti. Çok gerginim açıkcası çizgiyi biraz erken görünce korkularım iyice arttı. Eşime söyleyemedim bile o umutlanmasın diye testin markasını ve sonucu ekledim 🥲
20221216_091312.jpg
Screenshot_20221216-091715_Gallery.jpg
20221216_091436.jpg

Öyle mi yanlış biliyormuşum ben de hiçbir yerde bulunamamıştı o nedenle öyle bir bilgi oluşmuş
Genelde tüpün içine tutunuyor benım bildiğim dış gebelikte, bi de rahım içine tutunup ama tutunmaması gereken yere tutunan embrıyolarda oluyo onlar düşük oluyo zaten

Genelde tüpün içine tutunuyor benım bildiğim dış gebelikte, bi de rahım içine tutunup ama tutunmaması gereken yere tutunan embrıyolarda oluyo onlar düşük oluyo zaten
benım sağ tüpte ve karın içinde iki kese vardı dış gebelik geçirdiğimde ikiside olmamaası gereken yerdeydi.
düşük olmadı, tek doz metotraksate iğne ile düşürüldü ..

Dediğin gibi işte canım artık elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Rabbim bizi buna layık görürse olcak artık olmazsa da biraz daha çaba gerekiyor heralde dicez. Ne kadar zorda olsa 😐
Histereskopi öncesi yapışıklık vardı ikiz gebeliktrn kürtaj olmuştum sanırım o yüzden olmuş. Yapışıklık açıldı. Birde rahim dardı genişletildi. Ameliyattan 1 ay sonra tekrar rahim filmiyle kontrol ettik sorun öıkmadı yapışıklıklar gitmiş. Transfer aşamasına geçtik 1 hafta boyunca 6.9 da takıldı rahim ama 3 çizgi dedi doktor sonra 7 mmye çıktı. Tamam transfer olcak dedi ilaçlrı yazdı son bir kan ver dedi. Verdim eve döndüm aradılar e2 değerim düşüşe geçmiş iptal dediler doktpr büyük ihtimal yumurtlama oldu kaçırdık dedi. Bu ay bakalım neler olcak bir torba ilaç verdi bu ay baya takviye var 😬
BENİMDE 3 DÜŞÜK 3 TÜP BEBEK NEGATİFİM VAR. SİZİNDE DÜŞÜKLERİNİZ OLMUŞ. BAZI DOKTORLAR TRANSFERDEN SONRA PREDNOL 16 MG 3 AY VE OKSAPAR SABAH AKŞAM VERİYORALRMIŞ TUTMUŞ BÖYLE ÇOK DÜŞÜKLERİ OLANLARDA. BENDE BU AY DOĞAL GEBELİK OLDU AMA 5 HAFTADA BETAM DÜŞTÜ YİNE. BİR DAHAKİ AY TÜP DENEYECEĞİZ. SİZİN DOKTORUNUZ NE GİBİ ÖNLEMLER ALACAK HANGİ İLAÇLARI KULLANDIRICAK ÖZELLİKLE. BIKTIM BU DURUMDAN ARTIK ÇOCUĞU TUTUP DOĞURMAK İSTİYORUM.

Kizlar gunaydin,

31 ekimde opu olmustum. Dun 2. Reglimi oldum, bugun transfer hazirliklarina basladik.

Hoca dogal siklus deneyelim dedi. 7 embriyom var. 4u cok iyi kalite, 2si orta, 1i de orta-az kalite. Haftaya cuma kontrolum var, tahmini 2-3 ocak gibi de transfer.

benım sağ tüpte ve karın içinde iki kese vardı dış gebelik geçirdiğimde ikiside olmamaası gereken yerdeydi.
düşük olmadı, tek doz metotraksate iğne ile düşürüldü ..
Karın içine de turunabılıyo evet rahım içi olmuyo orası rahım içinde başka bi yere tutunmasına dış gebelik denılıyo zaten. Dediğin seyı zaten ilaçla duşuruyolar bazen bagırsaga bıle tutunabılıyomuş. Benım dediğim dış gebelik degıl rahımın içine tutunuyo ama o da dogru olmayan yere tutunuyo o da duşuk oluyo embrıyonun rahmın sag ya da sol üst duvarına tutunması gerekıyor aşagı tutunsa o da duşuk oluyo.. aman kötü şeyler guzel yerlere tutunsunlar🙏

Karın içine de turunabılıyo evet rahım içi olmuyo orası rahım içinde başka bi yere tutunmasına dış gebelik denılıyo zaten. Dediğin seyı zaten ilaçla duşuruyolar bazen bagırsaga bıle tutunabılıyomuş. Benım dediğim dış gebelik degıl rahımın içine tutunuyo ama o da dogru olmayan yere tutunuyo o da duşuk oluyo embrıyonun rahmın sag ya da sol üst duvarına tutunması gerekıyor aşagı tutunsa o da duşuk oluyo.. aman kötü şeyler guzel yerlere tutunsunlar🙏
keske hıc bılmeseydım bunları ..
aynı seyler aslında rahım dısında baska yere tutunur ıse dıs gebelık oluyor .. ama düşük kısmı kolay olmadı bende , günlerce kan verdım ıgne ıle duusrulmeye çalışıldı . Allah bır daha yaşatmasın.
herkese saglıkla ,hayırla versın evlatlarını .

BENİMDE 3 DÜŞÜK 3 TÜP BEBEK NEGATİFİM VAR. SİZİNDE DÜŞÜKLERİNİZ OLMUŞ. BAZI DOKTORLAR TRANSFERDEN SONRA PREDNOL 16 MG 3 AY VE OKSAPAR SABAH AKŞAM VERİYORALRMIŞ TUTMUŞ BÖYLE ÇOK DÜŞÜKLERİ OLANLARDA. BENDE BU AY DOĞAL GEBELİK OLDU AMA 5 HAFTADA BETAM DÜŞTÜ YİNE. BİR DAHAKİ AY TÜP DENEYECEĞİZ. SİZİN DOKTORUNUZ NE GİBİ ÖNLEMLER ALACAK HANGİ İLAÇLARI KULLANDIRICAK ÖZELLİKLE. BIKTIM BU DURUMDAN ARTIK ÇOCUĞU TUTUP DOĞURMAK İSTİYORUM.
Bağışıklık için testler var onları yaptrdın mı canım? Banada prograf kullandırmıştı doktorum

Hayırlı olsun . Çatlatma iğnesi vurulmadıysanız evet çıkar tabi 🙏😍 5. Gün embriyosu mu?

Back