• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende histeroskopi oldum canım transfere hazırlanmadan once 🌸 genlerimizede baktrdık onlar temiz, kan pıhtılaşma testı yaptrdım hatta bagısıklık testleri vardı detaylı (ana gibi) onlarada baktrdım bişey cıkmadı, rahımde normal kalınlıktaydı 3 çizgimde var bakalım bu transferde kalınlık nasıl olcak bılemıyorum. Evet 6.8 ile 3 çizgisi olan arkadasım ikiz doğurdu kalınlık degılde 3 çizgi cok onemli. Bazen herşey iyi olsada olmuyor Allahın takdiri🙏 Histeroskopide bişey cıktı mı senın canım rahım kalınlaşmamasını gerektiren?
Dediğin gibi işte canım artık elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Rabbim bizi buna layık görürse olcak artık olmazsa da biraz daha çaba gerekiyor heralde dicez. Ne kadar zorda olsa 😐
Histereskopi öncesi yapışıklık vardı ikiz gebeliktrn kürtaj olmuştum sanırım o yüzden olmuş. Yapışıklık açıldı. Birde rahim dardı genişletildi. Ameliyattan 1 ay sonra tekrar rahim filmiyle kontrol ettik sorun öıkmadı yapışıklıklar gitmiş. Transfer aşamasına geçtik 1 hafta boyunca 6.9 da takıldı rahim ama 3 çizgi dedi doktor sonra 7 mmye çıktı. Tamam transfer olcak dedi ilaçlrı yazdı son bir kan ver dedi. Verdim eve döndüm aradılar e2 değerim düşüşe geçmiş iptal dediler doktpr büyük ihtimal yumurtlama oldu kaçırdık dedi. Bu ay bakalım neler olcak bir torba ilaç verdi bu ay baya takviye var 😬

Kızlaaar bende bu ay transfer olacağım inşallah ve ilk çok heyecanlıyım acaba transfer öncesi nelere dikkat ettiniz ne yediniz veya ne yememeye dikkat ettiniz 🤭🤭😅

Transferden aonra 10 gun kullanıcam canım gebelığım netleşmeden yanı. Saglık ocagı doktorlarından alınmış artık yazamıyolarmış diye duydum. Acile ne diye gitcem ne demem gerekıyor?
Ya normalde acilde yazmazlarmış eşimden dolayı yazıyoruz bizde zaten acilde uzman doktor yazmadı gerekiyormuş. Devlette kadın doğumcuya yazdır bence yada dahiliye falan konuş belki olabilir .

Dediğin gibi işte canım artık elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Rabbim bizi buna layık görürse olcak artık olmazsa da biraz daha çaba gerekiyor heralde dicez. Ne kadar zorda olsa 😐
Histereskopi öncesi yapışıklık vardı ikiz gebeliktrn kürtaj olmuştum sanırım o yüzden olmuş. Yapışıklık açıldı. Birde rahim dardı genişletildi. Ameliyattan 1 ay sonra tekrar rahim filmiyle kontrol ettik sorun öıkmadı yapışıklıklar gitmiş. Transfer aşamasına geçtik 1 hafta boyunca 6.9 da takıldı rahim ama 3 çizgi dedi doktor sonra 7 mmye çıktı. Tamam transfer olcak dedi ilaçlrı yazdı son bir kan ver dedi. Verdim eve döndüm aradılar e2 değerim düşüşe geçmiş iptal dediler doktpr büyük ihtimal yumurtlama oldu kaçırdık dedi. Bu ay bakalım neler olcak bir torba ilaç verdi bu ay baya takviye var 😬
Valla alırız inşallah bebişleri göbişimize💕 takviye rahım için mi verdi kuzum? Valla rahım içinse ne verdi takviye olarak ?😅 benımde düşükten sonra rahımımı bi ölçtürmüştüm 8.5 olmuştu düşükten once 11 oluyodu anlamadım o işi..

Ya normalde acilde yazmazlarmış eşimden dolayı yazıyoruz bizde zaten acilde uzman doktor yazmadı gerekiyormuş. Devlette kadın doğumcuya yazdır bence yada dahiliye falan konuş belki olabilir .
Devlette randevular dolu dıye duydum ama bi randevu almaya calışırım olmadı.. ilk bi saglık ocagına giderim🙏

Ama yazabılıyorlar di mi canım senın saglık ocagındaki doktor laf yaptı heralde
Evet 10tane lazımdı bana 1 tane yazmış onu aldim diğerlerini kadın doğuma yazdırdım canım istese yazar yani kadın doğum da öyle dedi canı istememiştir dedi. Zaten zor surecten geçiyoruz zorlaştirmanin anlamı yok ama işte insan var insan var

Evet 10tane lazımdı bana 1 tane yazmış onu aldim diğerlerini kadın doğuma yazdırdım canım istese yazar yani kadın doğum da öyle dedi canı istememiştir dedi. Zaten zor surecten geçiyoruz zorlaştirmanin anlamı yok ama işte insan var insan var
Canı istememiştir nedir ya ne sacma bişey zaten ilaçlar ne kadar pahalı kan sulandırıcılar cok pahalı dediğin gbi zor sürecteyız kimse kimsenin derdini anlamıyo

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@cnsub265. Gün21 KASIM:anneadayı: :nazar:
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
:anneadayı: :nazar:
@Buray1522334. Gün cift3 ARALIK:anneadayı::nazar:
@cagkus41tek6 ARALIK20 ARALIK :dua:
Hayat su Hayat su 262 adet 5. gün7 ARALIK
:anneadayı::nazar:
@nonut335.gün tek7 ARALIK
:dua:
@Bayuya35Çift embriyo9 ARALIK
19 ARALIK :dua:
@Sonyag08285.gün9 ARALIK

19 ARALIK :dua:
@zeyneps344.Gün9 ARALIK:dua:
M muczeanne 255. Gün9 ARALIK:dua:
@KleineKatzee292. Gün emb.9 ARALIK23 ARALIK :dua:
berrybloom berrybloom Dondurulmuş 5. gün10 ARALIK
@ays7275.gün11 ARALIK
@Laye99265. gün11 ARALIK
21 ARALIK :dua:
@melek0503305. Gün 4ab11 ARALIK:dua:
@Kardelen06049230Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
dikloron dikloron 315. Gün çift25 ARALIK:dua:
Cookiie Cookiie 27Pgtli 5. Gün
P pembeumut111 325aa 2 Adet
Yaş 29
12 aralık taze transfer
3.gün embriyosu
24 aralık test 🤲

Arkadaşlar merhaba size durumumdan bahsetmek istiyorm bir fikri olan varsa lütfen söylesin. 23 kasımda 5. Gun embriyosu transfer edildi. Sonucum pozitifte oldu ama beta degerlerim duzenli artmadi. En son dun 790 lari gorduk.doktor bunun sagliksiz bi gebelik olabileceğini soyledi daha erken diyede ultrasondan bakmadi önce. Bugun gittim hadi gel bi bakalim dedi ve vajinal ultrasondan bakti. 3 tane kese gördü. İkisinin pek saglikli olamadığını ancak birinin normal oldugunu hatta yolk kesesi mi dedi onunda oldugunu söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizce burdan bir mucize olur mu bu degerde kese olusmaz aslında dedi. Nasil hissedecegimi bilmiyorm artik 😟

Canı istememiştir nedir ya ne sacma bişey zaten ilaçlar ne kadar pahalı kan sulandırıcılar cok pahalı dediğin gbi zor sürecteyız kimse kimsenin derdini anlamıyo
Sadece bir iğne birde bunun hapları kalçadan olan ilaçları insanı zorlamıyor değil maddi olarakta manevi olarakta zorunda olmadıkça gitmem daha aile hekimine. Şükür ki devletteki kadın doğum uzmanı çok anlayışlı çok yardımcı oluyor

Sadece bir iğne birde bunun hapları kalçadan olan ilaçları insanı zorlamıyor değil maddi olarakta manevi olarakta zorunda olmadıkça gitmem daha aile hekimine. Şükür ki devletteki kadın doğum uzmanı çok anlayışlı çok yardımcı oluyor
Acıkcası bende progestan iğnemi vurdurmak için gidecektim aradım transfer sonrası biz bir şey diyemeyiz aile hekimi ile görüşeceksiniz onay vermeli iğne yapabilmemiz için dediler ve ne yazık ki randevu alamazdım o akşam yapılması gerekiyordu iğnenin. Eşimde yakındaki bir butik hast. yaptırırız o nasıl iş öyle demişti. Reçeteye bakıp yapıyorlar hast. Yani kim kafasına göre progestan alıp reçetesiz bana bunu vur der ki dimi☺️ Bende gitmedim ne yapayım belki kimine göre haksızımdır ama maddi manevi zaten zamlı fiyatlar vs. yorucu süreç o an uğraşacak tahammülüm yoktu benim. İçimi döktüm sanada🤭🥹

Arkadaşlar merhaba size durumumdan bahsetmek istiyorm bir fikri olan varsa lütfen söylesin. 23 kasımda 5. Gun embriyosu transfer edildi. Sonucum pozitifte oldu ama beta degerlerim duzenli artmadi. En son dun 790 lari gorduk.doktor bunun sagliksiz bi gebelik olabileceğini soyledi daha erken diyede ultrasondan bakmadi önce. Bugun gittim hadi gel bi bakalim dedi ve vajinal ultrasondan bakti. 3 tane kese gördü. İkisinin pek saglikli olamadığını ancak birinin normal oldugunu hatta yolk kesesi mi dedi onunda oldugunu söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizce burdan bir mucize olur mu bu degerde kese olusmaz aslında dedi. Nasil hissedecegimi bilmiyorm artik 😟
Kuzum öncelikle Rabbim büyüktür inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin 🤲😍 Beta ilk ne zaman bakıldı kaçar kaçar arttı kaç tane transfer olmuştun tek mi çift mi

Acıkcası bende progestan iğnemi vurdurmak için gidecektim aradım transfer sonrası biz bir şey diyemeyiz aile hekimi ile görüşeceksiniz onay vermeli iğne yapabilmemiz için dediler ve ne yazık ki randevu alamazdım o akşam yapılması gerekiyordu iğnenin. Eşimde yakındaki bir butik hast. yaptırırız o nasıl iş öyle demişti. Reçeteye bakıp yapıyorlar hast. Yani kim kafasına göre progestan alıp reçetesiz bana bunu vur der ki dimi☺️ Bende gitmedim ne yapayım belki kimine göre haksızımdır ama maddi manevi zaten zamlı fiyatlar vs. yorucu süreç o an uğraşacak tahammülüm yoktu benim. İçimi döktüm sanada🤭🥹
Allahtan benim ignemi laf etmeden yapıyorlar 😑 zor süreç canım keşke herkes köstek olmak yerine destek olsa biz savaşan anneleriz 🌸

Evett günaydın kizceler transfer sonrası 9.gundeyim kendimi çok değişik hissediyorum yarın kan günüm çok korkuyorum inşallah sağlıkla ilerliyordur dualarınızı bekliyorum 🥰🤲❤️ günaydın benimde bugün 7.gunum

Evett günaydın kizceler transfer sonrası 9.gundeyim kendimi çok değişik hissediyorum yarın kan günüm çok korkuyorum inşallah sağlıkla ilerliyordur dualarınızı bekliyorum 🥰🤲❤️
Günaydın benimde bugün 7. Gün nasılsın var mı belirtiler

Bende bi gidim canım olmadı devletteki kadın doğuma giderim🙏

Back