- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Dediğin gibi işte canım artık elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Rabbim bizi buna layık görürse olcak artık olmazsa da biraz daha çaba gerekiyor heralde dicez. Ne kadar zorda olsaBende histeroskopi oldum canım transfere hazırlanmadan once genlerimizede baktrdık onlar temiz, kan pıhtılaşma testı yaptrdım hatta bagısıklık testleri vardı detaylı (ana gibi) onlarada baktrdım bişey cıkmadı, rahımde normal kalınlıktaydı 3 çizgimde var bakalım bu transferde kalınlık nasıl olcak bılemıyorum. Evet 6.8 ile 3 çizgisi olan arkadasım ikiz doğurdu kalınlık degılde 3 çizgi cok onemli. Bazen herşey iyi olsada olmuyor Allahın takdiri Histeroskopide bişey cıktı mı senın canım rahım kalınlaşmamasını gerektiren?
Histereskopi öncesi yapışıklık vardı ikiz gebeliktrn kürtaj olmuştum sanırım o yüzden olmuş. Yapışıklık açıldı. Birde rahim dardı genişletildi. Ameliyattan 1 ay sonra tekrar rahim filmiyle kontrol ettik sorun öıkmadı yapışıklıklar gitmiş. Transfer aşamasına geçtik 1 hafta boyunca 6.9 da takıldı rahim ama 3 çizgi dedi doktor sonra 7 mmye çıktı. Tamam transfer olcak dedi ilaçlrı yazdı son bir kan ver dedi. Verdim eve döndüm aradılar e2 değerim düşüşe geçmiş iptal dediler doktpr büyük ihtimal yumurtlama oldu kaçırdık dedi. Bu ay bakalım neler olcak bir torba ilaç verdi bu ay baya takviye var