Ne yaptin cnm nasilsin cikti mi sonucunHaber ver olur mu bende şuan bekliyorum
2. reglın ıle trasnefr surecıne başalaycaktır canım bende ıkıncı reglı beklıyorum ..Merhaba;
Geçen hafta cuma opu işlemi oldum embriyolarda oluştu regli de oldum ama doktorum bana reglim bitince gel dedi genelde sayfada okuduğum da doktorlar regli olunca gel demiş kafam karıştı
Acaba sadece kontrol amaçlı mı çağırdı diyorsunuz2. reglın ıle trasnefr surecıne başalaycaktır canım bende ıkıncı reglı beklıyorum ..
kuzu belkıde kontrol etcek ,Acaba sadece kontrol amaçlı mı çağırdı diyorsunuz
İnsAllah ya heyecanlanıyor insankuzu belkıde kontrol etcek ,
dıger adet ıle transfere başlayacak olabılır
bende beklerken hıc bısey anlamadım suan bısey hıssetmıyorumİnsAllah ya heyecanlanıyor insan
Evet bende şu kadar embriyo oluştu vs. Denilirken bir heyecan olmadı transfer ve sonrası önemlibende beklerken hıc bısey anlamadım suan bısey hıssetmıyorum
sanırım doktora gıdınce anlıycam transfer sürecinde oldugumu
ben bebişlerin haberini alırken çok heyecanlıydım ya, telefon beklemk cok heyecanlı gecti..Evet bende şu kadar embriyo oluştu vs. Denilirken bir heyecan olmadı transfer ve sonrası önemli
İnsAllah o günleri görürüz bizdeben bebişlerin haberini alırken çok heyecanlıydım ya, telefon beklemk cok heyecanlı gecti..
bakalım reglı olunca heyecanlar baslar yine :)
Ikımııznde pozıtıf olur ınsAllah canım sağlıkla kucagımza almak nasıp olsun hepımızeayy senle aynıyız, aynı tarihlerde olacak benimde
Bugün tekrar doktora gittim tüplerimi açma ameliyatı yapacak kimyasallarım için 1 yıllık evli olduğum için ilk 3e kadar olabilir gibi bakıldı 4.dusuk de olunca benimde rahmim t idi. Histereskopi oldum rahim genişletildi. Tüp bebek öncesi tuplerimi açmaya da çalışacak bakalım haftaya ameliyat olucamSizin tedavinize bağlı herkesin süreci başka oluyor cünkü. Kimyasallarınızla ilgili birşey dedilermi. Mesela benimde kayıplarım var bu sebepten embriyolara pgt yaptırdık. Geçmiş kürtajlarımdan kaynaklı yapışıklık vardı rahimde bunun için histereskopi oldum. Ayrıca t rahimdi genişletme yapıldı rahimde. Sonra transfere geçebildik
Anladım çok teşekkür ederimAdet olduğunda iğne takviyesiyle yumurtalarını buyutecekler daha sonra gebelik boyutu yani 18 19 mm olduğunda toplama işlemi olacak ondan sonra doktor taze mi dondurulmus transfer mi yaparsa ona göre değişiyor taze transfer nasıl oluyo bilmiyorum ama dondurulmuş da iki adet bekliyosun sonra ilaç kullanıma basliyosun transferde ona göre belirleniyor tabi bu benim doktorumun planı herkesin ki aynı olmayabilir
Vuruldunuz mu lucrin i sabah mi yaptınız akşam mi bana o konuda birşey demediler deBende yarın vurulcam lucrini22 si adet gorunuyor
Yok canım daha vurulmadım eşimin eve gelmesını beklıyorum beraber yapıcazVuruldunuz mu lucrin i sabah mi yaptınız akşam mi bana o konuda birşey demediler de
Canım bizde pgt yaptrdık 1 adet düşüğüm var ama pgt yaptrıp tutmayanda cok var anlayamadım bu olayıSizin tedavinize bağlı herkesin süreci başka oluyor cünkü. Kimyasallarınızla ilgili birşey dedilermi. Mesela benimde kayıplarım var bu sebepten embriyolara pgt yaptırdık. Geçmiş kürtajlarımdan kaynaklı yapışıklık vardı rahimde bunun için histereskopi oldum. Ayrıca t rahimdi genişletme yapıldı rahimde. Sonra transfere geçebildik
Ya bende transfer öncesi olmadı ama transfer sonrası gaz sıkışması mide yanması herşey varKızlar ben geçen hafta progestan dex iğneyle lutinus fitile başlamıştım. 3-4 gündür kasık ağrım oluyor ya böyle üşütmüş gibi ara ara adet oluyo gibi sizlerde de oluyormu? Ya da olmuşmuydu transfer öncesi?
Amin amin inşallahİçinize doğan tuttu Cookie Hanım (= Allah razı olsun, darısı size, hepinize olsun inşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah (=
30 yaş
5. Gun embrıyosu 4aa kalıtede 2 embrıyo transferı
Transfer tarıhı net degıl(muhtemelen 25-26 Aralık)
30
5 aralık 2022
5. Gün iki adet
17 aralık
Merhaba arkadaşlar bende bugün kontrole gittim endemetriyum kalinligim 10,50 cm uygunmuş. Kan tahlilimde değerler normal çıktı. Pazartesi günü transfer olacağım. Progestan iğne ve fitil kan sulandırıcı yazdı . estrofeme devam vitaminlere devam.
Yaş 32
Transfer 19 Aralık 2022
Embriyo 5. Gün 5AB kalite
Sonuç 30 Aralık 2022
İlk tüp bebek denememiz.
Yaş 31
Transfer tarihi 1 Aralık
5. Gün A kalite embriyo
Sonuc=Pozitif
11. gün beta 386
13. gün beta 918
30 yaş
10 aralik transfer
5.gun 5aa 5bc
20 aralik test gunu :)
benide ekleyin buraya inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. 26 aralık transfer
Merhaba
29 yaş
22.12.2022
2 tane 5.gün 5ab
30 yaş 5. Gun çift embrıyo transerı olacak tahmını transfer tarıhı 25-26 Aralık
Aa gercekten çok acayip olmuş sonradanmı tıkandı acabaBugün tekrar doktora gittim tüplerimi açma ameliyatı yapacak kimyasallarım için 1 yıllık evli olduğum için ilk 3e kadar olabilir gibi bakıldı 4.dusuk de olunca benimde rahmim t idi. Histereskopi oldum rahim genişletildi. Tüp bebek öncesi tuplerimi açmaya da çalışacak bakalım haftaya ameliyat olucamama çözemediğim şu benim rahim filminde tuplerim kapalı çıktı her ikiside ama ben 4 kez gebelik geçirdim çözemedim pek
Anladım canım çok teşekkürlerYok canım daha vurulmadım eşimin eve gelmesını beklıyorum beraber yapıcazben sordum onemli olan 21. Gun sabah ya da akşam saat farketmıyo dedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?