Malesef evet bende görüyorum onları canım ama kötü düşünmek istemiyorum ya olabilecek bütün herşeye baktırdık biz. Histereskopi oldum benim kanım hematolojide komple detaylı şekilde incelendi. Eşimle genlerimiz incelendi. Sağlıklı embriyo bulundu. Transfer sürecine girince gördükte rahimde incelik sorunum varmış geçen ay bu yüzden bir türlü transfere karar verilemedi zorla 7 mm oldu ama görüntü olarak 3 çizgi görüntüsündeydi. Doktor kalınlıktan çok 3 çizgi olması önemli diyip tam transfere karar verdiki e2 dğerim düşmeye başladı. Doktor rahim inceliğinden dolayıda düşüklerin olmuş olabilir dedi.Canım bizde pgt yaptrdık 1 adet düşüğüm var ama pgt yaptrıp tutmayanda cok var anlayamadım bu olayı
Bende histeroskopi oldum canım transfere hazırlanmadan onceMalesef evet bende görüyorum onları canım ama kötü düşünmek istemiyorum ya olabilecek bütün herşeye baktırdık biz. Histereskopi oldum benim kanım hematolojide komple detaylı şekilde incelendi. Eşimle genlerimiz incelendi. Sağlıklı embriyo bulundu. Transfer sürecine girince gördükte rahimde incelik sorunum varmış geçen ay bu yüzden bir türlü transfere karar verilemedi zorla 7 mm oldu ama görüntü olarak 3 çizgi görüntüsündeydi. Doktor kalınlıktan çok 3 çizgi olması önemli diyip tam transfere karar verdiki e2 dğerim düşmeye başladı. Doktor rahim inceliğinden dolayıda düşüklerin olmuş olabilir dedi.
Bu ay bakalım nasıl olcak rahim ama bunuda ortadan kaldırabilirsek artık ve ona rağmen olmazda Allahın takdiri diyebilcem. Cünkü hep adım adım tüm sorunları hallederek gidiyoruz
Canım sana transfer gününü adetle birlikte kaçıncı gün dediler ben uzaktan geliyorum uçak bileti almam falan gerekiyor internette bı yerde 12. Gün yazıyor bi yerde 17. Gün aklım karıştıYok canım daha vurulmadım eşimin eve gelmesını beklıyorum beraber yapıcazben sordum onemli olan 21. Gun sabah ya da akşam saat farketmıyo dedi hemşire
Gebeyseniz rapor çıkartıyorlar. Benim eşimde acilde çalışıyo orda yazıyoruz 0’6 lık. Kadın doğum doktorları yazar sağlık ocağını bilemiyorum .Kızlar kan sulandırıcı iğneyı nasıl yazdırıyoruz bilen var mı? Saglık ocagında mı yazdırılıyor?
Kuzum biraz degısık bir protokol uyguluyor bulent hoca ben diğer transferımde adetımın 5. Ya da 6. Gunu estrofem kullanmaya başlamıştım 5 er gun arayla ilaç dozunu arttırmıştı 15 gun oyle kullanıp gitmiştim kontrole orda rahım kalınlığına baktılar 3 çizgi var mı ona baktılar sonra progesterona başlatmıştı kaç gun progesteron kullanmıştım onu hatrlamıyorum ama diğer adetıme 3 4 gun kalmıştı. Benımle birlikte kk da bi kadınada aynı protokolü uygulamıştı. Yani farklı protokol uyguluyor 12 ya da 17. Gune hazırlama kendını 23 24. Gun bıle olabılır. Adet oldugunda kontrol için gelıcek mısın istanbula?Canım sana transfer gününü adetle birlikte kaçıncı gün dediler ben uzaktan geliyorum uçak bileti almam falan gerekiyor internette bı yerde 12. Gün yazıyor bi yerde 17. Gün aklım karıştı
Transferden aonra 10 gun kullanıcam canım gebelığım netleşmeden yanı. Saglık ocagı doktorlarından alınmış artık yazamıyolarmış diye duydum. Acile ne diye gitcem ne demem gerekıyor?Gebeyseniz rapor çıkartıyorlar. Benim eşimde acilde çalışıyo orda yazıyoruz 0’6 lık. Kadın doğum doktorları yazar sağlık ocağını bilemiyorum .
Kuzum biraz degısık bir protokol uyguluyor bulent hoca ben diğer transferımde adetımın 5. Ya da 6. Gunu estrofem kullanmaya başlamıştım 5 er gun arayla ilaç dozunu arttırmıştı 15 gun oyle kullanıp gitmiştim kontrole orda rahım kalınlığına baktılar 3 çizgi var mı ona baktılar sonra progesterona başlatmıştı kaç gun progesteron kullanmıştım onu hatrlamıyorum ama diğer adetıme 3 4 gun kalmıştı. Benımle birlikte kk da bi kadınada aynı protokolü uygulamıştı. Yani farklı protokol uyguluyor 12 ya da 17. Gune hazırlama kendını 23 24. Gun bıle olabılır. Adet oldugunda kontrol için gelıcek mısın istanbula
merhaba ben oksaparı 7 Aralık’ta yazdırdım sağlık ocağında.Transferden aonra 10 gun kullanıcam canım gebelığım netleşmeden yanı. Saglık ocagı doktorlarından alınmış artık yazamıyolarmış diye duydum. Acile ne diye gitcem ne demem gerekıyor?
Bana sağlık ocağı yazmadı canım ben o riski alamam dedi laf yaptı. Kadın doğum doktoruma randevu alarak yazdırdım rapor çıkarttıKızlar kan sulandırıcı iğneyı nasıl yazdırıyoruz bilen var mı? Saglık ocagında mı yazdırılıyor?
Hiç anlamıyorum ya kaç tane doktora gittim en son rahim filminde kapalı çıktı 2side doktor mümkün değil sen gebe kalamazsın drdi nasıl yani dedim yalnız bunu diyen doktor son dusugumun takibini uapanAa gercekten çok acayip olmuş sonradanmı tıkandı acaba
5 gun derken neye 5 gun onden canımAnladım canım hayır ben kontrolleri burda yaptiricam sadece transfer için gelicem İstanbul'a sanırım 5 gün önden gelmem gerekiyormuş yani sadece bir haftalığına geliyorum inşallah
Ama yazabılıyorlar di mi canım senın saglık ocagındaki doktor laf yaptı heraldeBana sağlık ocağı yazmadı canım ben o riski alamam dedi laf yaptı. Kadın doğum doktoruma randevu alarak yazdırdım rapor çıkarttı
Süper saglık ocagında yazdırım o zaman cok pahalı iğneler 6000 lik vurulmam lazım bi de benımmerhaba ben oksaparı 7 Aralık’ta yazdırdım sağlık ocağında.
5 gun derken neye 5 gun onden canım
Onu 5 gun onceden mı yapıyolar? Hiç soramadım onlarıSanırım bağışıklık serumu onerebilirmis doktorumuz onun için canim
benimki de 6000likSüper saglık ocagında yazdırım o zaman cok pahalı iğneler 6000 lik vurulmam lazım bi de benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?