2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Canım bizde pgt yaptrdık 1 adet düşüğüm var ama pgt yaptrıp tutmayanda cok var anlayamadım bu olayı
Malesef evet bende görüyorum onları canım ama kötü düşünmek istemiyorum ya olabilecek bütün herşeye baktırdık biz. Histereskopi oldum benim kanım hematolojide komple detaylı şekilde incelendi. Eşimle genlerimiz incelendi. Sağlıklı embriyo bulundu. Transfer sürecine girince gördükte rahimde incelik sorunum varmış geçen ay bu yüzden bir türlü transfere karar verilemedi zorla 7 mm oldu ama görüntü olarak 3 çizgi görüntüsündeydi. Doktor kalınlıktan çok 3 çizgi olması önemli diyip tam transfere karar verdiki e2 dğerim düşmeye başladı. Doktor rahim inceliğinden dolayıda düşüklerin olmuş olabilir dedi.
Bu ay bakalım nasıl olcak rahim ama bunuda ortadan kaldırabilirsek artık ve ona rağmen olmazda Allahın takdiri diyebilcem. Cünkü hep adım adım tüm sorunları hallederek gidiyoruz

Bende histeroskopi oldum canım transfere hazırlanmadan once genlerimizede baktrdık onlar temiz, kan pıhtılaşma testı yaptrdım hatta bagısıklık testleri vardı detaylı (ana gibi) onlarada baktrdım bişey cıkmadı, rahımde normal kalınlıktaydı 3 çizgimde var bakalım bu transferde kalınlık nasıl olcak bılemıyorum. Evet 6.8 ile 3 çizgisi olan arkadasım ikiz doğurdu kalınlık degılde 3 çizgi cok onemli. Bazen herşey iyi olsada olmuyor Allahın takdiri Histeroskopide bişey cıktı mı senın canım rahım kalınlaşmamasını gerektiren?

Kızlar kan sulandırıcı iğneyı nasıl yazdırıyoruz bilen var mı? Saglık ocagında mı yazdırılıyor?

Yok canım daha vurulmadım eşimin eve gelmesını beklıyorum beraber yapıcaz ben sordum onemli olan 21. Gun sabah ya da akşam saat farketmıyo dedi hemşire
Canım sana transfer gününü adetle birlikte kaçıncı gün dediler ben uzaktan geliyorum uçak bileti almam falan gerekiyor internette bı yerde 12. Gün yazıyor bi yerde 17. Gün aklım karıştı

Kızlar kan sulandırıcı iğneyı nasıl yazdırıyoruz bilen var mı? Saglık ocagında mı yazdırılıyor?
Gebeyseniz rapor çıkartıyorlar. Benim eşimde acilde çalışıyo orda yazıyoruz 0’6 lık. Kadın doğum doktorları yazar sağlık ocağını bilemiyorum .

Canım sana transfer gününü adetle birlikte kaçıncı gün dediler ben uzaktan geliyorum uçak bileti almam falan gerekiyor internette bı yerde 12. Gün yazıyor bi yerde 17. Gün aklım karıştı
Kuzum biraz degısık bir protokol uyguluyor bulent hoca ben diğer transferımde adetımın 5. Ya da 6. Gunu estrofem kullanmaya başlamıştım 5 er gun arayla ilaç dozunu arttırmıştı 15 gun oyle kullanıp gitmiştim kontrole orda rahım kalınlığına baktılar 3 çizgi var mı ona baktılar sonra progesterona başlatmıştı kaç gun progesteron kullanmıştım onu hatrlamıyorum ama diğer adetıme 3 4 gun kalmıştı. Benımle birlikte kk da bi kadınada aynı protokolü uygulamıştı. Yani farklı protokol uyguluyor 12 ya da 17. Gune hazırlama kendını 23 24. Gun bıle olabılır. Adet oldugunda kontrol için gelıcek mısın istanbula?

Gebeyseniz rapor çıkartıyorlar. Benim eşimde acilde çalışıyo orda yazıyoruz 0’6 lık. Kadın doğum doktorları yazar sağlık ocağını bilemiyorum .
Transferden aonra 10 gun kullanıcam canım gebelığım netleşmeden yanı. Saglık ocagı doktorlarından alınmış artık yazamıyolarmış diye duydum. Acile ne diye gitcem ne demem gerekıyor?

Anladım canım hayır ben kontrolleri burda yaptiricam sadece transfer için gelicem İstanbul'a sanırım 5 gün önden gelmem gerekiyormuş yani sadece bir haftalığına geliyorum inşallah

Bana sağlık ocağı yazmadı canım ben o riski alamam dedi laf yaptı. Kadın doğum doktoruma randevu alarak yazdırdım rapor çıkarttı

Aa gercekten çok acayip olmuş sonradanmı tıkandı acaba
Hiç anlamıyorum ya kaç tane doktora gittim en son rahim filminde kapalı çıktı 2side doktor mümkün değil sen gebe kalamazsın drdi nasıl yani dedim yalnız bunu diyen doktor son dusugumun takibini uapan sürekli kontrole gittiğim beta düşüşünü izlediğimiz bi doktor. Sonra başka doktor buldum rahmimi genişletme ameliyatı yaptı tekrar hsg çekildim yine tüpler kapalı ama nasıl hamile kalıyorum dedim laporslopi yapmam lazım dedi haftaya çarşamba ameliyatta öğrenecez bence de sonra kapandı ama bilmiyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…