19 u test günüm evet ngsliCanım senınde ngsliydi embrıyoların, kaç gun kaldi test yapmaya?
6aralikta transfer oldum canım ,5.gün embriyosu.doktor bugün tahlil vermemi istemişti.Transfer sonrası kaçıncı gundesin canım
İnşaallah şuraya güzel haberleri yazarım bendeHaber ver olur mu bende şuan bekliyorum
30 yaş 5. Gun çift embrıyo transerı olacak tahmını transfer tarıhı 25-26 AralıkMerhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK 20 ARALIK Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK 19 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK
19 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK A ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK 21 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Yaa hadi bakalım kuzum hayırlı uğurlu haberler ile gel6aralikta transfer oldum canım ,5.gün embriyosu.doktor bugün tahlil vermemi istemişti.
Kuzum bende transfer sonrası 8.gundeyim hâlâ o hafif regl sancısı var bende de ilk günler daha yoğundu ağrılarKızlar bugün 3.gunum arada hafif adet ağrısı gibi ağrım oluyor normal mi ilaçlardan mi yerleşme mi acaba
Cevabın için teşekkür ederim canımKuzum bende transfer sonrası 8.gundeyim hâlâ o hafif regl sancısı var bende de ilk günler daha yoğundu ağrılar
Şuan çok karışık duygular içindeyim yarım saat sonra çıkacak sonuçinşallah güzel bir haberle dönersin.ama sonuç nolursa olsun üzülme inşallah
Ne demek kuzum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallahCevabın için teşekkür ederim canım
Bence çok iyi kuzum bundan sonra artış önemli artık inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin Rabbim hepimize nasip etsin inşallahKizlar 11.gun 72.6 cikti sonucum nasil sizce 3.gun embriyosu
Amin canım cümlemize inşallahNe demek kuzum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah
Insallah canim Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin kucagini bos birakmasin insallah saglikla ilerler yolumuz uzunBence çok iyi kuzum bundan sonra artış önemli artık inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Maşallah, sağlikla kucağınıza alın inşallah (=Kizlar 11.gun 72.6 cikti sonucum nasil sizce 3.gun embriyosu
Insallah hepimizMaşallah, sağlikla kucağınıza alın inşallah (=
Bilmiyorum canım benimde ilk denemem olabiliyormuş dedim kk okuduğum şeyler vardı söyledimGec döllenme tüp bebekte pek olmuyo canım ama 12. Gunde bi daha yapılınca daha net sonuc cıkar belki gec kana gecıyordur
ayy senle aynıyız, aynı tarihlerde olacak benimde30 yaş
5. Gun embrıyosu 4aa kalıtede 2 embrıyo transferı
Transfer tarıhı net degıl(muhtemelen 25-26 Aralık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?