- 3 Mayıs 2021
- 31
- 27
- 38
- 32
İnşallah tutar da gerek kalmazKuzum korkma hepsinde ohss olacakson diye birsey yok.belki dogal siklus yoluyla toplarlar belki ilaclarini az tutarlar.ama yinede jnsallah bu seferki tutarda gerek kalmaz kendine korku verme bende ohss oldum
Anladım.canim şifa olsunİnşallahözel ısparta hastanesi, transfere kadar progestan ampul ve oksapar kullandım transfer sonrası iğnem yok şu an kullandığım
Kızlar transfer sonrası çay, kahve, çikolata ne varsa yasakladılar. Su dışında içeçek bir şey bulamıyorum. Özellikle pozitifi görenlere sormak istiyorum gerçekten bu kadar titiz davrandınız mı?
Kuzum komple yasak değil günde bir fincan çay kahve içebilirsiniz sadece kahveyi iki üç gün de bir ic ya da ben bir iki yudum alıp bıraktım hep çayı da bir bardak içiyorum günde diğer paketli ürünleri hiç kullanmıyorum zaten canım da istemiyor yasak diyeKızlar transfer sonrası çay, kahve, çikolata ne varsa yasakladılar. Su dışında içeçek bir şey bulamıyorum. Özellikle pozitifi görenlere sormak istiyorum gerçekten bu kadar titiz davrandınız mı?
Aslında sürekli arayan birisi değilim ama şimdi sürekli çay kahve tatlı şeyler istiyor canım yasak kelimesi geçince her şey cazipleşiyorKuzum komple yasak değil günde bir fincan çay kahve içebilirsiniz sadece kahveyi iki üç gün de bir ic ya da ben bir iki yudum alıp bıraktım hep çayı da bir bardak içiyorum günde diğer paketli ürünleri hiç kullanmıyorum zaten canım da istemiyor yasak diye
Çay bağımlılarının bu süreçte işi zor anlaşılan...Alakası yok ben hepsinide
İçtim kahve fazla tüketmedim em fazla 2-3 tane içtim 10 gün içerisinde
Evet canım ben transferden 3 gün önce çay kahve paletli gıdalar her şeyi kestim sabahları sadece süt ya da su içiyorum gün içinde bazen 3-4 günde bir sade soda içiyorum o kadar pozitif gördüm hala da dikkat ediyorum ben tercihen yediğime içtiğime:)Kızlar transfer sonrası çay, kahve, çikolata ne varsa yasakladılar. Su dışında içeçek bir şey bulamıyorum. Özellikle pozitifi görenlere sormak istiyorum gerçekten bu kadar titiz davrandınız mı?
Ayy ne güzel maşallah inşallah tutmuşturBen 225 kullandım günlük canım. 33 yum toplandı 12si daha ilk anda elendi 21kaldi. 19tanesi dollendi. Yaş 25oldugu için 5. Gün embriyosuna gidildi ve 4tane donduruldu son aşamada. 9 Aralık'ta 1tane transfer edildi
Bana hiç böyle demediler bende çok araştırıp kafamı bulandirmadim bugün 4.gunum. sadece bol yeşillik ve protein ağırlıklı besleniyor 2lt su içiyorum bunu söylediler. Sabah iki çay bardağı açık çay iki günde bir de Türk kahvesi içtim valla canımKızlar transfer sonrası çay, kahve, çikolata ne varsa yasakladılar. Su dışında içeçek bir şey bulamıyorum. Özellikle pozitifi görenlere sormak istiyorum gerçekten bu kadar titiz davrandınız mı?
Ara sıra yanma oluyor ama fazla rahatsız etmiyor beni canım şişkinlik daha fazla rahatsız edici oda sanırım oksapar ignedenKızlar ben bişey sorucam transferin 3.gunu yediklerim sürekli ağzıma geliyo midem yanıyor bulanıyor bunları yaşayan var mı
Benim 19.gun transferim oldu adetimin ilk gununden itibarenMerhaba herkese regl olunca yaklaşık kaç gin sonra transfer yapılıyor herkesin süreci aynı değildir ama ortalama olarak ne kadar sürüyor ben de adetimi bekliyorum bu aya yetişir inşallah transfer
Pozitif gören birisi yazmıştı çay kahve bağımlısıyım diye bu topikte mi bilmiyorum ama sigarayı bırakmış ama iki demlik çay iciyormus günde onu birakamamisÇay bağımlılarının bu süreçte işi zor anlaşılan...
Ayy ne güzel maşallah inşallah tutmuşturbende başladım bugün 5 gün kullanacağım bende 28 yaşımdayım inşallah olur
Benimde 18.gun transfer oldu canımMerhaba herkese regl olunca yaklaşık kaç gin sonra transfer yapılıyor herkesin süreci aynı değildir ama ortalama olarak ne kadar sürüyor ben de adetimi bekliyorum bu aya yetişir inşallah transfer
Ben bı progestan dex iğneyi kullanıyorum bide lutinus vajinal tabletAra sıra yanma oluyor ama fazla rahatsız etmiyor beni canım şişkinlik daha fazla rahatsız edici oda sanırım oksapar igneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?