- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
kaç embrıyo transferı yaptrcaksın canım? Embrıyolarının kaliteleri nasıl?Ben varım iğnemi oldum adet günü bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çift embriyo 5 günlük transferim olacak inşallahkaç embrıyo transferı yaptrcaksın canım? Embrıyolarının kaliteleri nasıl?
geçti gitti artık sakın bozma moraliniİnşallah pişman oldum zaten keşke bakmasaydım
Bende çift embrıyo transfer ettırcem 5. Gun 5aa denildi inşallah tutar canımÇift embriyo 5 günlük transferim olacak inşallahHayırlısıyla
Canım artışın cok normal %60 falan artması gerekıyor, hiç korkmaKizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi
Bunu birinden duymak öyle rahatlatti ki beni teşekkür ediyorum canimCanım artışın cok normal %60 falan artması gerekıyor, hiç korkma
Ayy çok sevindirici hayırlısı olsun inşallahMerhabalar banada 3 aralıkta 4. Gün çift embriyo transfer edildi test günü 14 aralık bugün test yaptım bu şekilde Eki Görüntüle 3175761
Bencede normal endişelenme sonuçta yeterli bir artış varKizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi
Ayyy sagol canım inşallah oyledir ilk.olunca beklemesi cok zormusBencede normal endişelenme sonuçta yeterli bir artış var
İnşallah canım ilk denemen miBende çift embrıyo transfer ettırcem 5. Gun 5aa denildi inşallah tutar canım
İlk transferımde 7 haftalık düşük yaptım bu 2. Transferım olcakİnşallah canım ilk denemen mi
Merhaba gözünüz aydın. Belirtiniz varmıydıKızlarrr 7. Günüm varmı dersiniz erken gebelik testi yaptım Eki Görüntüle 3175799
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?