- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Benim 2. Denemem canım ilkinde tuttu kalbi atıyodu ama yavaş atıyodu 7. Haftada kalbi durdu malesef şimdi adet bekliyorum transferım için hazırlıklara başlıcamSenin kacinci denemen canim brn aileden kimseye soylemedim cok bunaltmasinlar diye.ama yani esirgiyorum ya kendimi mutlaka moralimi bozacak bisi cikiyo
Oyle cnm benim 1 tane vardi embriyom baska yok buda geriden geldiValla canım moralin iyi oluncada embrıyo saglıklı degılse yıne tutmuyo bence tutunmada en onemli faktör embrıyonun saglıklı olması, stres yapıyosamda bunu kabul edip yoluma devam etmem lazım. Verıyorum canım zaten ama iştecok arkadasımın stres yapıp tuttu olacaksa tutacaksa zaten tutuyor
Cok gecmis olsun cnm insallah bu sefer olur saglikla alirsin yavrunu kucaginaBenim 2. Denemem canım ilkinde tuttu kalbi atıyodu ama yavaş atıyodu 7. Haftada kalbi durdu malesef şimdi adet bekliyorum transferım için hazırlıklara başlıcam
3. Gününden bu yana nasıl test yapıyosun canım ya test daha cok stres yapıyo insanıKızlar aslında ben transferin üçüncü gününden beri test yapıyorumdün de farkettim ama coook silik gibi biseydi bugün biraz daha iyi görünüyordu inşallah Rabbim bu defa nasip eder bana da anne olmayi Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin özellikle bizim gibi yıllarca uğraşanların yüzünü tez zamanda güldürsün İnşallah
Embrıyolarım guzel inşallah olurCok gecmis olsun cnm insallah bu sefer olur saglikla alirsin yavrunu kucagina
5.gun embriyosu cuma transfer oldum kaliteli denildi dondurulmus embriyo transferi oldum.32 yumurta toplandi 1 tane kalmisti onuds transfer ettoler tutmaz ise basa saracagizEmbrıyolarım guzel inşallah olursenın kaçıncı gun bi belirtin var mı? Embrıyoların nasıldı?
Valla kuzum 4 yıldır bu işlerle uğraştığım için alıştım artık ya bide yapmayınca daha çok merak ediyorum bu sefer3. Gününden bu yana nasıl test yapıyosun canım ya test daha cok stres yapıyo insanı
Tutar canım inşallah benımde oyle başka donmuşum yok tekrardan yumurta toplamayı düşünmek bıle istemıyorum5.gun embriyosu cuma transfer oldum kaliteli denildi dondurulmus embriyo transferi oldum.32 yumurta toplandi 1 tane kalmisti onuds transfer ettoler tutmaz ise basa saracagiz
Ben 10. Gunde kan testi yaparım heralde direk cunku kaset testlerdede netlık yok tutunsada devamı gelıcek mi falanValla kuzum 4 yıldır bu işlerle uğraştığım için alıştım artık ya bide yapmayınca daha çok merak ediyorum bu seferbeş tane test almıştım bitene kadar yapacam
Ayy valla yapamayacağım diyorum da canım 22sinde test günüm ama merak etmiyor değilimAy insallah cnm yaa testi ne zaman yapacaksin benim embriyom geriden gelmisti sence kaset testi ne zaman yapiyim
Evet kuzum ya keşke bekleyebilsem ama bana daha rahat geliyor öncesinde evde test yapmakBen 10. Gunde kan testi yaparım heralde direk cunku kaset testlerdede netlık yok tutunsada devamı gelıcek mi falanama tutundugunu bılmekte yeterli o da var
BEnde ohss olmustu cok kotuydu sonrasi insallah gerel kalmaz cnmTutar canım inşallah benımde oyle başka donmuşum yok tekrardan yumurta toplamayı düşünmek bıle istemıyorum2 adet donmuşum var
Tamam kuzum oyle yapalim zaten geridrn geldiya belki idrarima gec gecer hayirlisi biz kendimize su gunlerde ii bakalimAyy valla yapamayacağım diyorum da canım 22sinde test günüm ama merak etmiyor değilimBenim 5.gün emb. ama bekleyeyim diyorum hemşire 8.günden sonra ancak idrara yeni geçer negatif çıkar ilaçları kesersin kanda pozitif çıkar ilaçlar içilmemiş oluyor o yüzden yapma bekle demişti. Sende bekle bence hemen yapmayalım haberleşiriz
Evet kuzum bekleyelim olsun demek ki rabbim onu sana nasip etti geriden de gelse senin nasibinmiş güzel düşünelim güzel olsunTamam kuzum oyle yapalim zaten geridrn geldiya belki idrarima gec gecer hayirlisi biz kendimize su gunlerde ii bakalim
amin cnm insallahEvet kuzum bekleyelim olsun demek ki rabbim onu sana nasip etti geriden de gelse senin nasibinmiş güzel düşünelim güzel olsun
Benımde ohss oldu canım ama onu da gectım hem maddı hem manevı cok yorucu bi sürec tekrar başa sarmak cok zorBEnde ohss olmustu cok kotuydu sonrasi insallah gerel kalmaz cnm
Evet insallah sarmayiz basaBenımde ohss oldu canım ama onu da gectım hem maddı hem manevı cok yorucu bi sürec tekrar başa sarmak cok zor
Ben varım iğnemi oldum adet günü bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar bende ayın 15 inde lucrin vurulcam 22 sinde adet olcam sonra rahım hazırlığına başlıcaz benım transfer ocak ayında olcakvar mı benım gibi
ayyy inşallah tutunsun bebişlerBen varım iğnemi oldum adet günü bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?