2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Senin kacinci denemen canim brn aileden kimseye soylemedim cok bunaltmasinlar diye.ama yani esirgiyorum ya kendimi mutlaka moralimi bozacak bisi cikiyo
Benim 2. Denemem canım ilkinde tuttu kalbi atıyodu ama yavaş atıyodu 7. Haftada kalbi durdu malesef şimdi adet bekliyorum transferım için hazırlıklara başlıcam

Oyle cnm benim 1 tane vardi embriyom baska yok buda geriden geldikaliteli denildi ama bilmiyorum tabi ben bide cikolata kisti hastasiyim.umarim tutarbelirti olmayincada insan korkuyo

3. Gününden bu yana nasıl test yapıyosun canım ya test daha cok stres yapıyo insanı

Embrıyolarım guzel inşallah olur senın kaçıncı gun bi belirtin var mı? Embrıyoların nasıldı?
5.gun embriyosu cuma transfer oldum kaliteli denildi dondurulmus embriyo transferi oldum.32 yumurta toplandi 1 tane kalmisti onuds transfer ettoler tutmaz ise basa saracagiz

5.gun embriyosu cuma transfer oldum kaliteli denildi dondurulmus embriyo transferi oldum.32 yumurta toplandi 1 tane kalmisti onuds transfer ettoler tutmaz ise basa saracagiz
Tutar canım inşallah benımde oyle başka donmuşum yok tekrardan yumurta toplamayı düşünmek bıle istemıyorum 2 adet donmuşum var

Valla kuzum 4 yıldır bu işlerle uğraştığım için alıştım artık ya bide yapmayınca daha çok merak ediyorum bu sefer beş tane test almıştım bitene kadar yapacam
Ben 10. Gunde kan testi yaparım heralde direk cunku kaset testlerdede netlık yok tutunsada devamı gelıcek mi falan ama tutundugunu bılmekte yeterli o da var

Ay insallah cnm yaa testi ne zaman yapacaksin benim embriyom geriden gelmisti sence kaset testi ne zaman yapiyim
Ayy valla yapamayacağım diyorum da canım 22sinde test günüm ama merak etmiyor değilim Benim 5.gün emb. ama bekleyeyim diyorum hemşire 8.günden sonra ancak idrara yeni geçer negatif çıkar ilaçları kesersin kanda pozitif çıkar ilaçlar içilmemiş oluyor o yüzden yapma bekle demişti. Sende bekle bence hemen yapmayalım haberleşiriz

Tamam kuzum oyle yapalim zaten geridrn geldiya belki idrarima gec gecer hayirlisi biz kendimize su gunlerde ii bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…