• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba bende 9 aralıkta oldum, test günüm 19 . İnşallah güzel sonuçlar alırız . Nasıl gidiyo bişey hissediyomusun
Sana 10.gün demişler bak bana 12 dediler ama bekleyemem sanırım 🥺 pek hissettiğim söylenemez çokta kendimi dinlemek istemiyorum ama elinde olmadan yapıyor insan. Uyku halim var ara ara kasıklarımda yanma hissediyorum bunlar dışında Bir şey Yok sen nasıl hissediyorsun 😊 inşallah sonuçlar güzel olur ilk debeme
Merhabalar bende 10 aralıkta ilk transferimi oldum. Daha önce iki kez normal yolla hamile kaldım ve düşük yapmıştım. Allahım bu sefer bana bağışlar inşallah bu duyguyu. Tabi benimle birlikte bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻
Merhaba herşey gönlünüzce olsun hayırlısıyla inşallah

Sana 10.gün demişler bak bana 12 dediler ama bekleyemem sanırım 🥺 pek hissettiğim söylenemez çokta kendimi dinlemek istemiyorum ama elinde olmadan yapıyor insan. Uyku halim var ara ara kasıklarımda yanma hissediyorum bunlar dışında Bir şey Yok sen nasıl hissediyorsun 😊 inşallah sonuçlar güzel olur ilk deneme bizim
Uykuyu ilaçlardan da yapabiliyo. Bende henüz bişey hissetmiyorum genelde dinlenerek geçiriyorum.. benim 2. Denemem inşallah bu sefer pozitifi görürüm yoksa baştan başlıcam başka embriyom yok .

Günaydın kizceler ben bugün kaset test yaptım ve silik çizgi çıktı transfer in beşinci günü inşallah sağlıkla ilerler bu sefer dua edin olur mu 🤲😍ilk 10 dk da çıktı da ben gec foto çekebildim

Eklentiler

• IMG_20221212_091044.jpg
    IMG_20221212_091044.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 82
Günaydın kizceler ben bugün kaset test yaptım ve silik çizgi çıktı transfer in beşinci günü inşallah sağlıkla ilerler bu sefer dua edin olur mu 🤲😍ilk 10 dk da çıktı da ben gec foto çekebildim
Hayırlısı olsun inşallah kucağına aldığın günleride görmek nasip olsun 🙏🏻 tek embriyo mu çiftmi ? Belirtin varmıydı baya erken çıkmış 🤗

Hayırlısı olsun inşallah kucağına aldığın günleride görmek nasip olsun 🙏🏻 tek embriyo mu çiftmi ? Belirtin varmıydı baya erken çıkmış 🤗
Sağol canım benim 😘 5.gun embriyosu çift embriyo transferi olmuştum canım belirti olarak sadece regl sancısı var 😍 benim önceki iki tedavimde kimyasal gebelik ile sonuçlanınca bundan da korkuyorum inşallah sağlıkla ilerler bu sefer 🤲

Ah kuzum çok güzel🙏🏻🥰 erkenden merhaba anne demiş inşallah sağlıkla ilerler canım🙏🏻🌸

Bende transfer hazırlığı sürecine gecicem ve ani yukselmeler bendede oluyor stresliyim gerginim, transferdede bebege zararı olur mu diye korkuyorum.. bazı makalelerde stresın etkısı olmadıgı yazıyo. Ben önceki gebeliğimde hiç stres yapmadım ama düşük yaptım, arkadasımın streslı hamıleliği oldu o doğurdu🤷🏻‍♀️
Insallah olmaz diye dua ediyorum.rabbime kalmis biz stresi minimum duzeyde yonetmeye calisalim.umarim guzel gecer surecin isini kolaylastirsin allahim.kendine hep pozitif enerji ver.

Bende cuma günü 5 çeşit yemek hazırladım zorum neyse 😂🤭 dışarıdan yememek için sebze ağırlıklı besleniyorum meyve kabak ç.,ceviz badem kayısı ve kefir. Kabız olmadım çok şükür. İlaçlardan şişiyoruz zaten birde sudan yer buldukça yiyorum😬
Cunku bizim zorumuz kendimizi yormak:))kiymet vermiyoruz ki kendimize.yinede sen en dogrusunu yapmissin .cok sukur kabiz olmadikta sisiyoruz gaz sancisi gibi kabiz gibi his oluyo .ben gunde 3 kez progestoron fitil 3 gunde 1 progestoron igne hergun coraspin enox igne ve gunxe.3 kez estrofem kullaniyorum.bunlarin disinda birde folik asit:))

Ne güzel çok erken çıkmış devamı da güzel olsun inşallah 🌸

Cunku bizim zorumuz kendimizi yormak:))kiymet vermiyoruz ki kendimize.yinede sen en dogrusunu yapmissin .cok sukur kabiz olmadikta sisiyoruz gaz sancisi gibi kabiz gibi his oluyo .ben gunde 3 kez progestoron fitil 3 gunde 1 progestoron igne hergun coraspin enox igne ve gunxe.3 kez estrofem kullaniyorum.bunlarin disinda birde folik asit:))
Bende öyle canım üç kez lutinus üç günde bir iğne estrofem teste kadar günde beş kez ve diğerleri yani çok şişiriyor ilaçlar benim belim falan çok ağrıyor sanırım iki gün biraz fazla uzandım bugün yatmayacağım oturacağım yürüyeceğim evde 🤷🏼‍♀️ İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım🙏🏻🥰

Kızlar aslında ben transferin üçüncü gününden beri test yapıyorum 😂😂😂 dün de farkettim ama coook silik gibi biseydi bugün biraz daha iyi görünüyordu inşallah Rabbim bu defa nasip eder bana da anne olmayi ❤️ Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin özellikle bizim gibi yıllarca uğraşanların yüzünü tez zamanda güldürsün İnşallah 💕😇🤲

Bende öyle canım üç kez lutinus üç günde bir iğne estrofem teste kadar günde beş kez ve diğerleri yani çok şişiriyor ilaçlar benim belim falan çok ağrıyor sanırım iki gün biraz fazla uzandım bugün yatmayacağım oturacağım yürüyeceğim evde 🤷🏼‍♀️ İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım🙏🏻🥰
Ay insallah cnm yaa testi ne zaman yapacaksin benim embriyom geriden gelmisti sence kaset testi ne zaman yapiyim

Insallah olmaz diye dua ediyorum.rabbime kalmis biz stresi minimum duzeyde yonetmeye calisalim.umarim guzel gecer surecin isini kolaylastirsin allahim.kendine hep pozitif enerji ver.
Valla canım moralin iyi oluncada embrıyo saglıklı degılse yıne tutmuyo bence tutunmada en onemli faktör embrıyonun saglıklı olması, stres yapıyosamda bunu kabul edip yoluma devam etmem lazım. Verıyorum canım zaten ama işte 🤷🏻‍♀️☺️ cok arkadasımın stres yapıp tuttu olacaksa tutacaksa zaten tutuyor🤲

Back