• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Senin kacinci denemen canim brn aileden kimseye soylemedim cok bunaltmasinlar diye.ama yani esirgiyorum ya kendimi mutlaka moralimi bozacak bisi cikiyo
Benim 2. Denemem canım ilkinde tuttu kalbi atıyodu ama yavaş atıyodu 7. Haftada kalbi durdu malesef şimdi adet bekliyorum transferım için hazırlıklara başlıcam🙏

Valla canım moralin iyi oluncada embrıyo saglıklı degılse yıne tutmuyo bence tutunmada en onemli faktör embrıyonun saglıklı olması, stres yapıyosamda bunu kabul edip yoluma devam etmem lazım. Verıyorum canım zaten ama işte 🤷🏻‍♀️☺️ cok arkadasımın stres yapıp tuttu olacaksa tutacaksa zaten tutuyor🤲
Oyle cnm benim 1 tane vardi embriyom baska yok buda geriden geldi:(kaliteli denildi ama bilmiyorum tabi ben bide cikolata kisti hastasiyim.umarim tutar:(belirti olmayincada insan korkuyo

Kızlar aslında ben transferin üçüncü gününden beri test yapıyorum 😂😂😂 dün de farkettim ama coook silik gibi biseydi bugün biraz daha iyi görünüyordu inşallah Rabbim bu defa nasip eder bana da anne olmayi ❤️ Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin özellikle bizim gibi yıllarca uğraşanların yüzünü tez zamanda güldürsün İnşallah 💕😇🤲
3. Gününden bu yana nasıl test yapıyosun canım ya test daha cok stres yapıyo insanı 😅

Embrıyolarım guzel inşallah olur🙏 senın kaçıncı gun bi belirtin var mı? Embrıyoların nasıldı? 🥰
5.gun embriyosu cuma transfer oldum kaliteli denildi dondurulmus embriyo transferi oldum.32 yumurta toplandi 1 tane kalmisti onuds transfer ettoler tutmaz ise basa saracagiz:(

5.gun embriyosu cuma transfer oldum kaliteli denildi dondurulmus embriyo transferi oldum.32 yumurta toplandi 1 tane kalmisti onuds transfer ettoler tutmaz ise basa saracagiz:KK43:
Tutar canım inşallah benımde oyle başka donmuşum yok tekrardan yumurta toplamayı düşünmek bıle istemıyorum 😫 2 adet donmuşum var

Valla kuzum 4 yıldır bu işlerle uğraştığım için alıştım artık ya bide yapmayınca daha çok merak ediyorum bu sefer 😂beş tane test almıştım bitene kadar yapacam 😂
Ben 10. Gunde kan testi yaparım heralde direk cunku kaset testlerdede netlık yok tutunsada devamı gelıcek mi falan 😅 ama tutundugunu bılmekte yeterli o da var😅

Ay insallah cnm yaa testi ne zaman yapacaksin benim embriyom geriden gelmisti sence kaset testi ne zaman yapiyim
Ayy valla yapamayacağım diyorum da canım 22sinde test günüm ama merak etmiyor değilim🤭 Benim 5.gün emb. ama bekleyeyim diyorum hemşire 8.günden sonra ancak idrara yeni geçer negatif çıkar ilaçları kesersin kanda pozitif çıkar ilaçlar içilmemiş oluyor o yüzden yapma bekle demişti. Sende bekle bence hemen yapmayalım haberleşiriz☺️

Ayy valla yapamayacağım diyorum da canım 22sinde test günüm ama merak etmiyor değilim🤭 Benim 5.gün emb. ama bekleyeyim diyorum hemşire 8.günden sonra ancak idrara yeni geçer negatif çıkar ilaçları kesersin kanda pozitif çıkar ilaçlar içilmemiş oluyor o yüzden yapma bekle demişti. Sende bekle bence hemen yapmayalım haberleşiriz☺️
Tamam kuzum oyle yapalim zaten geridrn geldiya belki idrarima gec gecer hayirlisi biz kendimize su gunlerde ii bakalim

Back