2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım ? Birde paylaşmak istersen neden tüp bebek

Bende alışmış değilim henüz çok yeni ya sonra diyorum bı bebiş var belki içimde lütfen benimle kal diye o zaman çıksan bile bı maske tak ki daha çok etkilenme
Şöyle geç saat çıkınca mis gibi hava çok iyi gelir insan arınıyor resmen soğukta yürümeyi de çok severim işte birde hasta olmayayım diyorum ama çıkacağım rabbim ol desin o bırakmaz biziii

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım ? Birde paylaşmak istersen neden tüp bebek
Estrofem adetle başladım hala devam, folik asit, progestan iğne, coraspirn, lutinus fitil, demir ilacı birde dr verdi omega takviyesi balık yağlıymış bunları kullanıyorum canım. Bizde eşimin morfolojisi 1di canım hızıda düşüktü dr üç ay takviye verdi çok şükür 54e çıkmıştı benlik bir şey yoktu ama eşten dolayı hiç gebeliğim olmadı zaten zor denilmişti normal yolla. Bir aşılama negatif direkt tüp bebek yapalım dedi dr kabul ettik iki yıldır olmuyor çocugumuz rabbim daha fazla aratmasın herkese nasip etsin bizede inşallah

Kızlar maşallah transferler başlamış benim transfer günümü daha 15 gün var dayanamıyorum zaman geçmiyorrrr
Sorma gerçekten zaman geçmiyor bende adet oldum yarın lh progesteron estradiol hormonu baktırmak için kan vercem daha sonra estrofeme başlıcam benim seninkinden de uzun bir sürem var

Bizde de hemen hemen aynısı canım. Bize aşılama da olmuyordu düşüklükten en az 6ay tedavi görecektik bizde kabul etmedik tüp bebk istedik. Bu zamana kadar herşey çok yolunda gitti izinlerimiz tahlillerimiz opu derken bakalım buda sorunsuz geçer inşallah sağlıklı yavrularımız olur hepimizin. Yeterince maddi manevi yıpratıcı süreç

Şöyle geç saat çıkınca mis gibi hava çok iyi gelir insan arınıyor resmen soğukta yürümeyi de çok severim işte birde hasta olmayayım diyorum ama çıkacağım rabbim ol desin o bırakmaz biziii
Hangi sehirdesin ve hangi doktorda tedavin devam ediyor canım

Evet canım sağlıkla sonuçlanır inşallah tek isteğimiz dileğimiz bu

dinliyorum da ediyorum da cnm insallah duzelirim.bisi olmamistir demi gerginlikten
Yok Allah'ın izniyle olmamıştır canım o kadar kötü düşünme. İyi düşünelim iyi olsun. Sonuçta bütün hamileler mükemmel iyi psikoloji de olmayabiliyor bende çok kafaya takan yapıda biriyim elde olmayınca olmuyor

Aynen cnm keske degistirebilsek insallah cok saol

Lifli kabiz birakmayacak saglikli seyler.yesillik agirlikli besleniyorum.bakalim ins ise yarar
Bende cuma günü 5 çeşit yemek hazırladım zorum neyse dışarıdan yememek için sebze ağırlıklı besleniyorum meyve kabak ç.,ceviz badem kayısı ve kefir. Kabız olmadım çok şükür. İlaçlardan şişiyoruz zaten birde sudan yer buldukça yiyorum

Merhabalar bende 10 aralıkta ilk transferimi oldum. Daha önce iki kez normal yolla hamile kaldım ve düşük yapmıştım. Allahım bu sefer bana bağışlar inşallah bu duyguyu. Tabi benimle birlikte bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah

Bende sizinle ayni gun oldum:)nasilsiniz bir belirti var mi:)ilaclar cok gerfinlik yapti bende ani yukselis yasiyorum sinirliyim ins minnosuma etki etmemistir cok korkuyorum
Bende transfer hazırlığı sürecine gecicem ve ani yukselmeler bendede oluyor stresliyim gerginim, transferdede bebege zararı olur mu diye korkuyorum.. bazı makalelerde stresın etkısı olmadıgı yazıyo. Ben önceki gebeliğimde hiç stres yapmadım ama düşük yaptım, arkadasımın streslı hamıleliği oldu o doğurdu

Merhaba bende 9 Aralık'ta 5ab kalitede 5. Gün tek embriyo transferi oldum. Çok heyecanlıyım. Test tarihim 21 Aralık bekleyebilir miyim onu bilemiyorum.. Allah hepimize olumlu hayırlı sonuçlar nasip etsin
Merhaba bende 9 aralıkta oldum, test günüm 19 . İnşallah güzel sonuçlar alırız . Nasıl gidiyo bişey hissediyomusun

Merhaba bende 9 aralıkta oldum, test günüm 19 . İnşallah güzel sonuçlar alırız . Nasıl gidiyo bişey hissediyomusun
Sana 10.gün demişler bak bana 12 dediler ama bekleyemem sanırım pek hissettiğim söylenemez çokta kendimi dinlemek istemiyorum ama elinde olmadan yapıyor insan. Uyku halim var ara ara kasıklarımda yanma hissediyorum bunlar dışında Bir şey Yok sen nasıl hissediyorsun inşallah sonuçlar güzel olur ilk deneme bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…