- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.999
- 63
Canım benimde 25 gibi görünüyorBenimde var daha ikinci regle 28aralik görünüyor..
Aşırı sakinim bende çok tuhaf ..
Rabbim bize sabır versin transferden sonra zaman geçmiyo demem bundan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde 25 gibi görünüyorBenimde var daha ikinci regle 28aralik görünüyor..
Aşırı sakinim bende çok tuhaf ..
Hemen hemen aynı zamanlarda olavsk Transfer inşallah sorunsuz ise rahimCanım benimde 25 gibi görünüyor
Rabbim bize sabır versin transferden sonra zaman geçmiyo demem bundan sonra
Benim rahim baştan sorunlu zaten ya bende rahimağzı yetmezliği vaeHemen hemen aynı zamanlarda olavsk Transfer inşallah sorunsuz ise rahim
Bencede en önemlisi transfer sonrası sanırım .
Şuan pek anlayamamadim ben
Onun tedavisini yapiyor doktorlar canım,üzme kendini .inşallah sağlıkla ilk seferde tutunsunlar miniklerBenim rahim baştan sorunlu zaten ya bende rahimağzı yetmezliği vae
Evet canım benim bu üçüncü denemem ilkte üçüzlere hamile kaldım maalesef rahimağzı yetmezliğinden kaybettim simdi bu üçüncü denemem hamile kalırsam serklaj olucamOnun tedavisini yapiyor doktorlar canım,üzme kendini .inşallah sağlıkla ilk seferde tutunsunlar minikler
Merhaba 3 embriyo mu transfer edilmişti sizeEvet canım benim bu üçüncü denemem ilkte üçüzlere hamile kaldım maalesef rahimağzı yetmezliğinden kaybettim simdi bu üçüncü denemem hamile kalırsam serklaj olucam
2 edilmiştiMerhaba 3 embriyo mu transfer edilmişti size
Çok teşekkür ederim bende olmadıkca bu sürece giremedikce fazla giremiyorum topiğe. Cünkü ilerleyen bir durumum yok. Az önce çok az bir akıntım geldi ama inşallah sökülür2 gundur aklimdaydiniz, eski bir mesajinizi mi alintilasam diyordum, soracaktim regl oldunuz mu, hangi süreçtesiniz diye, ama okudum mesajlarinizi daha olmamişsiniz, neyse sonucu güzel olsun da (=
İnşallah (= haberdar edin bizleri de, inşallah kısa zamanda başlayıp hayırlı sonuçlar alırsınız (=Çok teşekkür ederim bende olmadıkca bu sürece giremedikce fazla giremiyorum topiğe. Cünkü ilerleyen bir durumum yok. Az önce çok az bir akıntım geldi ama inşallah sökülür
İnşallah bu sefer sağlıkla gelsin yavrun canım Rabb'im gönlündekini hayırlısı ile versinEvet canım benim bu üçüncü denemem ilkte üçüzlere hamile kaldım maalesef rahimağzı yetmezliğinden kaybettim simdi bu üçüncü denemem hamile kalırsam serklaj olucam
Amin inşallahh kızlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahİnşallah bu sefer sağlıkla gelsin yavrun canım Rabb'im gönlündekini hayırlısı ile versin
Hayırlısı olur umarım sağlıkla tutunur inşallah bebişlerimiz Benimde 22 aralık test günüm ilaçlarda fazla etkileri de fazla iğneler benide çok kötü yaptı ama üç günde bir yapacağım öyle dediler her güne dayanamam dedim Fitili günde üç kez yapıyorum ama 6 gün her gün iğne olması kötü oldu sonucu güzel olsunda ne yapalım artık diyorumBende çok fazla ilaç kullanıyorum. Estrofem günde 6tane, folik asit, coraspin, dekort, progestan iğne, pruluton iğne , lutinus fitil sabah akşam ve oksapar 0.4 günde iki defa olmak üzere test gününe kadar kullanacakmışım. Bir şekilde tüm yan etkilere dayanıyorum ama bu iğnelerin ağrıları çok kötü düzgün yuruyemiyorum, üzerine yatamıyorum
Çok teşekkür ederim sağolun siz oldunuzmu transferiİnşallah (= haberdar edin bizleri de, inşallah kısa zamanda başlayıp hayırlı sonuçlar alırsınız (=
9 aralikta oldum, çift embriyo (= bakalim Allah'tan hayırlısı (=Çok teşekkür ederim sağolun siz oldunuzmu transferi
Evet benim biri her gün diğeri 5gunde bir. Sonucu güzel olsunda inşallah bu acılar geçer diyorum. İlk denememi sizindeHayırlısı olur umarım sağlıkla tutunur inşallah bebişlerimiz Benimde 22 aralık test günüm ilaçlarda fazla etkileri de fazla iğneler benide çok kötü yaptı ama üç günde bir yapacağım öyle dediler her güne dayanamam dedim Fitili günde üç kez yapıyorum ama 6 gün her gün iğne olması kötü oldu sonucu güzel olsunda ne yapalım artık diyorum
Aynı tarihte olmuşuz transfer hayırlısı olsun inşallah ilk denemeniz mi9 aralikta oldum, çift embriyo (= bakalim Allah'tan hayırlısı (=
Aynı tarihte olmuşuz transfer hayırlısı olsun inşallah ilk denemeniz mi9 aralikta oldum, çift embriyo (= bakalim Allah'tan hayırlısı (=
Evet ilk transferim, sizin icin de hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim (=Aynı tarihte olmuşuz transfer hayırlısı olsun inşallah ilk denemeniz mi