2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aynı tarihte olmuşuz transfer hayırlısı olsun inşallah ilk denemeniz mi
Bende sizinle ayni gun oldum:)nasilsiniz bir belirti var mi:)ilaclar cok gerfinlik yapti bende ani yukselis yasiyorum sinirliyim ins minnosuma etki etmemistir cok korkuyorum

Kızlar 4ab kaliteli transfer oldum, eve geldim yani 5 gibi transfer oldum ama çok halsizim eve geldim progestan dex iğneyi yaptım ama mayistim neden böyle oldum bilmiyorum

Evet benim biri her gün diğeri 5gunde bir. Sonucu güzel olsunda inşallah bu acılar geçer diyorum. İlk denememi sizinde
Evet ilk deneme dün oldum biraz uyku biraz ev içi hareket yormadan kendimi devam ediyorum iğne yerlerim çok acımasa rahat uzanıp oturacağım da işte sabır selamet diyorum sonucu güzel olsun katlanırım

Bende sizinle ayni gun oldum:)nasilsiniz bir belirti var mi:)ilaclar cok gerfinlik yapti bende ani yukselis yasiyorum sinirliyim ins minnosuma etki etmemistir cok korkuyorum
Ben gayet iyiyim transferden sonra 6saat yol geldim o gece dinlendim. Sabah eşimle birlikte kahvaltı akşamda akşam yemeği hazırladım 1saat yürüyüş yapıp önerilen besinleri tüketiyorum siz neler yapıyorsunuz. Yani yatıyorum da ama yatağa tamamen bağımlı olmadım sadece uykum çok geliyor ve bazen kasıklarımda yanma hissediyorum

Kızlar 4ab kaliteli transfer oldum, eve geldim yani 5 gibi transfer oldum ama çok halsizim eve geldim progestan dex iğneyi yaptım ama mayistim neden böyle oldum bilmiyorum
Sağlıkla tutunsun inşallah Bende öyle dünden beri uyku uyku çok mayıştım eşim uyandırıyor yürüyorum yiyip içip yine uyuyorum ilaçlardan sanırım ya

Evet ilk deneme dün oldum biraz uyku biraz ev içi hareket yormadan kendimi devam ediyorum iğne yerlerim çok acımasa rahat uzanıp oturacağım da işte sabır selamet diyorum sonucu güzel olsun katlanırım
Uyku hali ilaçlardan sanırım bende TV izlerken bı bakıyorum uyuyakalmışım

Arkadaslar 8 aralikta 2.adetimi olcaktim hala olmadim hic adet belirtimde yok sizinde geciktimi.adet gelmesi icin ne yapsam acaba.gelseysi transfer hazırlığına baslicaktik
Merhaba , bende 5 aralıkta olacaktım 2. Adeti ve tahminen 19 aralıkta transfer olacaktı ama 5 gün adet gecikince (çünkü hiç şaşamaz çok düzenlidir ) soluğu dr. un yanında aldım o da adet söktürücü verdi ama ben daha fazla ilaç kullanmamak adına doğal yollara baş vurdum araştırdım ve tarçın, papatya çayı, adacayi gibi çayların ve hareket etmenin söktürücü özelliği olduğunu okudum gün boyu tarçın içtim papatya çayı ictim ve egzersizler yaptım ertesi sabah adet oldum bazılarında hemen etki etmiyor bir kaç gün devamlı içmek lazım, adet söktürücü içsekte ilac bittikten sonra 3-5 günde oluyormuş yani ilaç 6 gün içiliyor 3 günde gelmesi beklense 9 gün daha beklemek lazım şahsi fikrim doğal yöntemler daha etkili

Uyku hali ilaçlardan sanırım bende TV izlerken bı bakıyorum uyuyakalmışım
Heh aynen canım gözler gidiyor hemen. Saat başı yürüme yapıyorum ilaç alıyorum çok su içtim sürekli wc gidiyorum hemşire hiç bir şey olmaz yataga bağlı kalma dedi ama uyku istemsiz geliyor. Sen nasıl geçiriyorsun

Bende transfer gunu yemek ve tuvalete gitmek disinda kalkmadim uerimden.cok tuvalete gittim ama.onerilen besinleri yiyorum dikkat ediyorum ama gerginligim gecmiyo ani yukselis yasiyorum.uykum gelmiyo bi belirtimde yok acikcasi.

Bende zaten 2. Gün sayılıyor ya bugün iki gündür düzenli bir saat yavaş tempoda dışarıda yürüdüm hava almak çok iyi geldi. Kendimi eve kapamayi düşünmüyorum olmayacaksa yine ne yapsak olmayacak sakınan göze çöp batıyor çevremde çok yaşadım. Ağır kaldırmıyorum sadece yine yemeğimi yapıyorum TV izliyor kitap okuyorum. Bir avuç kabak çekirdeği yiyorum 2 lt su içiyorum her sabah 2 yumurta yarım avokado tüketiyorum vs vs

Bende transfer gunu yemek ve tuvalete gitmek disinda kalkmadim uerimden.cok tuvalete gittim ama.onerilen besinleri yiyorum dikkat ediyorum ama gerginligim gecmiyo ani yukselis yasiyorum.uykum gelmiyo bi belirtimde yok acikcasi.
Kolay değil hormonlar tavan yapıyor Allah eslerimize bol bol sabır versin diyorum bende

Çok güzel canım benim kronik faranjitim olduğu için soğuk esen havada çıkamıyorum hemen hasta oluyorum yarın yürüyüşe başlayacağım dün iğnemi olunca yürüdüm iyi geliyor hafif tempoda yürüyün dediler ne derlerse ona uyuyoruz ilk olunca bilemiyorsun birde unutuyorum bazen

Bende alışmış değilim henüz çok yeni ya sonra diyorum bı bebiş var belki içimde lütfen benimle kal diye o zaman çıksan bile bı maske tak ki daha çok etkilenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…