- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
Aminnn sanada kolaylıklar dilerim şimdiden hayırlı olsun güzel geçsin her şeyTamda şuan transfer işlemine giriyorum dualarınızı eksik etmeyin Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn sanada kolaylıklar dilerim şimdiden hayırlı olsun güzel geçsin her şeyTamda şuan transfer işlemine giriyorum dualarınızı eksik etmeyin Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah
İnşallahAminnn sanada kolaylıklar dilerim şimdiden hayırlı olsun güzel geçsin her şey
Ben transfer gunu haric 7.gun de testte gormustum ama burda okuduklarima gore 5 ve 6. Gunde gorende varKızlar bende 8 aralıkta transfer oldum doktor 19 unda test vermemi istedi ama daha erken öğrenmek istersem ne zaman idrarda baksam çıkar ? Çok heycanlıyım ve devamlı rahmimde batma tarzı ağrım var belim ağrıyor sizde de öyle mi ?
merhaba, benim bir önceki transferimi doktorum (Osman Develioğlu) 3. gün embriyosu olarak gerçekleştirmişti, maalesef olmamıştı. Bu sefer 5. günü bekleyeceğini, belki de 5. güne gitmeyebilecek bir embriyoyu transfer etmek hastayı gereksiz yere strese sokuyor, boşuna 12 gğn bekliyorsunuz heyecanla stresle dedi ve öyle de yaptı. Belli olmuyor tabii 3. gün tutan da oluyor 5. gün de. Transferden sonrası Allah kerimBen yarın transfer oluyorum. 2 yumurta toplanmıştı 3. Gün embriyosu transfer yapıcak 5. Güne gitmezmi dedim riske atmayalım yumurta az zaten dedi bakalım hayırlısı olsun
Daha erken idrarda çıkmaz maalesef, kan tahlili 8.gunde de belli olabilir. Ama net sonuç için doktorun tarihini bekleyin derimKızlar bende 8 aralıkta transfer oldum doktor 19 unda test vermemi istedi ama daha erken öğrenmek istersem ne zaman idrarda baksam çıkar ? Çok heycanlıyım ve devamlı rahmimde batma tarzı ağrım var belim ağrıyor sizde de öyle mi ?
evet canım o zaman iptal oldu. Bende yapıcam listeyi evet niyetlendim birkaç defa ama birtürlü bilgisayara oturamadım. Yarın gündüz yapıcam canım. Benimki ocağa kalcak bu ama olsunCookiie canım sanki sen ekim veya kasım grubundada vardın demi öyle hatırlıyorum iptalmi olmuştu benim gibi öyle bişey vardı sanki ne diycem ya o gruptaki gibi konu başına bi listemi yapsak pozitifleri gördükçe umut olur bizede
kızlar bir şey soracağım, progestan iğne tedavinin hangi aşamasında yapılıyorAaa bunu bilmiyordum deneyeceğim, benim de hemsirem dedi ki "vurdurdugunuz yerde hemsirelere soyleyin surekli ayni yere vurmasinlar, yagli oldugu icin ödem yapar, ödemli yere vurulursa da hem ilaç kusar hem de canınız yanar, eliyle kontrol etsin ödemsiz yere vursun" demisti. Isıtma olayini da simdi sizden öğrendim, pazartesi deneyeceğim. Ben daha sadece 2 kere vurulmama rağmen sağımdan soluma dönerken canım yanıyor vallahi =(
hmm anladım canım, bende 5 gün kala kontrole gidicem sanırım o zaman başlanacak, teşekkür ederimTransfere beş gün kala felan başlamıştı bende doktorum
İkimizin şansına galiba yaaaevet canım o zaman iptal oldu. Bende yapıcam listeyi evet niyetlendim birkaç defa ama birtürlü bilgisayara oturamadım. Yarın gündüz yapıcam canım. Benimki ocağa kalcak bu ama olsun
zaten gebelik belirtileri de adet belirtileri ile aynı oluyormuş, içini ferah tut 10.günde netleşir inşallahÇok adet sancım var özellikle dünden beri bugün 8. Günüm test baktım negatif adetimin üstünden 1 gün geçti bilmiyorum kafam karışık
Sorma canım daha regl olamadım ben kök saldı o yüzden transfer bir aksilik çıkmazsa ocağınkesinnbulcak benim.İkimizin şansına galiba yaaa
Benimkide aralıgın son haftasına kalıcak
Bu sefer hayırlısıyla olur inşallah
Canım benim iptal olunca doktorum bana hemen adet düzenleyini cyclo pro…. Hapı verdi onu kullandım 26. Gün adet oldum doktorunda verseydi keske sanaSorma canım daha regl olamadım ben kök saldı o yüzden transfer bir aksilik çıkmazsa ocağınkesinnbulcak benim.
Bu yumurta büyütme süreci falan hiçbirşeymiş ya o zamanlat diyordum tüo bebek çok kolaymış diye. Ama transfer sürecine gelince insan anlıyor
Benimki yumurtlama olmuş diye iptal oldu doktor yumurtlama olduğunu düşündü. E2 değerim düşüşe geçmişti cünkü. O yüzden olacağını düşündük. 10 15 gün içinde olmazsan hemen ara beni dedi. Olmadım aradım tarlusal verdi kullandım bitti 14 gün oldu hala olmadım muayeneye gittim yumurtalıkta kist gördü yumurta çatlamamış kist olmuş dedi duphastom verdi bu defada. Bitti işte 2 oldu biteli sanırım sökülmeye başladım ama az önce açık kahve lekelenmem başlamışCanım benim iptal olunca doktorum bana hemen adet düzenleyini cyclo pro…. Hapı verdi onu kullandım 26. Gün adet oldum doktorunda verseydi keske sana
Çok haklısın ya zaman hiç geçmiyor
Benimde sökülmemişti bi bardak sogansuyu içtim diğer gün hemen söküldeBenimki yumurtlama olmuş diye iptal oldu doktor yumurtlama olduğunu düşündü. E2 değerim düşüşe geçmişti cünkü. O yüzden olacağını düşündük. 10 15 gün içinde olmazsan hemen ara beni dedi. Olmadım aradım tarlusal verdi kullandım bitti 14 gün oldu hala olmadım muayeneye gittim yumurtalıkta kist gördü yumurta çatlamamış kist olmuş dedi duphastom verdi bu defada. Bitti işte 2 oldu biteli sanırım sökülmeye başladım ama az önce açık kahve lekelenmem başlamış
Opüden öncede 2 gün üst üstemi ne e2 ve birkaç hormona baktı canım benim. Şimdi adetin 2. Günü yine e2 lh progestan istedi. Transfere karar vermeden öncede 2 gün üst üste e2 bakmıştı geçen ay. Bu defada bakcak büyük olasılıkBenimde sökülmemişti bi bardak sogansuyu içtim diğer gün hemen sökülde
Benim doktorum hiç kan degerlerine bakmıyor ya opudan önce hastanede 3 tüp kan aldılar bi artık onunlamı bakıyo değerlerime bilmiyorum
Benim opudan önce verdiğim kanı doktorum bile istemedi onuda hastaneden istediler sanırım bir kez hamile kaldıgım için istemiyor inşallah bu sefer yüzümüz gülerOpüden öncede 2 gün üst üstemi ne e2 ve birkaç hormona baktı canım benim. Şimdi adetin 2. Günü yine e2 lh progestan istedi. Transfere karar vermeden öncede 2 gün üst üste e2 bakmıştı geçen ay. Bu defada bakcak büyük olasılık
İnşallah canım vardır doktorun bir bildiği her hastaya farklı yaklaşıyorlar. İnanıp güvenmekten başka çaremiz yok şuanBenim opudan önce verdiğim kanı doktorum bile istemedi onuda hastaneden istediler sanırım bir kez hamile kaldıgım için istemiyor inşallah bu sefer yüzümüz güler
2 gundur aklimdaydiniz, eski bir mesajinizi mi alintilasam diyordum, soracaktim regl oldunuz mu, hangi süreçtesiniz diye, ama okudum mesajlarinizi daha olmamişsiniz, neyse sonucu güzel olsun da (=Opüden öncede 2 gün üst üstemi ne e2 ve birkaç hormona baktı canım benim. Şimdi adetin 2. Günü yine e2 lh progestan istedi. Transfere karar vermeden öncede 2 gün üst üste e2 bakmıştı geçen ay. Bu defada bakcak büyük olasılık
Benimde var daha ikinci regle 28aralik görünüyor..Kızlar maşallah transferler başlamış benim transfer günümü daha 15 gün var dayanamıyorum zaman geçmiyorrrr