• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

merhabalar inşallah herkes kavuşur bebişlere ❤️
Benim 5 gün embriyosu dün 6 gün kahverengi pembemsi lekelenmem oldu bugün 7 günüm az önce yine kahverengi lekelenmem oldu dün korktum ve idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı
Sizce nedir bu durumum?

Aaa bunu bilmiyordum deneyeceğim, benim de hemsirem dedi ki "vurdurdugunuz yerde hemsirelere soyleyin surekli ayni yere vurmasinlar, yagli oldugu icin ödem yapar, ödemli yere vurulursa da hem ilaç kusar hem de canınız yanar, eliyle kontrol etsin ödemsiz yere vursun" demisti. Isıtma olayini da simdi sizden öğrendim, pazartesi deneyeceğim. Ben daha sadece 2 kere vurulmama rağmen sağımdan soluma dönerken canım yanıyor vallahi =(
Canım alışıyor toto inan benimde ısıtmama ragmen onuda yorumlarda okudum buldum ağrı fena oluyor ama alıştım sanki bir sağ bir sol vurduruyorum yavaş yapar mısın diye rica et ve sakın dokunma sadece 10 dk yürü hemen oturma ilaç yayılsın iğneni verene kadar ellerinle ısıt yağlı formu çözülüyor fark edersin zaten

Canım alışıyor toto inan benimde ısıtmama ragmen onuda yorumlarda okudum buldum ağrı fena oluyor ama alıştım sanki bir sağ bir sol vurduruyorum yavaş yapar mısın diye rica et ve sakın dokunma sadece 10 dk yürü hemen oturma ilaç yayılsın iğneni verene kadar ellerinle ısıt yağlı formu çözülüyor fark edersin zaten
Çok teşekkür ederim, pazartesi günü deneyeceğim (= yürümek önemli galiba, ben son igneden sonra yola çıkmak zorunda kaldim, arabada 2 saat yandı, bir ilaç 2 saat yakar mı yahu, yakıyor vallahi =(

merhabalar inşallah herkes kavuşur bebişlere ❤️
Benim 5 gün embriyosu dün 6 gün kahverengi pembemsi lekelenmem oldu bugün 7 günüm az önce yine kahverengi lekelenmem oldu dün korktum ve idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı
Sizce nedir bu durumum?
Hayırlısı olsun bebeğin senle gibi görünüyor👏
Belirtin varmıydı ve transferden sonra nasıl geçirdin dinlenerek mi neler yaptın ?

Hayırlısı olsun bebeğin senle gibi görünüyor👏
Belirtin varmıydı ve transferden sonra nasıl geçirdin dinlenerek mi neler yaptın ?
İnşallah benimledir az önce yine test yaptım hemen iki çift çizgi çıktı.
Bu benim 5. Denemem açıkçası bu transferimde ilk gün dinledim daha sonrasında hergün yürüyüş yaptım hafif işlerimi gördüm evimde bolca su içtim yediklerime dikkat ettim
Belirti olarak ara ara kasık ağrısı adet belirtisiydi

Kızlar bugün benim 5.günüm 3.gün embriyosu. Sabah kahverengi lekelenme gördüm iç çamaşırımda. Sizce tutunma belirtisi midir test yapmadım çok heyecanlıyım

Cookiie Cookiie canım sanki sen ekim veya kasım grubundada vardın demi öyle hatırlıyorum iptalmi olmuştu benim gibi öyle bişey vardı sanki ne diycem ya o gruptaki gibi konu başına bi listemi yapsak pozitifleri gördükçe umut olur bizede

Kızlar bende 8 aralıkta transfer oldum doktor 19 unda test vermemi istedi ama daha erken öğrenmek istersem ne zaman idrarda baksam çıkar ? Çok heycanlıyım ve devamlı rahmimde batma tarzı ağrım var belim ağrıyor sizde de öyle mi ?

Kızlar sabah yapmıştım saatler sonra çizgi çıkmış kuruma çizgisimi sizce 6. Günümdü bugün
IMG_20221211_152731.jpg

Kızlar sabah yapmıştım saatler sonra çizgi çıkmış kuruma çizgisimi sizce 6. Günümdü bugünEki Görüntüle 3175197
Canım çok erken değil mi kanda bile 12.gün test istiyorlar bende dün transfer oldum hemşire sakın idrar testi yapma 8 gün sonrası ancak idrara geçer hemen geçmez yanıltır dedi. Üzmek istemem ama sonradan çıkan çizgiler kuruma çizgisi diye biliyorum 3 4 gün sonra bir daha yap istersen inşallah tutunmuştur bebişlerin🙏🏻

Back