Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım alışıyor toto inan benimde ısıtmama ragmen onuda yorumlarda okudum buldum ağrı fena oluyor ama alıştım sanki bir sağ bir sol vurduruyorum yavaş yapar mısın diye rica et ve sakın dokunma sadece 10 dk yürü hemen oturma ilaç yayılsın iğneni verene kadar ellerinle ısıt yağlı formu çözülüyor fark edersin zatenAaa bunu bilmiyordum deneyeceğim, benim de hemsirem dedi ki "vurdurdugunuz yerde hemsirelere soyleyin surekli ayni yere vurmasinlar, yagli oldugu icin ödem yapar, ödemli yere vurulursa da hem ilaç kusar hem de canınız yanar, eliyle kontrol etsin ödemsiz yere vursun" demisti. Isıtma olayini da simdi sizden öğrendim, pazartesi deneyeceğim. Ben daha sadece 2 kere vurulmama rağmen sağımdan soluma dönerken canım yanıyor vallahi =(
Aminn canım bekleyip göreceğiz rabbim yüzümüze baksın inşallah güzel sonuçlar alalımbenimde çift yapılacak hayırlı tutunmalarımız olur inşallah
Çok teşekkür ederim, pazartesi günü deneyeceğim (= yürümek önemli galiba, ben son igneden sonra yola çıkmak zorunda kaldim, arabada 2 saat yandı, bir ilaç 2 saat yakar mı yahu, yakıyor vallahi =(Canım alışıyor toto inan benimde ısıtmama ragmen onuda yorumlarda okudum buldum ağrı fena oluyor ama alıştım sanki bir sağ bir sol vurduruyorum yavaş yapar mısın diye rica et ve sakın dokunma sadece 10 dk yürü hemen oturma ilaç yayılsın iğneni verene kadar ellerinle ısıt yağlı formu çözülüyor fark edersin zaten
Merhaba sizinle aynı süreçteyiz benimse cuma günü opu oldu. Çarşamba transfer olacak inşallahBiraz geç oldu sanırım ama bende geldim aranıza. Cuma opum oldu pazartesi yada çarşamba transferim olacak inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun bebeğin senle gibi görünüyormerhabalar inşallah herkes kavuşur bebişlere
Benim 5 gün embriyosu dün 6 gün kahverengi pembemsi lekelenmem oldu bugün 7 günüm az önce yine kahverengi lekelenmem oldu dün korktum ve idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı
Sizce nedir bu durumum?
İnşallah benimledir az önce yine test yaptım hemen iki çift çizgi çıktı.Hayırlısı olsun bebeğin senle gibi görünüyor
Belirtin varmıydı ve transferden sonra nasıl geçirdin dinlenerek mi neler yaptın ?
Hadi inşallah gzel haberleri alırızMerhaba sizinle aynı süreçteyiz benimse cuma günü opu oldu. Çarşamba transfer olacak inşallah
Ben yarın transfer oluyorum. 2 yumurta toplanmıştı 3. Gün embriyosu transfer yapıcak 5. Güne gitmezmi dedim riske atmayalım yumurta az zaten dedi bakalım hayırlısı olsunHadi inşallah gzel haberleri alırız
Çok adet sancım var özellikle dünden beri bugün 8. Günüm test baktım negatif adetimin üstünden 1 gün geçti bilmiyorum kafam karışıkbi belirti var mı ,nasıl geçiyor ?
İnsllah oyledir. ama 3. Gun emriyosu icin test cok erken 8.9. gun yapinKızlar bugün benim 5.günüm 3.gün embriyosu. Sabah kahverengi lekelenme gördüm iç çamaşırımda. Sizce tutunma belirtisi midir test yapmadım çok heyecanlıyım
İnşallah sağlıkla yavrucuklarımıza kavuşuruzHadi inşallah gzel haberleri alırız
Hakkımızda hayırlısı kolaylıklarla olsun inşallahBen yarın transfer oluyorum. 2 yumurta toplanmıştı 3. Gün embriyosu transfer yapıcak 5. Güne gitmezmi dedim riske atmayalım yumurta az zaten dedi bakalım hayırlısı olsun
Canım çok erken değil mi kanda bile 12.gün test istiyorlar bende dün transfer oldum hemşire sakın idrar testi yapma 8 gün sonrası ancak idrara geçer hemen geçmez yanıltır dedi. Üzmek istemem ama sonradan çıkan çizgiler kuruma çizgisi diye biliyorum 3 4 gün sonra bir daha yap istersen inşallah tutunmuştur bebişlerinKızlar sabah yapmıştım saatler sonra çizgi çıkmış kuruma çizgisimi sizce 6. Günümdü bugünEki Görüntüle 3175197