- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOk şükür benim kahve rengi kanamam 2 haftadır bitmiyor bi türlü , ama ağrıyı bilmiyorum yani kabız ola bilirsin çünkü bende emin değilim ana sanki kabız olunca alt karnım ve kasıklarım daha fazla ağrıyor gibiKızlar benim kanamam bitti kahverengi lekelenme oluyor şimdi. Ama alt karın bölgesinde bi ağrı var hani böyle bi ağırlık gibi. Dokununca batma var. Sizde de oldu mu hiç. Kabız da olabilirim emin olamadm
Bana da öyle geldi. Lekelenme sorun değil sanırım ya kanama olmasında. Komşum doğal yolla hamile onun bile geçen haftalarda kanaması oldu ve lekelenmesi hala devam ediyormuş. Galiba olabiliyor bu tür durumlarÇOk şükür benim kahve rengi kanamam 2 haftadır bitmiyor bi türlü , ama ağrıyı bilmiyorum yani kabız ola bilirsin çünkü bende emin değilim ana sanki kabız olunca alt karnım ve kasıklarım daha fazla ağrıyor gibi
Evet çok enteresan kanaması olan geçmişte ben çok az kişide duymuştum şuna çok fazla var acaba yediğimiz yemekler falan mı doğurganlığı etkiliyor anlamadım kiBana da öyle geldi. Lekelenme sorun değil sanırım ya kanama olmasında. Komşum doğal yolla hamile onun bile geçen haftalarda kanaması oldu ve lekelenmesi hala devam ediyormuş. Galiba olabiliyor bu tür durumlar
İdrar yolu enfeksiyonu kasıklarda özellikle tuvalet esnasında ağrı yapar. İnşallah biran evvel geçer sizinde, sanırım bende de var bakalım bende Perşembe tahlil vermeye gideceğim. Bilgilendirin bizi de olur mu doktorunuz ne diyecek bakalım sağlıklı güzel haberlerinizi bekliyorum ️Iyı akşamlar kızlar ıkızlere hamıleyımBu ara ozellıkle ıdrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor normal sankı demı hafıf ıdrar yolu enfeksiyonum var ondan mı artık bılmıyorım haftaya kontrolüm var ıple cekıyorum ya
Canım bı tane saşe verdı de daha almadım bol su içmeye çalışıyorum ama yınede çok ıcemıyorum gebelıkte çok sık olan bıseymıs dıkkat etmek lazım ıste.tabi haber ederım canımİdrar yolu enfeksiyonu kasıklarda özellikle tuvalet esnasında ağrı yapar. İnşallah biran evvel geçer sizinde, sanırım bende de var bakalım bende Perşembe tahlil vermeye gideceğim. Bilgilendirin bizi de olur mu doktorunuz ne diyecek bakalım sağlıklı güzel haberlerinizi bekliyorum ️
Daha önce hiç yaşamadığım bir histi bir kere oldu bir daha kendimi dinledim olmadı ama sanırım bebektiCanımm ben 12 haftada his ettim ve eminim bebek olduğuna , çok netti çünkü , benim annem ve akrabalardan da 12 haftada his etmişler , yani 14 haftadasın artık bazen his ede bilirsin , bazıları erken his eder
Bence detaylı ultrasonu beklemek en mantıklısı unisex şeyler alınabilir beyaz zıbınlar vsYa kızlar cinsiyet konusunda bir karışıklık yaşıyorum 15+3 te özelde ki doktor erkek dedi çıkıntı var dedi kesin olarak konuştu bugün 17+3 ultrason da 17+6 çıktı devlet te ki de kiz dedi çıkıntı var ama testisleri görünmüyor dedi bebeğin bazen şiş olabiliyor vajinal dudakları dedi belki ondan çıkıntı görünüyor dedi bide özelde ki doktor gençti bugün gittiğimde baya yaşlı bilinen bir kadın doğumcu yani sizce hangisi yanılmış olabilir bir sonraki kontrol 20.haftada özelde yine en korktuğum şey başıma geldi ya tabiki sağlıkla gelsin o bana yeter ama alışveriş yapacaktım hevesim kursağımda kaldı
Bende 2 haftada sadece 2 kere his ettimDaha önce hiç yaşamadığım bir histi bir kere oldu bir daha kendimi dinledim olmadı ama sanırım bebekti
Hiç bir fikrim yok ama ben çok gördüm kız diyorlar erkek çıkıyor , ama erkek diyipde kız çıkan görmedim yunisex bişeyler al ama 17 haftada yanlış görmüş olamazYa kızlar cinsiyet konusunda bir karışıklık yaşıyorum 15+3 te özelde ki doktor erkek dedi çıkıntı var dedi kesin olarak konuştu bugün 17+3 ultrason da 17+6 çıktı devlet te ki de kiz dedi çıkıntı var ama testisleri görünmüyor dedi bebeğin bazen şiş olabiliyor vajinal dudakları dedi belki ondan çıkıntı görünüyor dedi bide özelde ki doktor gençti bugün gittiğimde baya yaşlı bilinen bir kadın doğumcu yani sizce hangisi yanılmış olabilir bir sonraki kontrol 20.haftada özelde yine en korktuğum şey başıma geldi ya tabiki sağlıkla gelsin o bana yeter ama alışveriş yapacaktım hevesim kursağımda kaldı
canım hiç üzülme evet merak ediyoruz ama er ya da geç öğrenilir, amcamın eşinin 6.ayda kesinleşti o ana kadar kız biliyorlardı bi dünya alışveriş yaptılar sonra paat erkek çıktı istersen 3. bi dr görüşü al 20.haftaya kadar, ama sanki ileri yaştaki dr un söyledikleri daha mantıklı geldiYa kızlar cinsiyet konusunda bir karışıklık yaşıyorum 15+3 te özelde ki doktor erkek dedi çıkıntı var dedi kesin olarak konuştu bugün 17+3 ultrason da 17+6 çıktı devlet te ki de kiz dedi çıkıntı var ama testisleri görünmüyor dedi bebeğin bazen şiş olabiliyor vajinal dudakları dedi belki ondan çıkıntı görünüyor dedi bide özelde ki doktor gençti bugün gittiğimde baya yaşlı bilinen bir kadın doğumcu yani sizce hangisi yanılmış olabilir bir sonraki kontrol 20.haftada özelde yine en korktuğum şey başıma geldi ya tabiki sağlıkla gelsin o bana yeter ama alışveriş yapacaktım hevesim kursağımda kaldı
Bi doktor görüşü daha al derim . Ama hangisi yanılıyor dersen 17. haftada testis yok o yüzden kız diyen daha mantıklı geldi. Yani genç olan yanılıyorYa kızlar cinsiyet konusunda bir karışıklık yaşıyorum 15+3 te özelde ki doktor erkek dedi çıkıntı var dedi kesin olarak konuştu bugün 17+3 ultrason da 17+6 çıktı devlet te ki de kiz dedi çıkıntı var ama testisleri görünmüyor dedi bebeğin bazen şiş olabiliyor vajinal dudakları dedi belki ondan çıkıntı görünüyor dedi bide özelde ki doktor gençti bugün gittiğimde baya yaşlı bilinen bir kadın doğumcu yani sizce hangisi yanılmış olabilir bir sonraki kontrol 20.haftada özelde yine en korktuğum şey başıma geldi ya tabiki sağlıkla gelsin o bana yeter ama alışveriş yapacaktım hevesim kursağımda kaldı
Bizim bi akraba da doğuma kadar kız bildi bi doğurdu erkek. Pembiş dantelli hastane çıkışı takımları içinde çok tatlı bi oğlan bebek hayal edincanım hiç üzülme evet merak ediyoruz ama er ya da geç öğrenilir, amcamın eşinin 6.ayda kesinleşti o ana kadar kız biliyorlardı bi dünya alışveriş yaptılar sonra paat erkek çıktı istersen 3. bi dr görüşü al 20.haftaya kadar, ama sanki ileri yaştaki dr un söyledikleri daha mantıklı geldi
yaa ahahahah neler var nelerBizim bi akraba da doğuma kadar kız bildi bi doğurdu erkek. Pembiş dantelli hastane çıkışı takımları içinde çok tatlı bi oğlan bebek hayal edin
Aynen kuzum ya düşününce bana da yaşlı olanın söylediklerini mantıklı geldi çünkü şimdiye kadar tam olarak erkek üreme organı görünmedi yanı çocuğun hatta eski videoları izleyince bende kiza benzetmiştim bakalım 20.hafta da tekrar gidecem o zaman ne dicekler alışveriş yapmaktan vazgeçtimcanım hiç üzülme evet merak ediyoruz ama er ya da geç öğrenilir, amcamın eşinin 6.ayda kesinleşti o ana kadar kız biliyorlardı bi dünya alışveriş yaptılar sonra paat erkek çıktı istersen 3. bi dr görüşü al 20.haftaya kadar, ama sanki ileri yaştaki dr un söyledikleri daha mantıklı geldi
Yaa inşallah kuzum ne bileyim hep içimden kiz geçiyordu ilk çocuğum kiz olmasını çok istiyordum tabii ki sağlıkla gelsinler kiz erkek farketmez Google da da bakıyorum örnek usg fotoğrafları na net belli görünüyor pipi testis felan ama bakalım bizimki ne zaman kesinleşecekBi doktor görüşü daha al derim . Ama hangisi yanılıyor dersen 17. haftada testis yok o yüzden kız diyen daha mantıklı geldi. Yani genç olan yanılıyor
Yerleşme kanaması olabilir. Benim de o haftalarda kahve akıntıyla karışık kan gelmişti 3 kez. Endişelenme doktoruna haber ver. Ecopirin kullanıyosan iki üç günlüğüne bıraktırabilir.Merhaba arkadaşlar ben Şubat sonu transfer oldum 5+6 haftalık ikiz hamileyim. Sadece kese gördük daha kalp atışlarını duymadık ileri derece enfeksiyon oldum. 2 çesit antibiyotik verdi doktorum 2 gündür kullanıyorum. Çok kasıklarımda ağrı var dün 2 defa toplu iğne ucu kadar bi kan geldi bugün sabah yine kan vardı. çok küçüktü çok dikkatli bakınca gözüktü böyle mi oluyor kanama çok korkuyorum. Peceteye sildigimde birsey yok sadece şeffaf akıntı var Konuşmalarınızı baştan sona okudum çoğunuz kanama gecirmissiniz doktora gitmem gerekiyor mu hakkınızı helal edin çok soru sordum...
Seninki kanama değil lekelenme gibi canım, ama doktoruna elbette bilgi vermelisin ona göre ilaç iğne başlar. Kanama adet kanaması renginde o miktarda ya da daha az belki daha fazla olacak şekilde oluyor ama miktarına takılmadan her lekeyi ya da kanamayı bildirmek gerekirMerhaba arkadaşlar ben Şubat sonu transfer oldum 5+6 haftalık ikiz hamileyim. Sadece kese gördük daha kalp atışlarını duymadık ileri derece enfeksiyon oldum. 2 çesit antibiyotik verdi doktorum 2 gündür kullanıyorum. Çok kasıklarımda ağrı var dün 2 defa toplu iğne ucu kadar bi kan geldi bugün sabah yine kan vardı. çok küçüktü çok dikkatli bakınca gözüktü böyle mi oluyor kanama çok korkuyorum. Peceteye sildigimde birsey yok sadece şeffaf akıntı var Konuşmalarınızı baştan sona okudum çoğunuz kanama gecirmissiniz doktora gitmem gerekiyor mu hakkınızı helal edin çok soru sordum...