- 13 Şubat 2015
- 83
- 57
- 88
- 33
Benm rahm küçük serklaj olma durumum var sürekli yatmak istemediğin için çalışıyorum ama bazen çok ağrım oluyorBenimde oluyor ama hiç dr söylemedim belki normaldir dedim , erken doğum ola bilir mi yani bu durumda ? Ama ben sürekli dinleniyorum o zaman ne yapmam gerek
Bende 6 saat okuldayim hemde anaokulundayim o biraz zorluyor şimdi egilmem gerekirse çocuklar stajyer alıyor ben daha çok oturduğum yerden yonlendrme yapıyorum bide aracı kendim kullanıyorum insllah kötüye gitmez yoksa serklaj gerekir rapor verim dedi drBana da dinlenmen şart dedi doktorum okulda 6 saat çalışıyorum dedim o zaman çalışmaya devam et kendini yorma, çok fazla merdiven inip çıkma hem iş yerinde kafan dağılır dedi. 16 haftadayım ben de. Eşim arabayla alıp bırakıyor neredeyse hiç yürümüyorum süreci böyle götürüyorum
Anladım benimde bazen ağrılarım oluyor ama geçiyorBenm rahm küçük serklaj olma durumum var sürekli yatmak istemediğin için çalışıyorum ama bazen çok ağrım oluyor
Ben özele gidiyorum 13+3 iken ptesi gittim Dr .hem ikili test sonucu için falan cinsiyet için biraz daha büyüsün bebek dediKızlar 13+1 oldu bugün doktora gittim ikili tarama testinin sonucu için iki seferdir gidiyorum ultrasonla bakmıyor kendisi ikili tarama için ultrason çeken doktorda poposunu kafasını gösterdi ama bacakları kapalıydı cinsiyetini göremedik çok erken mi acaba cinsiyet için yoksa haftaya özel hastaneye gitsem net belli olur mu acaba
Yok erken daha ben dr 16 haftadan sönra söyleye bilirim dedi , çünkü şuan yanlış yapa biliyorlar mesela kız diyorlar erkek çıkıyor k yüzden dr bana 16 haftadan sonra dediKızlar 13+1 oldu bugün doktora gittim ikili tarama testinin sonucu için iki seferdir gidiyorum ultrasonla bakmıyor kendisi ikili tarama için ultrason çeken doktorda poposunu kafasını gösterdi ama bacakları kapalıydı cinsiyetini göremedik çok erken mi acaba cinsiyet için yoksa haftaya özel hastaneye gitsem net belli olur mu acaba
Yağ yada krem sür ama çatlıyorsa nemli kalsın kaşınır yoksaKoyulaşma ve koyu kısımlarsa genişleme var ama benim birisi etrafı çizgi çizgi çatladı epey şimdiden ya
Bende o yüzden beklesem mi gitsem mi karar veremedimBen özele gidiyorum 13+3 iken ptesi gittim Dr .hem ikili test sonucu için falan cinsiyet için biraz daha büyüsün bebek dedi
Ogrenenlerde var aslında ama yinede sabırsızlanıyorum bir ay sonraya randevum var o zamana kadar beklemekte istemiyorum bir yandan da ya göstermezse diyorumYok erken daha ben dr 16 haftadan sönra söyleye bilirim dedi , çünkü şuan yanlış yapa biliyorlar mesela kız diyorlar erkek çıkıyor k yüzden dr bana 16 haftadan sonra dedi
Sonuçta kız da olsa erkek de sevinecez Allah bir evlat nasip ediyor bence öyle merak etmeyin nasılsa öğreneceksinizOgrenenlerde var aslında ama yinede sabırsızlanıyorum bir ay sonraya randevum var o zamana kadar beklemekte istemiyorum bir yandan da ya göstermezse diyorum
Yani çok istiyorsan gitOgrenenlerde var aslında ama yinede sabırsızlanıyorum bir ay sonraya randevum var o zamana kadar beklemekte istemiyorum bir yandan da ya göstermezse diyorum
Bu haftada anca bir tahmin yapılabilir ki genelde onu da yapma taraftarı olmuyorlar pek ben 16. Haftadayım ikizlerimin cinsiyeti hala netleşmedi kaç tane prof ile görüşsem de anca tahmin dediler şu an.Kızlar 13+1 oldu bugün doktora gittim ikili tarama testinin sonucu için iki seferdir gidiyorum ultrasonla bakmıyor kendisi ikili tarama için ultrason çeken doktorda poposunu kafasını gösterdi ama bacakları kapalıydı cinsiyetini göremedik çok erken mi acaba cinsiyet için yoksa haftaya özel hastaneye gitsem net belli olur mu acaba
Tabiki öyle kız erkek fark etmez ama yinede heyecanlanıyorum bir an önce alışveriş yapmak istiyorumSonuçta kız da olsa erkek de sevinecez Allah bir evlat nasip ediyor bence öyle merak etmeyin nasılsa öğreneceksiniz
Sanırım öyleYani çok istiyorsan gitbişey olmaz cinsiyeti öğrenmesen bile bebişini görürsün ama 13 hafta erken cinsiyeti net olarak söylemek için
Ögrenenlerde oluyo ya hiç olmazsa 15de fln öğreniliyor yinede sanırım sabretmem gerekecek net olması içinBu haftada anca bir tahmin yapılabilir ki genelde onu da yapma taraftarı olmuyorlar pek ben 16. Haftadayım ikizlerimin cinsiyeti hala netleşmedi kaç tane prof ile görüşsem de anca tahmin dediler şu an.
Hepimiz merak ediyoruz ama şöyle düşün ikiside evlat sonuçta ikiside kanımızdan canımızdan en fazla bir ay sonra öğreniceksin alışverişte yaparsın bende sürekli internette görüyorum diyorum cinsiyet bilseydim alırdımSanırım öylesağlıkla gelsinde sabrederim artık
16. haftadan önce net olmuyor. İlk çocuğumda 12. haftada erkek olabilir ama bak 16.haftaya kadar kesin değil demişti doktor. kendimi tutamadım gittim kendime mavi hamile elbiseleri , bebeğe de bikaç mavi tulum aldım . 16. haftada kız olduğunu öğrendimTabiki öyle kız erkek fark etmez ama yinede heyecanlanıyorum bir an önce alışveriş yapmak istiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun bende ogrenmedim daha içimde bı canlı var diye aşırı mutluyumTabiki öyle kız erkek fark etmez ama yinede heyecanlanıyorum bir an önce alışveriş yapmak istiyorum
Ben deHakkımızda hayırlısı olsun bende ogrenmedim daha içimde bı canlı var diye aşırı mutluyum
bende tam 13+1 de devlete gitmiştim, göstermemişti bizim bebiş bazen pozisyondan pozisyona değişebiliyor, ben anlamıyorum devletteki dr lar erken diyor ama özeldekilr çatır çatır söylüyor cinsiyeriKızlar 13+1 oldu bugün doktora gittim ikili tarama testinin sonucu için iki seferdir gidiyorum ultrasonla bakmıyor kendisi ikili tarama için ultrason çeken doktorda poposunu kafasını gösterdi ama bacakları kapalıydı cinsiyetini göremedik çok erken mi acaba cinsiyet için yoksa haftaya özel hastaneye gitsem net belli olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?