- 29 Nisan 2021
- 4.933
- 7.502
- 108
ayy evet inşallah o günleri de görürüzKuzum bende hissettim dediğimde 15+6 ydimama kıpır kıpır hareket etsin istiyorum bir an önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evet inşallah o günleri de görürüzKuzum bende hissettim dediğimde 15+6 ydimama kıpır kıpır hareket etsin istiyorum bir an önce
Merhaba canım bende 1 sene olmuştu hsg çektireli tüp bebek yaptığım zaman , tüp bebek Dr tekrar çektirelim diye ben söyledim ama bana gerek yok zaten tüğ bebek yapıcaz artık tüplerin bizi ilgilendirmiyor dedi , ama bana başka dr Antakya’da muayene olmuştum ( orda yaptıracaktım sonra caz geçtik ) bana tekrar hsg önermişti , her dr farklıKızlar size sorum var..ben tüp bebek için doktora giderken ilk defa bütün evraklarımı kendimle almıştım rahim filmime baktı bana demedi birde çektir..ben hsg çektirdikden 5 ay sonra hamile kaldım sonra kürtaj oldum ve bir kaç ay sonrada aşılama oldum..doktorda bunu biliyor..yapışıklık ola bilirmi acaba bende?1 sene oldu çektireli o zaman açıktı bende tüpler
Ben kürtaj oldum ya ondan diyorum acaba doktora söyleyimmi ama doktoruma çok güveniyorum söyleye bilirdi yeniden çektir diye hiç demedi kafam karıştı resmenMerhaba canım bende 1 sene olmuştu hsg çektireli tüp bebek yaptığım zaman , tüp bebek Dr tekrar çektirelim diye ben söyledim ama bana gerek yok zaten tüğ bebek yapıcaz artık tüplerin bizi ilgilendirmiyor dedi , ama bana başka dr Antakya’da muayene olmuştum ( orda yaptıracaktım sonra caz geçtik ) bana tekrar hsg önermişti , her dr farklı
Bence dr güven , hangi dr gidiyorsunuzBen kürtaj oldum ya ondan diyorum acaba doktora söyleyimmi ama doktoruma çok güveniyorum söyleye bilirdi yeniden çektir diye hiç demedi kafam karıştı resmen
İyi o zaman Ali Osman beyeBence dr güven , hangi dr gidiyorsunuz
İnşallah tutacak merak etmeyin hiç iyi düşünün iyi olsunİyi o zaman Ali Osman beye
Amin Allah canım Aminİnşallah tutacak merak etmeyin hiç iyi düşünün iyi olsun
İnşallahh benimkilerden biri de öyle ne yaptıysak dönmedi bize. Neyse iyi olsunlar da varsın doğana kadar görmeyelim. Cumartesi gideceğim ben de 3 hafta geçmek bilmedi sankiKızlar gittim bu gün muayene her şey normal sadece ikili test verdim ben ,ama hala kanama alanı var, hareket ediyordu yüzünü bi türlü çevirmiyordu dr görsün çikolata falan yedim dönsün diye inşallah sağlıkla gelsinler
kurtajı mutlaka soyle doktoruna ,Ben kürtaj oldum ya ondan diyorum acaba doktora söyleyimmi ama doktoruma çok güveniyorum söyleye bilirdi yeniden çektir diye hiç demedi kafam karıştı resmen
Şimdi sen söyleyince yokladım azıcık kenarlarda var birde uçlarda biraz canım. Daha önceki haftalar çok fenaydı. Uçlarda koyulaşma oldu ama baya sizinde öyle mi?Kızlar özellikle size sormak istiyorum, sanki göğüslerim eskiye göre daha az acıyor o sertlik hassasiyetim azaldı. Evham yapıyorum arada tabi ama sizde nasıl?
Kürtajı biliyor doktor hepsini söyledim konuştuk baya..ama demedi yaptırkurtajı mutlaka soyle doktoruna ,
tup bebekcıler genelde gerek yok derler ama kurtajı da soyle mutlaka
ozaman sorun gormemıstır ,yoksa isterdiKürtajı biliyor doktor hepsini söyledim konuştuk baya..ama demedi yaptır
Ben yine giderken kendim sorucam..rahat olmak içinozaman sorun gormemıstır ,yoksa isterdi
Koyulaşma ve koyu kısımlarsa genişleme var ama benim birisi etrafı çizgi çizgi çatladı epey şimdiden yaŞimdi sen söyleyince yokladım azıcık kenarlarda var birde uçlarda biraz canım. Daha önceki haftalar çok fenaydı. Uçlarda koyulaşma oldu ama baya sizinde öyle mi?
Benim yuzde seksen erkek dedi doktor. İlk 12 haftada kontrol de kız demişti , şok oldukKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor kontroller nasıl gidiyor yeni cinsiyet öğrenen var mı
Benim de eskiye göre azaldı bişey mi oldu diye korktum kontrole gittim hersey yolunda. Bizler cok ewham yapıyorz sanırımKızlar özellikle size sormak istiyorum, sanki göğüslerim eskiye göre daha az acıyor o sertlik hassasiyetim azaldı. Evham yapıyorum arada tabi ama sizde nasıl?
Aynen valla ,Dimi zaman geçmiyor sankiİnşallahh benimkilerden biri de öyle ne yaptıysak dönmedi bize. Neyse iyi olsunlar da varsın doğana kadar görmeyelim. Cumartesi gideceğim ben de 3 hafta geçmek bilmedi sanki
Ali osman koyuncuoğlu muİyi o zaman Ali Osman beye