EvetAli osman koyuncuoğlu mu
Bende onda Tedavı oldum çok memnun kaldım
Hamilemisin şimdi?Bende onda Tedavı oldum çok memnun kaldım
Evet dun yazışmıştık senle bu topıkteHamilemisin şimdi?
Evet dun yazışmıştık senle bu topıkteıkızlere hamıleyım
Sen kaçınçi kişisin bir bilsen..hep bana öyle diyorlar..genelde çok konuştuklarımı aklımda tutarım ve bende en büyük sorun isime bakmıyorum Yaa ne güzel ben doktorumu çok beğendim..Allah banada ikiz nasip etsin..zaten yaş 35 çocuk konusu kapansın istiyorum hemencik tutunsunlar
Çok araştırdım ben canım sonda bu doktora karar verdim..Allah bizimde yüzümüzü güldürsünhaklısın canım cok konuşmadık amın ınsAllah Ali hoca ıle karşılaşmak bı sans bence ınsAllah sıze de vesıle olur kendısı
Bende çok araştırmıştım amın Rabbım gönlünüze göre versınÇok araştırdım ben canım sonda bu doktora karar verdim..Allah bizimde yüzümüzü güldürsün
Benmde oldu bugün kontrole gttim dr dinlenmen gerek dedi çalışıyorum dinlenmeden 7. Ayı göremezsin dedi bnde iki gün sonra 14 haftalık olcamMerhaba hanımlar. Ben 14.haftaya girdim bugün. En son 12.haftada gitmiştik kontrole 1 ay sonra gelin dedi. Vallahi zaman geçmiyor. Arada karnım adet ağrısı gibi ağrıyor korkuyorum bir sorun mu oldu diye. Bazen de iğne batar gibi sancı giriyor. Siz de de oluyor mu?
Benimde oluyor ama hiç dr söylemedim belki normaldir dedim , erken doğum ola bilir mi yani bu durumda ? Ama ben sürekli dinleniyorum o zaman ne yapmam gerekBenmde oldu bugün kontrole gttim dr dinlenmen gerek dedi çalışıyorum dinlenmeden 7. Ayı göremezsin dedi bnde iki gün sonra 14 haftalık olcam
Bana da dinlenmen şart dedi doktorum okulda 6 saat çalışıyorum dedim o zaman çalışmaya devam et kendini yorma, çok fazla merdiven inip çıkma hem iş yerinde kafan dağılır dedi. 16 haftadayım ben de. Eşim arabayla alıp bırakıyor neredeyse hiç yürümüyorum süreci böyle götürüyorumBenmde oldu bugün kontrole gttim dr dinlenmen gerek dedi çalışıyorum dinlenmeden 7. Ayı göremezsin dedi bnde iki gün sonra 14 haftalık olcam
Kürtaj, sezaryen vs. bu gibi durumlarda tekrar rahim filmi çektirilmesi uygundur. Siz doktora kürtaj olduğunuzu söylemiş miydiniz? Unutmuş da olabilir tüp bebek doktorları inanılmaz unutabiliyorlarBen kürtaj oldum ya ondan diyorum acaba doktora söyleyimmi ama doktoruma çok güveniyorum söyleye bilirdi yeniden çektir diye hiç demedi kafam karıştı resmen
ben ilk doğumumda sezaryen olduğum için bile istemişti doktorum. bazen rahimde yapışıklık olabiliyormuş sezaryen ve kürtaj sonrası o da bebeğin rahme tutunmasını engeller. o da sadece rahim filminde çıkıyor usg'de çıkmıyor . doktorunuz en doğrusunu bilir söyledim kürtajı demişsiniz , belki kürtajın haftasıyla alakalıdır problem yok deyişi. benim ilk tüp bebek denememin tutmamasının nedeni rahimde yapışıklıktı mesela, doktor baştan çektirmiş olsaydı görecekti. başarısız olunca çektirdi yapışıklığı gördü. Histereskopi ile açtı yapışıklığı. sonraki denemede tuttu hemen ve kızım öyle doğdu. Kızımın nasibiymiş doğmak o ayrı mesele...Ben yine giderken kendim sorucam..rahat olmak için
Söyledim tabi hatda konuştuk bu konuda..ama giderken yine söylicem kendim tekrar içim rahat olsunKürtaj, sezaryen vs. bu gibi durumlarda tekrar rahim filmi çektirilmesi uygundur. Siz doktora kürtaj olduğunuzu söylemiş miydiniz? Unutmuş da olabilir tüp bebek doktorları inanılmaz unutabiliyorlar
Tabi usg çıkmazki..anladım canım ben yine söylicem tekrar..teşekkürlerben ilk doğumumda sezaryen olduğum için bile istemişti doktorum. bazen rahimde yapışıklık olabiliyormuş sezaryen ve kürtaj sonrası o da bebeğin rahme tutunmasını engeller. o da sadece rahim filminde çıkıyor usg'de çıkmıyor . doktorunuz en doğrusunu bilir söyledim kürtajı demişsiniz , belki kürtajın haftasıyla alakalıdır problem yok deyişi. benim ilk tüp bebek denememin tutmamasının nedeni rahimde yapışıklıktı mesela, doktor baştan çektirmiş olsaydı görecekti. başarısız olunca çektirdi yapışıklığı gördü. Histereskopi ile açtı yapışıklığı. sonraki denemede tuttu hemen ve kızım öyle doğdu. Kızımın nasibiymiş doğmak o ayrı mesele...
Söyleyin bence de. Sizin konudan bağımsız bence her tüp bebek tedavisine ilk kez başlayan kadına çekilmeli ya, rahmin içine tam tur bi bakıp öyle başlamak daha mantıklı değil mi . Tutmayınca başlıyorlar araştırmaya. Benim rahmin tertemiz görünüyordu ultrasonda. İçini bi açtılar yapışmışSöyledim tabi hatda konuştuk bu konuda..ama giderken yine söylicem kendim tekrar içim rahat olsun
Benim elimde genetik testlerim vardır o zaman yaptırdım onlara bile baktı iyice..aslında doktoruma çok güveniyorum ben ama yinede kesin söylicem tekrarSöyleyin bence de. Sizin konudan bağımsız bence her tüp bebek tedavisine ilk kez başlayan kadına çekilmeli ya, rahmin içine tam tur bi bakıp öyle başlamak daha mantıklı değil mi . Tutmayınca başlıyorlar araştırmaya. Benim rahmin tertemiz görünüyordu ultrasonda. İçini bi açtılar yapışmış
Ben de çalışıyorum hemşireyim. Ağrım tekrar olmadı ama benim. 2 gün oldu geçti. O ara biraz da fazla yürütmüştüm belki o etkiledi onu da bilmiyorum. Kontrolüm haftaya bakalım ne diycek sabırsızlıkla bekliyorumBenmde oldu bugün kontrole gttim dr dinlenmen gerek dedi çalışıyorum dinlenmeden 7. Ayı göremezsin dedi bnde iki gün sonra 14 haftalık olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?