Kac haftalık oldunuzÇok sağol canımAminnn inşallah hepimize sağlıkla doğdukları günü görmek nasip olsun
15.haftadayım canımKac haftalık oldunuz
Sanırım doğum yapıncada susmayacaklar ama kulağı tıkayalım duymayalım bebişlerimiz iyi olsun da gerisi çok mühim değilSağlıklı olsun da benim için hiç önemi yok tabi. Vücut olarak ne kadar yersem yiyim cok kilo alan birisi değilim. Hemen bebeğe baglıyorlar. Ne yapsak gercekten millete dert oluyor
Yağlı değil tatlıBen ilk başlarda acayip ekşi canım istiyordu sonra birden değişti ilginç bir şekilde , yani kendim normalde hiç ekşi sevmem ama 7,8 haftalarda ekşi canım istiyordu sonra Artık yiyemez oldumyağlı canım istemeye başladı anlamadım
Moralini bozma tabikide besleniyor , kim bu lafları söylüyor ya sinir oluyorum ben , bazılarının karnı çok az çıkar bizim akrabada vardı 9 aylık hamileydi ufacık karnı vardı , yani merak etme bazılarının rahmi derin oluyor herkes aynı olmuyor içini ferah tut yaniKızlar 15 haftaya giryorum hiç göbeğim yok kimse inanmıyor hamile olduguna. Mide bulantısı kusma yüzünden de kilo verdim. Cocuk beslenmiyor mu diyorlar moralimi bozuyorlar.
Valla hiç sorma bazıları sinir bozucu konuşuyor , banada hep bu iyi günlerin tadını çıkar diyorKim diyorsa sakın kulak verme kimseye. Sen her yediğini kussan bile midene girdiği an alıyor vücut o besini ve bebeğin büyüyor herkesin vücut yapısı iç karnı vs farklıdır böyle söyleyenleri umursama moralinide bozma. Benim en yakınım 7ay full kustu çokta güzel bebişi doğdu ben hep onu düşünerek teselli oldumbende ilk haftalar besleyemiyorum diye ağlardım şimdi diyorum ne salaklık edip üzmüşüm kendimi. Kontrolde bir gördüm ki o kadar kusmaya ve yememeye ragmen ikiside çok şükür sağlıklılar. Asla üzülme karnında çıkacak seninde iştahın düzelecek bu bir hastalık değil sen kontrole gittiğinde dr sağlıklı dediğini duyduysan tamamdır, modunu düşürenlere bebeğim gayet sağlıklı bu benim için yeterli de geç canım hamileleri neden üzerler anlamış değilim. Ayrıca fit anne olursun belki tam istediğim
Boş ver sen ne güzel işte kilo almıyorsun zaten normaldede yani herşey yolunda merak etme , kilo verme derdin olmazSağlıklı olsun da benim için hiç önemi yok tabi. Vücut olarak ne kadar yersem yiyim cok kilo alan birisi değilim. Hemen bebeğe baglıyorlar. Ne yapsak gercekten millete dert oluyor
Doğumdan sonra ders veren çok olacakSanırım doğum yapıncada susmayacaklar ama kulağı tıkayalım duymayalım bebişlerimiz iyi olsun da gerisi çok mühim değil
İnan banada diyorlar, yok sana 15 kişi lazım bakmaya, uyu uyumıcaksın zor olacak bilmem ne. Valla öyle diyenlerin hepsinin bir çocugu var evet zor bir tanede zorken ikisi daha zordur ama sağlıkla doğum yapayım tek seferde hamileliği geçirmiş olacağım ve biraz büyüdüklerinde rahat edeceğim ikisi bir arada çıkmış olacak diyip gülüp geçiyorum ya rabbim kolaylık verir inşallah kulunu kaldıramayacağı yükün altına koymaz bizde zorlanıp düzlüğe çıkacağız hayırlısıylaAh o millet yok mu hiç lafları bitmez. Bana sürekli biz bi tane ile başa çıkamıyoruz sen iki tane ile ne yapacaksın uykuyu unutacaksın çok masraflı olacaklar çok küçük doğacaklar vs vs vs hiç susmuyorlar. Ben artık gülüp geçiyorum yeter ki doğsunlar
Ohooo şimdiden başlıyorlar bizden çok onlar düşünüp karar veriyor kendilerinceDoğumdan sonra ders veren çok olacakterbiyesini şöyle ver süt böyle verilmez bu böyle yapılmaz piskolojimizi buna hazırlamamız gerekiyor
Ben diyorum modunuzu düşürenleri hemen engelleyin silin gitsinValla hiç sorma bazıları sinir bozucu konuşuyor , banada hep bu iyi günlerin tadını çıkar diyorbazıları gerçekten insanı sinir etmekte üstüne yok
Ay hiç sormayın ya hele bazı arkadaşlarım ay napıcaktın çocuğu hayatın şöyle olucak böyle olucak şimdinin kıymatini bil , geçti artık senin iyi ve rahat zamanlarınAh o millet yok mu hiç lafları bitmez. Bana sürekli biz bi tane ile başa çıkamıyoruz sen iki tane ile ne yapacaksın uykuyu unutacaksın çok masraflı olacaklar çok küçük doğacaklar vs vs vs hiç susmuyorlar. Ben artık gülüp geçiyorum yeter ki doğsunlar
Hiç merak etmeyin ya valla Allah gücünü verir zaten eşinizde yardımcı olucak illaki , tam tersi arkadaşça büyürler ne güzelİnan banada diyorlar, yok sana 15 kişi lazım bakmaya, uyu uyumıcaksın zor olacak bilmem ne. Valla öyle diyenlerin hepsinin bir çocugu var evet zor bir tanede zorken ikisi daha zordur ama sağlıkla doğum yapayım tek seferde hamileliği geçirmiş olacağım ve biraz büyüdüklerinde rahat edeceğim ikisi bir arada çıkmış olacak diyip gülüp geçiyorum ya rabbim kolaylık verir inşallah kulunu kaldıramayacağı yükün altına koymaz bizde zorlanıp düzlüğe çıkacağız hayırlısıyla
Ahaha aynen vallaOhooo şimdiden başlıyorlar bizden çok onlar düşünüp karar veriyor kendilerinceyok şöyle kundak yok bunu giyer yok zırtı pırtı valla he he diyip geçiyorsun
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederm canım inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimiziHayır bütün hamileler yaptırmak zorunda değil, insanlar genellikle ikili dörtlü falan tarama testini yeterli görünüyorlar ama onlar bir oran veriyor, olabilir olmayabilir diye. Ben 35 yasindayim (35yaş testlerde riski arttiriyor) ve biraz garantici bir aileyiz, aslinda ikili tarama testimde risk çıkmadı ama eşim yine de yaptıralım dedi. Doktorumun tavsiye ettigi bir lab.la calistim, 410 dolar verdim, ilk once 11.haftada kan verdim sonuc 13.haftada cikacakti ama kan sulandirici kullandigim icin fetal dna yetersiz geldi (yani bebegin dna.sini test edecek kadar benim kanimda bulamadilar diyeyim bana boyle acikladilar) sonra 13.haftada bir daha kan verdim suan 15.haftadayim ve dün cikti sonuc. Kan amerikaya gittiği için 2 hafta sürüyor sonucun gelmesi, inşallah yardimci olabilmişimdir (=
Ben diyorum modunuzu düşürenleri hemen engelleyin silin gitsindoğum sonrası zır zır kan emiciler arar biliyorum şahit oldum birde doğumdan çıkarsın üst üste arar zorları neyse ben şunu yaptım şu bebeğim şöyleydi of of valla uçak moduna alacağım teli yada kenara atacağım kimseyi duymamak için, şimdilik cevap yetiştiriyorum haddini aşmak isteyene
Amin inşallahÇok güzel açıklamışsın teşekkür ederm canım inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi
Çok saçma ya ben tam 11 kilo verdim benimde karnım yok 12 haftalık hamileyim belli değil çocukta her gittiğimde doktor çok güzel büyümüş diyor hatta transfere göre 3 4 gün ilerde gidiyo zayiflikla alakası yok böyle düşünme öyle düşünenlerede fırsat verme bende aynı seyleri düşündüm ama doktor sonradan böyle deyince rahatladım sende takmaKızlar 15 haftaya giryorum hiç göbeğim yok kimse inanmıyor hamile olduguna. Mide bulantısı kusma yüzünden de kilo verdim. Cocuk beslenmiyor mu diyorlar moralimi bozuyorlar.
Ennnn güzeli canım kimsenin hakkı yok biz hamişleri üzmeyevalla artık beni sinir edenlerle pek konuşmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?