2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende çok yiyorum ama ekmeği çok seviyorum hep yiyorum pilav makarna aşıyım başka insan neyle doyar ki , et ve tavuk tek yiyemiyorum
çok haklısın ama böyle giderse de sonumuz hiç iyi değil, Allah korusun bunun gebelik diyabeti var, o yüzden şu beyazlardan uzak durmak lazım

hayırlı olsun canım kaç haftalıkken yaptırdın doktor mu istemişti sen mi istedin bütün hamileler yaptırmak zorunda mı bilgi verebilir misin?=)
Nipt testi biraz pahalı , ama daha kesin sonuç veriyor , ikili test’te yapa bilirsiniz , bebeğin kromozomlarına bakılıyor bazı hastalıklara , nipt testi daha kapsamlı bir test ikili test’ten , herkes yaptırmaya mecbur değil ama dr lar öneriyor

çok haklısın ama böyle giderse de sonumuz hiç iyi değil, Allah korusun bunun gebelik diyabeti var, o yüzden şu beyazlardan uzak durmak lazım
Evet haklısınız valla bende ondan korkuyorum bide benim canım aşırı tatlı çekiyor sürekli dondurma baklava yiyorum bilmiyorum ne yapıcam yemesen aç kalıyorum kendimi zorladığımda sadece et yada tavuk yemeye midem bulanıyor kötü oluyorum

ekmek porsiyonunu azalt ben öyle yapmaya çalışıyorum mesela birden bırakma değil de yavaş yavaş azalt, pirinç pilavı yerine bulgur yapabilirsin, bi de ceviz ye yemeklerde inan ekmeğin yerine geçebiliyor , bende geçtiğimiz haftalarda öyleydim inanılmaz bir iştah artışı vardı ne yesem doymuyordum 2 kişilik yememe rağmen, çok çabuk acıkıyordum ve midem kazınıyordu yemediğim zaman da bulantı oluyordu, ama 12.hafta bitti bunlar azaldı şimdi daha iyiyim çok şükür

Ben sabah kahvaltıya 7,8 tane ceviz peynir ve nerdeyse bir tane somon ekmeği yiyorum eskiden hep kepekli ekmek yerdim şimdi yiyemiyorum , dediğiniz gibi yemediğim zaman da midem bulanıyor ve çok kötü yapıyor beni , bende 12 haftayı yeni geçtim belki düzelirim yoksa gidişat iyi değil bulgur pilavını hiç sevmem yiyemiyorum ama anneme söylicem yapsın bi denicem

Erkek mi acaba senin bebiş ? benim hep tuzlu peynir, et, şekerli olmayan meyveler, ekşili sarma dolma tarzı şeyler istiyor canım. Şekerden midem bulanıyor.
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi, ye tatlıyı doğur Hakkı'yı derlermiş ya eskiler Benimkine büyük ihtimal kız demişti doktorum...

mesela ikili test zamanı geldiğinde doktor söylemesede ben nipt testi yaptırmak istiyorum demek yeterli ozaman değil mi canım ? Sen yaptırdın mı ücretleri nekadar acaba

bilmem valla , şu an bana hiç fark etmiyor allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmiyor , ben kız his ediyorum eşim erkek

bilmem valla , şu an bana hiç fark etmiyor allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmiyor , ben kız his ediyorum eşim erkek
yaa cinsiyeti belli olunca yaz, aşırı merak ettim şu an. bu kadar tatlı aşermeye ikimizin de kız ise Ayşe-Hakkı efsanesi çöker Şaka bi yana, aynen yeter ki sağlıkla gelsinler . Tekrar deneyecek arkadaşların da en sağlıklı, en güzel sonuçları gelsin inşallah . Önceki mesajlarda da denildiği gibi bizde cinsiyet seçecek hal mi var

Amin inşallah Allah kimsenin emeğin boşa çıkarmasın hiç bir kadının kucağını boş koymasın , aynen valla bizlere anne olmak bile bir mucize o yüzden kız erkek seçecek değiliz , sağlıklı olsun hiç fark etmiyor ikiside evlat ikiside canımızdan bir can

hayırlı olsun canım kaç haftalıkken yaptırdın doktor mu istemişti sen mi istedin bütün hamileler yaptırmak zorunda mı bilgi verebilir misin?=)
Hayır bütün hamileler yaptırmak zorunda değil, insanlar genellikle ikili dörtlü falan tarama testini yeterli görünüyorlar ama onlar bir oran veriyor, olabilir olmayabilir diye. Ben 35 yasindayim (35yaş testlerde riski arttiriyor) ve biraz garantici bir aileyiz, aslinda ikili tarama testimde risk çıkmadı ama eşim yine de yaptıralım dedi. Doktorumun tavsiye ettigi bir lab.la calistim, 410 dolar verdim, ilk once 11.haftada kan verdim sonuc 13.haftada cikacakti ama kan sulandirici kullandigim icin fetal dna yetersiz geldi (yani bebegin dna.sini test edecek kadar benim kanimda bulamadilar diyeyim bana boyle acikladilar) sonra 13.haftada bir daha kan verdim suan 15.haftadayim ve dün cikti sonuc. Kan amerikaya gittiği için 2 hafta sürüyor sonucun gelmesi, inşallah yardimci olabilmişimdir (=

bende sevmezdim bulgur ama istersen sebzeli yap domates biberli öyle daha çok albenisi oluyor

ben de hep ekşi şeyler yemek istiyorum tatlı portakal yiyemiyorum mesela illa ekşi olacak dediğin gibi ekşi dolma falan turşu da aynı şekilde benimde tatlıyla pek aram yok çok aramıyorum yani ama bana dr erkek olabilir demişti haftaya kesinleşecek bakalım

Ben ilk başlarda acayip ekşi canım istiyordu sonra birden değişti ilginç bir şekilde , yani kendim normalde hiç ekşi sevmem ama 7,8 haftalarda ekşi canım istiyordu sonra Artık yiyemez oldum yağlı canım istemeye başladı anlamadım

Kızlar 15 haftaya giryorum hiç göbeğim yok kimse inanmıyor hamile olduguna. Mide bulantısı kusma yüzünden de kilo verdim. Cocuk beslenmiyor mu diyorlar moralimi bozuyorlar.

Eklentiler

• IMG_20230307_145253.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar 15 haftaya giryorum hiç göbeğim yok kimse inanmıyor hamile olduguna. Mide bulantısı kusma yüzünden de kilo verdim. Cocuk beslenmiyor mu diyorlar moralimi bozuyorlar.
Kim diyorsa sakın kulak verme kimseye. Sen her yediğini kussan bile midene girdiği an alıyor vücut o besini ve bebeğin büyüyor herkesin vücut yapısı iç karnı vs farklıdır böyle söyleyenleri umursama moralinide bozma. Benim en yakınım 7ay full kustu çokta güzel bebişi doğdu ben hep onu düşünerek teselli oldum bende ilk haftalar besleyemiyorum diye ağlardım şimdi diyorum ne salaklık edip üzmüşüm kendimi. Kontrolde bir gördüm ki o kadar kusmaya ve yememeye ragmen ikiside çok şükür sağlıklılar. Asla üzülme karnında çıkacak seninde iştahın düzelecek bu bir hastalık değil sen kontrole gittiğinde dr sağlıklı dediğini duyduysan tamamdır, modunu düşürenlere bebeğim gayet sağlıklı bu benim için yeterli de geç canım hamileleri neden üzerler anlamış değilim. Ayrıca fit anne olursun belki tam istediğim

Sağlıklı olsun da benim için hiç önemi yok tabi. Vücut olarak ne kadar yersem yiyim cok kilo alan birisi değilim. Hemen bebeğe baglıyorlar. Ne yapsak gercekten millete dert oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…