• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aynıyım kilo alımı olmadı bebiste iyi benimde artık bulantılarım hafifledi sanki umarım biraz kilo alırım böyle olunca sanki bebekte vitaminsiz kaliyomus gibi hissediyorum 🥺
bu saatten sonra alırsın zaten bence sıkma canını, ikinizde iyiyseniz önemi yok

Çıkmıştır canım😁 benimde 10.haftada alt karnım çıktı, çok göbek yoktu doğrusu ama gazdır falan diye düşünüyordum ki her hafta çıkmaya başladı 🤭🥰 hem bebişler hem keselerin büyüklüğünden ikizler hemen çıkar zaten😇 70 kiloydum canım almadım 13.haftaya kadar daha yeni bir kg almışım. Sanırım onlarında ağırlığı benimde aldığım toplamıdır🥲
61.5 tan 66 ya çıktım son 4 5 haftadır hemde 😂🥲 inanılmaz iştah artışı oldu bende 🤭

61.5 tan 66 ya çıktım son 4 5 haftadır hemde 😂🥲 inanılmaz iştah artışı oldu bende 🤭
Ya ben kusma bulantılar derken pek iştahım yoktu ama şimdi artık yiyorum ve gözüm aç yani🤣 bende kendimi pek iyi görmüyorum başlar benimde artış😁 Makarna ve akşam ekmeği kes canım onlar hep bize kilo yapıyor bebişler onu almıyormuş sebze et ye birazda olsa korur kiloyu ama anlıyorum sonuçta illa yiyeceğiz 🤣

Ya ben kusma bulantılar derken pek iştahım yoktu ama şimdi artık yiyorum ve gözüm aç yani🤣 bende kendimi pek iyi görmüyorum başlar benimde artış😁 Makarna ve akşam ekmeği kes canım onlar hep bize kilo yapıyor bebişler onu almıyormuş sebze et ye birazda olsa korur kiloyu ama anlıyorum sonuçta illa yiyeceğiz 🤣
ay zaten ekmeği tamamen kesmeyi düşünüyorum biraz azalttım ama bakalım

Bu sene kız senesi aramıza minik prenses katılıyor demek ki çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah 🥰
Amiiin Allah razı olsun 🙏 vallahi bizler bu kadar uğraşan, arayan insanlarız hicbirimizin erkek kız diye ayrim yapacağına inanmıyorum, Rabbim bana kız nasip etti,isteyen herkese nasip etsin sağlıkla 🥰🙏

Hayırlı kandiller kızlar rabbim ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah🌸 ancak girebildim. Bugün fetal dna testim çok şükür temiz geldi.🙏🏻 Resim atacaktım sözümü tutayım 15.haftadayız minik tırtıllarla🥰
Aynı hayat su nun karnı gibi seninde onun kızı olacağını düşünmüştüm seninkinin belli olmuş muydu cinsiyeti çok tatlis bir hamile karnı maşallah 🥰

Amiiin Allah razı olsun 🙏 vallahi bizler bu kadar uğraşan, arayan insanlarız hicbirimizin erkek kız diye ayrim yapacağına inanmıyorum, Rabbim bana kız nasip etti,isteyen herkese nasip etsin sağlıkla 🥰🙏
Tabiki öyle sağlıklı sıhhatli olsunlarda kızı da bir oğlu da bir hayırlı evlat olsunlar yeter ki 🤲

Hayırlı kandiller kızlar rabbim ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah🌸 ancak girebildim. Bugün fetal dna testim çok şükür temiz geldi.🙏🏻 Resim atacaktım sözümü tutayım 15.haftadayız minik tırtıllarla🥰
Hayırlı kandiller maşallah 🥰🥰🧿🧿 sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini🥰🥰❤️❤️🧿🧿🤲🤲

Aynen çok haklısınız ben sadece sağlıkla gelsin sağlıklı olsun kız erkek hiç önemi yok diyorum

Bende çok yiyorum ama ekmeği çok seviyorum hep yiyorum ☹️ pilav makarna aşıyım 🤣🤣🤣 başka insan neyle doyar ki , et ve tavuk tek yiyemiyorum ☹️
Ben de aynen böyleyim yaa, tavuk falan hiç sevmem sulu yemek ve pilav ararım hep pilav yoksa doymamış gibiyim o akşam. Ben de 59 ile hamile kaldım şimdi 61 oldum anca doktorum bu aydan itibaren çok kilo alırsın salata et tavuk ve balık ye diyor ama nerdee 2 gündür hamur işi ile besleniyorum🥲🥲

Hanımlar bugun benim nipt testim çıktı, çok şükür cok iyi sonuç 🙏🙂 veeeee kızım oluyor çok şükür 🙏😍🥰
hayırlı olsun canım:KK200: kaç haftalıkken yaptırdın doktor mu istemişti sen mi istedin bütün hamileler yaptırmak zorunda mı bilgi verebilir misin?=)

Ben de aynen böyleyim yaa, tavuk falan hiç sevmem sulu yemek ve pilav ararım hep pilav yoksa doymamış gibiyim o akşam. Ben de 59 ile hamile kaldım şimdi 61 oldum anca doktorum bu aydan itibaren çok kilo alırsın salata et tavuk ve balık ye diyor ama nerdee 2 gündür hamur işi ile besleniyorum🥲🥲
Yine sen az kilo almışsın ben 58 kiloydum 61 olmuşum ☹️ bende öyleyim tavuk zaten sevmiyorum hele sadece tavuk hayatta yiyemem , et’te aynı sadece et yiyemem , balık hiç sevmem ☹️☹️ salatayla nasıl doyucam ki 🤣🤣🤣 hep ekmek pilav makarna yiyorum , napıcam bilmiyorum banada protein ağrıklı ye dediler ama yiyemiyorum ☹️

Back