2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aynıyım kilo alımı olmadı bebiste iyi benimde artık bulantılarım hafifledi sanki umarım biraz kilo alırım böyle olunca sanki bebekte vitaminsiz kaliyomus gibi hissediyorum
bu saatten sonra alırsın zaten bence sıkma canını, ikinizde iyiyseniz önemi yok

61.5 tan 66 ya çıktım son 4 5 haftadır hemde inanılmaz iştah artışı oldu bende

61.5 tan 66 ya çıktım son 4 5 haftadır hemde inanılmaz iştah artışı oldu bende
Ya ben kusma bulantılar derken pek iştahım yoktu ama şimdi artık yiyorum ve gözüm aç yani bende kendimi pek iyi görmüyorum başlar benimde artış Makarna ve akşam ekmeği kes canım onlar hep bize kilo yapıyor bebişler onu almıyormuş sebze et ye birazda olsa korur kiloyu ama anlıyorum sonuçta illa yiyeceğiz

ay zaten ekmeği tamamen kesmeyi düşünüyorum biraz azalttım ama bakalım

Bu sene kız senesi aramıza minik prenses katılıyor demek ki çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah
Amiiin Allah razı olsun vallahi bizler bu kadar uğraşan, arayan insanlarız hicbirimizin erkek kız diye ayrim yapacağına inanmıyorum, Rabbim bana kız nasip etti,isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

Aynı hayat su nun karnı gibi seninde onun kızı olacağını düşünmüştüm seninkinin belli olmuş muydu cinsiyeti çok tatlis bir hamile karnı maşallah

Amiiin Allah razı olsun vallahi bizler bu kadar uğraşan, arayan insanlarız hicbirimizin erkek kız diye ayrim yapacağına inanmıyorum, Rabbim bana kız nasip etti,isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Tabiki öyle sağlıklı sıhhatli olsunlarda kızı da bir oğlu da bir hayırlı evlat olsunlar yeter ki

Hayırlı kandiller maşallah sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini

Aynen çok haklısınız ben sadece sağlıkla gelsin sağlıklı olsun kız erkek hiç önemi yok diyorum

Bende çok yiyorum ama ekmeği çok seviyorum hep yiyorum pilav makarna aşıyım başka insan neyle doyar ki , et ve tavuk tek yiyemiyorum
Ben de aynen böyleyim yaa, tavuk falan hiç sevmem sulu yemek ve pilav ararım hep pilav yoksa doymamış gibiyim o akşam. Ben de 59 ile hamile kaldım şimdi 61 oldum anca doktorum bu aydan itibaren çok kilo alırsın salata et tavuk ve balık ye diyor ama nerdee 2 gündür hamur işi ile besleniyorum

Hanımlar bugun benim nipt testim çıktı, çok şükür cok iyi sonuç veeeee kızım oluyor çok şükür
hayırlı olsun canım kaç haftalıkken yaptırdın doktor mu istemişti sen mi istedin bütün hamileler yaptırmak zorunda mı bilgi verebilir misin?=)

Yine sen az kilo almışsın ben 58 kiloydum 61 olmuşum bende öyleyim tavuk zaten sevmiyorum hele sadece tavuk hayatta yiyemem , et’te aynı sadece et yiyemem , balık hiç sevmem salatayla nasıl doyucam ki hep ekmek pilav makarna yiyorum , napıcam bilmiyorum banada protein ağrıklı ye dediler ama yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…