bu saatten sonra alırsın zaten bence sıkma canını, ikinizde iyiyseniz önemi yokAynıyım kilo alımı olmadı bebiste iyi benimde artık bulantılarım hafifledi sanki umarım biraz kilo alırım böyle olunca sanki bebekte vitaminsiz kaliyomus gibi hissediyorum
61.5 tan 66 ya çıktım son 4 5 haftadır hemdeÇıkmıştır canımbenimde 10.haftada alt karnım çıktı, çok göbek yoktu doğrusu ama gazdır falan diye düşünüyordum ki her hafta çıkmaya başladı hem bebişler hem keselerin büyüklüğünden ikizler hemen çıkar zaten 70 kiloydum canım almadım 13.haftaya kadar daha yeni bir kg almışım. Sanırım onlarında ağırlığı benimde aldığım toplamıdır
Sağol canım, seninde gözün aydın bebişin cinsiyetini öğrenmişsin sağlıkla gelsin oğluşunMaşallah kuzumcinsiyet belli olmusmuydu senin
Ya ben kusma bulantılar derken pek iştahım yoktu ama şimdi artık yiyorum ve gözüm aç yani61.5 tan 66 ya çıktım son 4 5 haftadır hemdeinanılmaz iştah artışı oldu bende
ay zaten ekmeği tamamen kesmeyi düşünüyorum biraz azalttım ama bakalımYa ben kusma bulantılar derken pek iştahım yoktu ama şimdi artık yiyorum ve gözüm aç yanibende kendimi pek iyi görmüyorum başlar benimde artış Makarna ve akşam ekmeği kes canım onlar hep bize kilo yapıyor bebişler onu almıyormuş sebze et ye birazda olsa korur kiloyu ama anlıyorum sonuçta illa yiyeceğiz
Ben 3 haftadır görmeye gitmedim 16 sında randevum ikili tarama testi olacak ondan sonra bakalım nasıl geçecek şimdi geçmek bilmiyorEvett kuzum ya başlarda zaman hiç geçmiyordu sankişimdi güzel geçiyor
İnşallah biraz olsun düzelirim bendebu saatten sonra alırsın zaten bence sıkma canını, ikinizde iyiyseniz önemi yok
Bu sene kız senesi aramıza minik prenses katılıyor demek ki çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallahHanımlar bugun benim nipt testim çıktı, çok şükür cok iyi sonuçveeeee kızım oluyor çok şükür
Amiiin Allah razı olsunBu sene kız senesi aramıza minik prenses katılıyor demek ki çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah
Aynı hayat su nun karnı gibi seninde onun kızı olacağını düşünmüştüm seninkinin belli olmuş muydu cinsiyeti çok tatlis bir hamile karnı maşallahHayırlı kandiller kızlar rabbim ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallahancak girebildim. Bugün fetal dna testim çok şükür temiz geldi. Resim atacaktım sözümü tutayım 15.haftadayız minik tırtıllarla
Tabiki öyle sağlıklı sıhhatli olsunlarda kızı da bir oğlu da bir hayırlı evlat olsunlar yeter kiAmiiin Allah razı olsunvallahi bizler bu kadar uğraşan, arayan insanlarız hicbirimizin erkek kız diye ayrim yapacağına inanmıyorum, Rabbim bana kız nasip etti,isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Amiiiin amiiinTabiki öyle sağlıklı sıhhatli olsunlarda kızı da bir oğlu da bir hayırlı evlat olsunlar yeter ki
Amiiiin bende hep aynı duayı ediyorum Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallahAmiiiin çok teşekkür ederim, hep dilimde Allah bizlere nasip etti, en kisa surede saglikla isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı kandiller maşallahHayırlı kandiller kızlar rabbim ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallahancak girebildim. Bugün fetal dna testim çok şükür temiz geldi. Resim atacaktım sözümü tutayım 15.haftadayız minik tırtıllarla
Aynen çok haklısınız ben sadece sağlıkla gelsin sağlıklı olsun kız erkek hiç önemi yok diyorumAmiiin Allah razı olsunvallahi bizler bu kadar uğraşan, arayan insanlarız hicbirimizin erkek kız diye ayrim yapacağına inanmıyorum, Rabbim bana kız nasip etti,isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Bende çok yiyorum ama ekmeği çok seviyorum hep yiyorumay zaten ekmeği tamamen kesmeyi düşünüyorum biraz azalttım ama bakalım
Aynen öyle, saglikla kucagimiza alalim inşallahAynen çok haklısınız ben sadece sağlıkla gelsin sağlıklı olsun kız erkek hiç önemi yok diyorum
Ben de aynen böyleyim yaa, tavuk falan hiç sevmem sulu yemek ve pilav ararım hep pilav yoksa doymamış gibiyim o akşam. Ben de 59 ile hamile kaldım şimdi 61 oldum anca doktorum bu aydan itibaren çok kilo alırsın salata et tavuk ve balık ye diyor ama nerdee 2 gündür hamur işi ile besleniyorumBende çok yiyorum ama ekmeği çok seviyorum hep yiyorumpilav makarna aşıyım başka insan neyle doyar ki , et ve tavuk tek yiyemiyorum
hayırlı olsun canımHanımlar bugun benim nipt testim çıktı, çok şükür cok iyi sonuçveeeee kızım oluyor çok şükür
Yine sen az kilo almışsın ben 58 kiloydum 61 olmuşumBen de aynen böyleyim yaa, tavuk falan hiç sevmem sulu yemek ve pilav ararım hep pilav yoksa doymamış gibiyim o akşam. Ben de 59 ile hamile kaldım şimdi 61 oldum anca doktorum bu aydan itibaren çok kilo alırsın salata et tavuk ve balık ye diyor ama nerdee 2 gündür hamur işi ile besleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?