- 28 Eylül 2021
- 354
- 252
- 33
- 26
Ben kendimi tek sanırdım sevindim öyle olmadığına kiloda verince aksi birşey var gibi düşünmüştümBende hemen nefes nefese kalıyorum bilmiyorum niye yani merak ediyorum son aylarda nasıl olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimi tek sanırdım sevindim öyle olmadığına kiloda verince aksi birşey var gibi düşünmüştümBende hemen nefes nefese kalıyorum bilmiyorum niye yani merak ediyorum son aylarda nasıl olucak
Normalde hemen alıp hemen veren biriyim zaten en ufak alınca bile belli oluyor şimdi hamileyim ama karnım yok kilom varken daha çok hamile gibiydimYa bide bazılarının hamilelik karnı çok az olur yani 9 aylıkta bakarsın 4 aylık gibi belki sende öylesin belli olmaz daha rahat kilo verirsin doğumdan sonra
Hayırlı evlat olsun inşallah şaşırdım ama karnın kız karnı gibiydi sağlıklı sıhhatli olsun minik adamKızlar yaa cinsiyetini öğrendim bebeğin erkek miş Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah içim içime sığmıyor yaa
Sağol canım benim valla bende kız hissediyordum doktor baya baktı kesin erkek dediHayırlı evlat olsun inşallah şaşırdım ama karnın kız karnı gibiydi sağlıklı sıhhatli olsun minik adam
Aynısı bende de oluyor sanki adetim geliyormus gibi sonra kesiliyor gece cok oluyor agrı doktora gittim ama sorun gormediMerhaba hanımlar. Ben 14.haftaya girdim bugün. En son 12.haftada gitmiştik kontrole 1 ay sonra gelin dedi. Vallahi zaman geçmiyor . Arada karnım adet ağrısı gibi ağrıyor korkuyorum bir sorun mu oldu diye. Bazen de iğne batar gibi sancı giriyor. Siz de de oluyor mu?
Yok bende öyleyim hatta eşim şaşırıyor niye böyle oluyorsun diye hamilelikten dedim yani başka bişey olamazBen kendimi tek sanırdım sevindim öyle olmadığına kiloda verince aksi birşey var gibi düşünmüştüm
Teşekkürler cnmYok bişey olmaz 13 marta daha var dinlen dikkat et kendine
Ayyy maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar yaa cinsiyetini öğrendim bebeğin erkek miş Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah içim içime sığmıyor yaa
Sağol canım benim darısı size inşallah sizlerde güzel haberler le gelin hepAyyy maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah
Allah sağ salim kucagına aldrsın canım hayırlı evlat olsun kacıncı haftada öğrendinSağol canım benim valla bende kız hissediyordum doktor baya baktı kesin erkek dedi
Ben transfer yaptırdığım klinikte kürtaj oldum doktoru görmeniz lazım pozitif olunca başardık kalbi durunca Allahtan Sabahat hanım biz ne yapabiliriz diyorlar hocam farkındayım Allah'tan olduğunun ama bana deyin ki senin suçun yok sen birşey yapmış olamazsın deyin az bi destek olun benim tıbbi veriye ihtiyacım yok yada kimseyi suçlamıyorum kendimi sucluyorum sadece yatmadım mı acaba ne yaptım neden oldu diye tüp bebeği yaptıktan sonra bütün ilişkilerini kesiyorlar sizinle bari ilk muayene ücretsiz olsa bin küsur lira para istemişlerdi ilk muayeneye bebeği görmek için gidecektik o paraya 6 kere muayene olabilirim diye gitmedim bendeevet biz sadece istatistiğiz. tuttuktan sonra ne bi hal sormak var ne bi bilgi almak var. ne canlı doğum, ne ölü doğum, ne düşük ne kürtaj umurlarında değil. Test sonucun pozitifse bitti tamam. Hele de böyle instagramda elinde test sonuçlarıyla şov yapanlara ben ayar oluyorum. Bi tanesi yazmıştı zaten gecen her 10 tüp bebekten 6-7 tanesini zaten tutuyor sıkıysa doğan bebekleri paylaşın diye.
bağışıklığının güçlü olması önemli tabi, ama kendine dikkat et o zamana kadar geçer inşallah, bol c vitamini al sıvı alımına dikkat et ve dinlen hatta geçmezse dr a gitmeni tavsiye ede
bağışıklığının güçlü olması önemli tabi, ama kendine dikkat et o zamana kadar geçer inşallah, bol c vitamini al sıvı alımına dikkat et ve dinlen hatta geçmezse dr a gitmeni tavsiye ederim
Anladım çok teşekkürler
Yok hiç çıkmıyorum desem yeri çok teşekkürlerSelam,
Transfer sonrası olmuştum bi ara. meyve-sebze bunun yanı sıra eğer aranız varsa kelle paça çorbası, taze meyve suyu ve sebze çorbaları iyi gelmişti bana. Bir sakıncası olmuyor ama konfor açısından gripli gripli zor olmuştu. iğneyi yap- fitili yap -tuttu mu tutmadı diye düşün -burnunu sil -habire çorba iç . zaten 7 gün var daha geçer, bu ara çok rüzgarlı heryer, rüzgara da çıkmayın isterseniz.
Anladm canmAynısı bende de olmuştu. Tranfer olmama 1 hafta kala hastalandım doktoe transferimi yapmadı. Vücudun toparlansın demişti.
Sağlıklı olsun da canım ne kadarlikken öğrendin bende çok heyecanlıyım 10 gün sonra randevum benimde öğrenebilir miyim acabaSağol canım benim valla bende kız hissediyordum doktor baya baktı kesin erkek dedi
Aynı benimde öyle sanırım seninle aramızda bir gün varYok bende öyleyim hatta eşim şaşırıyor niye böyle oluyorsun diye hamilelikten dedim yani başka bişey olamaz
Siz kac haftalık oldunuzSağlıklı olsun da canım ne kadarlikken öğrendin bende çok heyecanlıyım 10 gün sonra randevum benimde öğrenebilir miyim acaba
Amin kuzum İnşallah 15+3 bugün öğrendimAllah sağ salim kucagına aldrsın canım hayırlı evlat olsun kacıncı haftada öğrendin