2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aldıkları bi dünya para, iyi bir transfer sonrası destek birimi kurmak bu kadar zor olmamalı. Bi kadın her gün kanama geçirmiyor veya düşük yapmıyor. Dünyanın en normal ve doğal şeyi gibi davranılmasını bekliyorlar. Normal değil kardeşim, eğer sen o embriyoları tek tek laboratuarda seçiyorsan, işe yaramaz dediğini atıyorsan, rahmin içine kadar bakıp , İyi kalite dediğini transfer ediyorsan yani bu kadar teknolojin varsa bilhassa kalbi attıktan sonra gelen kayıbın sebebi nedir neler olabilir, hormonu mu az geldi, ben şunları yaptım acaba ondan mı etkilendi, sonuç nasıl daha iyi olabilirdi gibi sorulara da mutlaka verecek cevaplar vardır, biraz empati bile çok şey farkettirir. Ama bize sanki abartıyormuşuz gibi davranıp kendimizi değersiz ve bilgisiz hissettirmeye yönelik tutum hoş değil. İyileri tenzih ederim tabi ama genel tavır böyle malesef.

Hele benim dr , resmen dövecekler gibi davranıyorlar üsten üsten konuşma tavırlı davranış cevap vermemek , çok şükür bu gün tesadüfen bir dr gittim o kadar iyi ilgilendi ki , maalesef tüp bebekte kanama normal gebelikten daha fazla oluyor dedi , benimde hiç neden sormak aklıma gelmedi ama normal hamilelikte vücut kendini hazırlıyor bu hamileliğe bizimki öyle değil maalesef bence o yüzden bu kadar kanama oluyor yani o kadar ilaca rağmen bedenimiz hazır olmuyor sonuçta dışardan gelen bişey oluyor

Çok sevindim nihayet iyi bir doktora denk gelmenize. Evet tüp bebek oluşu başlı başına risk. O yüzden biz doğacağı varsa doğar diyip kenara çekilemiyoruz haftalar ilerlese bile hep bir ürkeklik ve yürek çarpıntısı... Sonu güzel olsun

Amin inşallah, aynen öyle bazıları bana çok kasma bişey olmaz diyor nasıl olmaz diyorum dr risk var diyor , yani bi çoğudur tabi hiç bilmiyor yaşamayan bilemez

Hele kadın doğum doktorunu gorseydiniz yemin ederim girerken dedim ki düşük tehlikem varmış 20 gündür raporluyum bir damla kanamam yok 3 . Tüp bebek denemem embriyo glue artı uterin prp yapıldı çok uğraştım lütfen vajinal bakın karından net çıkmıyor illa karından baktı baktı hocam kalbi atmıyor göremiyorum dedim gayet gevşek bir tavırla durmuşş canimm yeaa dedi bana bana dedi tekrar yaparsın olur inşallah dedi yemin ederim delirmemek için zor tuttum kendimi ağlayarak bakıyorum yüzlerine lütfen birşey söyleyin diye kimse insan yerine bile koymuyor tüp bebek klinigindeki hemşire kıyamam sana ya dedi omzunu okşadı canım benim hıçkırarak ağladım insanı yaklaşım yok kimsede yok

Hayırlı kandiller kızlar rabbim ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah ancak girebildim. Bugün fetal dna testim çok şükür temiz geldi. Resim atacaktım sözümü tutayım 15.haftadayız minik tırtıllarla

Eklentiler

• 48B6572D-E01D-48DB-8B5C-0A5293EB0781.jpeg
    210 KB · Görüntüleme: 54
Masallah canım ne güzel cıkmıs bende 12 haftalık ıkızlere hamıleyım benımde çıktı sankj öyle hıssedıyorumkılolu hamıle kaldım gobegım olunca tam anlayamıyorum sen kac kılo ıle hamıle kaldın

Çıkmıştır canım benimde 10.haftada alt karnım çıktı, çok göbek yoktu doğrusu ama gazdır falan diye düşünüyordum ki her hafta çıkmaya başladı hem bebişler hem keselerin büyüklüğünden ikizler hemen çıkar zaten 70 kiloydum canım almadım 13.haftaya kadar daha yeni bir kg almışım. Sanırım onlarında ağırlığı benimde aldığım toplamıdır

Maşallah kuzum cinsiyet belli olmusmuydu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…