• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
bağışıklığının güçlü olması önemli tabi, ama kendine dikkat et o zamana kadar geçer inşallah, bol c vitamini al sıvı alımına dikkat et ve dinlen hatta geçmezse dr a gitmeni tavsiye ederim

Ah canım epey kilo vermişsin. Şu kusmalardan rabbim hiçbir hamileye vermesin yaa 3 hafta yaşadım hep dedim yani kimse yaşamasın diye. Bende üç ayda hiç kilo almadım vermedim de. Çok fenaydım kusmalardan ama kusup yiyordum yine kusuyordum allahım güç kuvvet diyordum.😔 çok şükür ki bitti kesildi 12.haftalarda iştah artmaya başladı. 4.aya giriyorum 1 kilo almışım sadece. Karnım aldı başını gidiyor. Yarın atarım sizlere resim🥰 Sende toparlarsın gör bak bir aya falan çıkar göbeğin🥰
çok merak ettim göbeğini 😍

Kızlar dr gittim Allah’ıma bin şükür bebeğim iyi ama bir santim ve bide küçük bi kanama alanım var proloton depot yaptı gittiğim dr hergün bir tane progestron iğne ve 4 fitil dedi , tüp bebek dr una kalsa düşük yaparım heralde artık tüp bebek dr gitmicem
çok şükür canım 🙏 sen aynı şekilde dinlemeye devam et geçecek inşallah

Kızlar dr gittim Allah’ıma bin şükür bebeğim iyi ama bir santim ve bide küçük bi kanama alanım var proloton depot yaptı gittiğim dr hergün bir tane progestron iğne ve 4 fitil dedi , tüp bebek dr una kalsa düşük yaparım heralde artık tüp bebek dr gitmicem
Bak helal olsun bu doktora progestan bebeği büyütür demişti benimkide ilk 3 ay çok önemli o yüzden tüp bebekte dışardan müdahaleyle hamile kaldığın için vücudun yeterli üretemez bebeğin plesantasi oluşana kadar yeterli dozda almalısın demişti bol bol dinlen bundan sonra stres yapma Rabbim size bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba hanımlar. Ben 14.haftaya girdim bugün. En son 12.haftada gitmiştik kontrole 1 ay sonra gelin dedi. Vallahi zaman geçmiyor 🙊. Arada karnım adet ağrısı gibi ağrıyor korkuyorum bir sorun mu oldu diye. Bazen de iğne batar gibi sancı giriyor. Siz de de oluyor mu?
12. haftadayım aynı şeyi yazmak için girdim karın ağrısı ve kasık ağrısı var 2 gündür. aynı şeyleri yaşıyoruz. Umarım normaldir.

Bak helal olsun bu doktora progestan bebeği büyütür demişti benimkide ilk 3 ay çok önemli o yüzden tüp bebekte dışardan müdahaleyle hamile kaldığın için vücudun yeterli üretemez bebeğin plesantasi oluşana kadar yeterli dozda almalısın demişti bol bol dinlen bundan sonra stres yapma Rabbim size bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim inşallah , aynı şeyi bu dr ta bana söyledi , tüp bebek olduğu için progestron alımına ihtiyacın var dedi , tüp bebek dr’una 2 gün önce mesaj attım mesaja cevap bile vermediler , bu dr çok ilgilendi ve dedi tüp bebek dr ları bebek tutulduktan sonra çok ilgilenmezler

Merhaba hanımlar. Ben 14.haftaya girdim bugün. En son 12.haftada gitmiştik kontrole 1 ay sonra gelin dedi. Vallahi zaman geçmiyor 🙊. Arada karnım adet ağrısı gibi ağrıyor korkuyorum bir sorun mu oldu diye. Bazen de iğne batar gibi sancı giriyor. Siz de de oluyor mu?
Ben 12 haftalık hamileyim ve aynısı oluyor bazen karıncalanma oluyor karnım bazen iğne batiyor gibi bazen çok hafif sağ yada sol tarafta ağrım oluyor ama hiç biri uzun sürmüyor hemen geçiyor ve şiddetli değil

12. haftadayım aynı şeyi yazmak için girdim karın ağrısı ve kasık ağrısı var 2 gündür. aynı şeyleri yaşıyoruz. Umarım normaldir.
Kasım ağrılarım benim çoktu magnezyum diasporal saşe aldım dr önerdi , 8 saate bir içiyorum baya ağrılarımı azalttı yanı yok etti ağrılarımı şimdi çok hafif ağrılar oluyor ama eziyet etmiyor ve hemen geçiyor

Kızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
Selam,

Transfer sonrası olmuştum bi ara. meyve-sebze bunun yanı sıra eğer aranız varsa kelle paça çorbası, taze meyve suyu ve sebze çorbaları iyi gelmişti bana. Bir sakıncası olmuyor ama konfor açısından gripli gripli zor olmuştu. iğneyi yap- fitili yap -tuttu mu tutmadı diye düşün -burnunu sil -habire çorba iç 😀 . zaten 7 gün var daha geçer, bu ara çok rüzgarlı heryer, rüzgara da çıkmayın isterseniz.

Amin çok teşekkür ederim inşallah , aynı şeyi bu dr ta bana söyledi , tüp bebek olduğu için progestron alımına ihtiyacın var dedi , tüp bebek dr’una 2 gün önce mesaj attım mesaja cevap bile vermediler , bu dr çok ilgilendi ve dedi tüp bebek dr ları bebek tutulduktan sonra çok ilgilenmezler
Gerçekten öyle tuttu mu tuttu gerisi sorun değil onlar için başarı oranına katkıda bulunuyoruz o kadar

Hanımlar gittiğim dr bana nipt testi yaptır dedi tüp bebek dr’um da geçen hafta veracity yap dedi ikisinin farkı nedir acab bilen varmı

Gerçekten öyle tuttu mu tuttu gerisi sorun değil onlar için başarı oranına katkıda bulunuyoruz o kadar
evet biz sadece istatistiğiz. tuttuktan sonra ne bi hal sormak var ne bi bilgi almak var. ne canlı doğum, ne ölü doğum, ne düşük ne kürtaj umurlarında değil. Test sonucun pozitifse bitti tamam. Hele de böyle instagramda elinde test sonuçlarıyla şov yapanlara ben ayar oluyorum. Bi tanesi yazmıştı zaten gecen her 10 tüp bebekten 6-7 tanesini zaten tutuyor sıkıysa doğan bebekleri paylaşın diye.

evet biz sadece istatistiğiz. tuttuktan sonra ne bi hal sormak var ne bi bilgi almak var. ne canlı doğum, ne ölü doğum, ne düşük ne kürtaj umurlarında değil. Test sonucun pozitifse bitti tamam. Hele de böyle instagramda elinde test sonuçlarıyla şov yapanlara ben ayar oluyorum. Bi tanesi yazmıştı zaten gecen her 10 tüp bebekten 6-7 tanesini zaten tutuyor sıkıysa doğan bebekleri paylaşın diye.
Doğru valla 😢 tuttuktan sonra hiç ilgilenmiyorlar

Ben de oluyor canım. Ben de 13.haftaya girdim. Acaba ne zaman endişelerim bitecek diye bekliyorum🙂

Aynısı bende de olmuştu. Tranfer olmama 1 hafta kala hastalandım doktoe transferimi yapmadı. Vücudun toparlansın demişti.

yaa şimdi nasılsın 😑 3 5 kilo vereni duydum da sen bayağı fazla kilo vermişsin, bebiş ve sen sağlıklı olunda gerisi önemli değil 💕🙏
Aynıyım kilo alımı olmadı bebiste iyi benimde artık bulantılarım hafifledi sanki umarım biraz kilo alırım böyle olunca sanki bebekte vitaminsiz kaliyomus gibi hissediyorum 🥺

Back