• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Yaaa ne kadar tatlı bir karnın çıkmış maşallah ya 🧿🥰 benim normal kilo göbeği gibi aynı hamile olduğum belli bile değil
Yaa sağol canım seninde çıkar biraz daha büyüsün de bebiş 🥰bende şaşırdım kendime çünkü 80 kilo ile hamile kaldım hala 80 deyim ve göbeğim belli olmaz diyordum ama bence belli olmaya başladı minnosum ❤️

Sorma canım 73 kiloydum transfere giderken geldim işte bu haftaya kadar 62 kiloya düşmüşüm
Çok zayıflamışsın o yüzden hiç karnın çıkmamış gibi olmuş , Merak etme ama benim arkadaşımda 3 ayda 5 kilo vermişti sonra birden baya bi kilo aldı hayta doğuma kadar 25 kilo almıştı 😬😬

Yaa sağol canım seninde çıkar biraz daha büyüsün de bebiş 🥰bende şaşırdım kendime çünkü 80 kilo ile hamile kaldım hala 80 deyim ve göbeğim belli olmaz diyordum ama bence belli olmaya başladı minnosum ❤️
Baya hamile olduğun belli senin eşim bile gelip gidip soruyo senin karnın niye yok diye yine az buçuk çıkması lazımdı da sanırım kilo verince çıkmadı

Çok zayıflamışsın o yüzden hiç karnın çıkmamış gibi olmuş , Merak etme ama benim arkadaşımda 3 ayda 5 kilo vermişti sonra birden baya bi kilo aldı hayta doğuma kadar 25 kilo almıştı 😬😬
Çok agirlastim ama kanamadan sonra 3 aya kadar dikkat et dediler bende hiç yurumedim evin içinde birşey yapmadım şimdi biraz biraz cikiyorum ama bu seferde sanki son aylarımdaymis gibi soluk soluğa kalıyorum belim sürekli ağrıyo bende anlamadım

Kızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu

Çok güzel canımm 🥰 biz yakınız hafta olarak seninle. Benim ikiz olduğu için bayadır karnım çıkmıştı şimdi epey çıktı. Yarına paylaşayım kızlara 🥰 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin🙏🏻

Kızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
Canım ben grip vs değildim ancak dr sormuştu öksürük vs var mı diye. Eğer gribin şiddetlenirse dr söyle mutlaka. Fazla ilaç alma, c vitamini ılık su parol ve boğaz ağrın olursa pekmez falan tüket. Geçmiş olsun🙏🏻

Baya hamile olduğun belli senin eşim bile gelip gidip soruyo senin karnın niye yok diye yine az buçuk çıkması lazımdı da sanırım kilo verince çıkmadı
Ah canım epey kilo vermişsin. Şu kusmalardan rabbim hiçbir hamileye vermesin yaa 3 hafta yaşadım hep dedim yani kimse yaşamasın diye. Bende üç ayda hiç kilo almadım vermedim de. Çok fenaydım kusmalardan ama kusup yiyordum yine kusuyordum allahım güç kuvvet diyordum.😔 çok şükür ki bitti kesildi 12.haftalarda iştah artmaya başladı. 4.aya giriyorum 1 kilo almışım sadece. Karnım aldı başını gidiyor. Yarın atarım sizlere resim🥰 Sende toparlarsın gör bak bir aya falan çıkar göbeğin🥰

Ah canım epey kilo vermişsin. Şu kusmalardan rabbim hiçbir hamileye vermesin yaa 3 hafta yaşadım hep dedim yani kimse yaşamasın diye. Bende üç ayda hiç kilo almadım vermedim de. Çok fenaydım kusmalardan ama kusup yiyordum yine kusuyordum allahım güç kuvvet diyordum.😔 çok şükür ki bitti kesildi 12.haftalarda iştah artmaya başladı. 4.aya giriyorum 1 kilo almışım sadece. Karnım aldı başını gidiyor. Yarın atarım sizlere resim🥰 Sende toparlarsın gör bak bir aya falan çıkar göbeğin🥰
Ya benim bulantım birde tiksinme çok oluyor yemek pişirmeyecek noktaya geliyorum bazen çok canım çekerek pişirdiğim birşeyi bile sofraya oturunca yiyemiyorum ne zaman düzelecek bilmiyorum ekşi elmayla duruyorum akşama kadar🥴 en son ilk evlendigimde o kilodaydim şimdi öyle verince kendime de üzülüyorum haliyle karnımda çıksın istiyorum ama oda bir yerde toplu duruyor 🙃 hayat su nun karnı çok güzel çıkmış maşallah sende at bakiyim seninki nasıl olmuş 🥰

Çok agirlastim ama kanamadan sonra 3 aya kadar dikkat et dediler bende hiç yurumedim evin içinde birşey yapmadım şimdi biraz biraz cikiyorum ama bu seferde sanki son aylarımdaymis gibi soluk soluğa kalıyorum belim sürekli ağrıyo bende anlamadım
Bende hemen nefes nefese kalıyorum bilmiyorum niye yani merak ediyorum son aylarda nasıl olucak😬😬

Sorma canım 73 kiloydum transfere giderken geldim işte bu haftaya kadar 62 kiloya düşmüşüm
yaa şimdi nasılsın 😑 3 5 kilo vereni duydum da sen bayağı fazla kilo vermişsin, bebiş ve sen sağlıklı olunda gerisi önemli değil 💕🙏

Ya bide bazılarının hamilelik karnı çok az olur yani 9 aylıkta bakarsın 4 aylık gibi belki sende öylesin belli olmaz daha rahat kilo verirsin doğumdan sonra☺️

Aynen kuzum ya bende öyleyim işte deliksiz uyku ya hasret kaldım bide çok çabuk yoruluyorum 😂 ya öyle böyle bizde gördük ya bugünleri Rabbim e çok şükür 🤲 bazen rüya da gibi hissediyorum ❤️
evet de mi inanması güç 🥰 bende çok çabuk yoruluyorum ve nefes nefes kalıyorum kendimi 100 kilo hissediyorum öyle olunca 😁

Yok bişey olmaz 13 marta daha var dinlen dikkat et kendine

Back