- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Evet kırmızı , geliyor kesiliyor yine 2 saat sonra tekrar geliyor , hep böyle ve yoğunlaştı dün geceden beri elim kolum bağlı oturuyorum bilmiyorum napıcamKırmızı mı rengi? Yoğunluğu nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kırmızı , geliyor kesiliyor yine 2 saat sonra tekrar geliyor , hep böyle ve yoğunlaştı dün geceden beri elim kolum bağlı oturuyorum bilmiyorum napıcamKırmızı mı rengi? Yoğunluğu nasıl ?
Bariz sol tarafım şiş sağda birşey yok değişik geldi böyle olmasıBendede öyle bir taraf bir taraftan daha şiş duruyor bebeğin olduğu taraf heralde daha şiş
Kuzum foto atsana bakalım benim normal yuvarlak alt karnımBariz sol tarafım şiş sağda birşey yok değişik geldi böyle olması
Yok normal benim arkadaşımda öyleydi yani normalBariz sol tarafım şiş sağda birşey yok değişik geldi böyle olması
Daha erken o yüzden 1,2 hafta daha geçse yuvarlak olur , alt karnım benimde öyle ilk baştanBariz sol tarafım şiş sağda birşey yok değişik geldi böyle olması
yaa ne güzel keşke bende uyuyabilsem hiç güzel uyumuyorum maalesef uykularım çok bölünüyor kalitesizliğin dibini yaşıyorum, hani bu hamileler çok uyurdu yaaBen hep uyuyorum acaba normal mi , hep uykudayım gece 8 den sonra gözlerim yanıyor hatta ışık bile midemi bulandırıyor ışığı kapatıp uyuyorum
çok geçmiş olsun canım yoğunluğu nasıl şimdi nasılsın?Benim yine kanamam oldu hiç anlamıyorum niye böyle oluyor iki gündür hep yatıyorum
nasıl yani 11 kilo mu verdinBende 11+5 günlük hamileyim kendim bulantılardan ve iştahsızlıktan kaynaklı 11 kilo verdim hiç karnım çıkmadı sadece sol taraf şiş gibi sağ taraf daha inik duruyor
Böyle tek tarafin şişmesi normal mi onu merak ediyorum
Kuzum benim de uykum çok geliyor ama kaliteli uyku yok hiç gece sürekli lavabo ya kalktigim için uykum bölünüyor gündüz uyuduğum uykuda yetmiyoryaa ne güzel keşke bende uyuyabilsem hiç güzel uyumuyorum maalesef uykularım çok bölünüyor kalitesizliğin dibini yaşıyorum, hani bu hamileler çok uyurdu yaa
Gece yoğundu ama şimdi az ama geliyor kuramızı kan ara bi kahve kırmızı karışık geliyor sonra tekrar kurmızı oluyor ama 11 den sonra az gelmeye başladıçok geçmiş olsun canım yoğunluğu nasıl şimdi nasılsın?
Ben gözlerimi açamıyorum ve uyumazsam midem bulanıyor ve çok kötü oluyorum hemen uyumam gerekiyoryaa ne güzel keşke bende uyuyabilsem hiç güzel uyumuyorum maalesef uykularım çok bölünüyor kalitesizliğin dibini yaşıyorum, hani bu hamileler çok uyurdu yaa
Evet ama bende öyleyim gece en az 3 kere tuvalete gidiyorumKuzum benim de uykum çok geliyor ama kaliteli uyku yok hiç gece sürekli lavabo ya kalktigim için uykum bölünüyor gündüz uyuduğum uykuda yetmiyor
benim derin uykuya dalmada sorun var, dönerken bile uyanıyorum uykum geliyor gibi oluyor ama asla dalamıyorumKuzum benim de uykum çok geliyor ama kaliteli uyku yok hiç gece sürekli lavabo ya kalktigim için uykum bölünüyor gündüz uyuduğum uykuda yetmiyor
dinlenmeye devam et inşallah risk yaratmadan geçer hemenGece yoğundu ama şimdi az ama geliyor kuramızı kan ara bi kahve kırmızı karışık geliyor sonra tekrar kurmızı oluyor ama 11 den sonra az gelmeye başladı
İnşallah çok teşekkür ederimdinlenmeye devam et inşallah risk yaratmadan geçer hemen
Yaaa ne kadar tatlı bir karnın çıkmış maşallah ya benim normal kilo göbeği gibi aynı hamile olduğum belli bile değilKuzum foto atsana bakalım benim normal yuvarlak alt karnım
Bilemedim hamileyim diyorum herkes karnıma bakıyor ama yok gibi aynıDaha erken o yüzden 1,2 hafta daha geçse yuvarlak olur , alt karnım benimde öyle ilk baştan
Sorma canım 73 kiloydum transfere giderken geldim işte bu haftaya kadar 62 kiloya düşmüşümnasıl yani 11 kilo mu verdin
çok minnoş bir hamile karnıKuzum foto atsana bakalım benim normal yuvarlak alt karnım
Aynen kuzum ya bende öyleyim işte deliksiz uyku ya hasret kaldım bide çok çabuk yoruluyorum ya öyle böyle bizde gördük ya bugünleri Rabbim e çok şükür bazen rüya da gibi hissediyorumbenim derin uykuya dalmada sorun var, dönerken bile uyanıyorum uykum geliyor gibi oluyor ama asla dalamıyorum