• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Eklentiler

• IMG_20230302_215228.jpg
    IMG_20230302_215228.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 65
Ben hep uyuyorum acaba normal mi , hep uykudayım gece 8 den sonra gözlerim yanıyor hatta ışık bile midemi bulandırıyor ışığı kapatıp uyuyorum 😄
yaa ne güzel keşke bende uyuyabilsem hiç güzel uyumuyorum maalesef uykularım çok bölünüyor kalitesizliğin dibini yaşıyorum, hani bu hamileler çok uyurdu yaa 🤦

Bende 11+5 günlük hamileyim kendim bulantılardan ve iştahsızlıktan kaynaklı 11 kilo verdim hiç karnım çıkmadı sadece sol taraf şiş gibi sağ taraf daha inik duruyor
Böyle tek tarafin şişmesi normal mi onu merak ediyorum
nasıl yani 11 kilo mu verdin 😳

yaa ne güzel keşke bende uyuyabilsem hiç güzel uyumuyorum maalesef uykularım çok bölünüyor kalitesizliğin dibini yaşıyorum, hani bu hamileler çok uyurdu yaa 🤦
Kuzum benim de uykum çok geliyor ama kaliteli uyku yok hiç gece sürekli lavabo ya kalktigim için uykum bölünüyor gündüz uyuduğum uykuda yetmiyor 😂

Ben gözlerimi açamıyorum ve uyumazsam midem bulanıyor ve çok kötü oluyorum hemen uyumam gerekiyor

Kuzum benim de uykum çok geliyor ama kaliteli uyku yok hiç gece sürekli lavabo ya kalktigim için uykum bölünüyor gündüz uyuduğum uykuda yetmiyor 😂
benim derin uykuya dalmada sorun var, dönerken bile uyanıyorum 🙄 uykum geliyor gibi oluyor ama asla dalamıyorum

benim derin uykuya dalmada sorun var, dönerken bile uyanıyorum 🙄 uykum geliyor gibi oluyor ama asla dalamıyorum
Aynen kuzum ya bende öyleyim işte deliksiz uyku ya hasret kaldım bide çok çabuk yoruluyorum 😂 ya öyle böyle bizde gördük ya bugünleri Rabbim e çok şükür 🤲 bazen rüya da gibi hissediyorum ❤️

Back