Aynen inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin sağlıkla kucağımıza alalımDiğerını Rabbım sana bağışlasın canım üzülme demekkı saglıklı degılmıs hayırlısı olsun
Amin inşallahAnladım , aynen öyle inşallah bi tane olsun benim olsun inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizinki
Bence kullanmalısın ben kullanırdım düzenli muayene olduğum doktoru dinle Allah korusun pişman olmak çok daha zor olurArkadaşlar ben 12. Haftaya geldim çok şükür hiç kanamam olmadı. Tüp bebek merkezindeki doktorumla görüştüm ilaçlar için progestan dex ve fitil i bırak dedi. Kan sulandırıcı yani oksapar 1 hafta daha dedi. Ecoprin 32. Haftaya kadarmış. Ama burda düzenli muayene olduğum doktorum fitile 1 hafta devam dedi sadece progestan dex i kesti oksapara da 34. Haftaya kadar devam dedi. Ne yapiyim bilemedim sizde nasıl bi yol izlendi
Aa olsun canım sonucu güzel çıksında bekleyelim ama bebiş sağlıklı benceFetal dna yetersiz çıkmış, bir daha kan verecegim, anca 2 hafta sonra cikacak sonuc =(
Ah canım gecmiş olsun çokca rabbim kardeşine uzun güzel ömürler versin meleğimizin inşallahKızlar muayenye gittim bu gün maalesef ikizlerden birini kaybetmişimbir tane kalmış inşallah bu benimle kalır , 10 haftalık şuan 3 hafta sonra gel nifty testi yapıcaz dedi , sadece bu testi söyledi bana başka bi test demedi
Ikili testte oran güzel çıktı, dün doktorumla whatsapp.ta konustum, ama ne bileyim belki de son kan vermem olacakti, cinsiyet de belli olacakti ne bileyim heves etmiştim herhalde, neyse haklisin sonuc guzel ciksin da onu da beklerizAa olsun canım sonucu güzel çıksında bekleyelim ama bebiş sağlıklı bence
Yok canım pzt günü çıkacak haftayaHayat su hanim ikili tarama test sonucunuz cikti mi?
Olsun canım hayırlı olan olsun nerelerden geçtik geldik buralara buda gecicek güzel sonuçlar gelicekIkili testte oran güzel çıktı, dün doktorumla whatsapp.ta konustum, ama ne bileyim belki de son kan vermem olacakti, cinsiyet de belli olacakti ne bileyim heves etmiştim herhalde, neyse haklisin sonuc guzel ciksin da onu da bekleriz
hayırlı olsun çok güzel haber fetal de çıktı mı ?Insallah kesilir de gerek kalmaz
Benim de dün ikili test sonucu çıktı şükür bir sıkıntı görünmüyor bugun de insallah fetal sonucu çıkacak bakalım, hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah
Yetersiz dna =( persembe günü bir daha kan vereceğim, kan sulandirici kullanan kişilerde olabiliyormuş =(hayırlı olsun çok güzel haber fetal de çıktı mı ?
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Biz bu testleri yapan firma ile direkt iletişim kurduk firmanın kendi genetik doktoru biz bu durumda çalışmıyoruz çünkü kayıp bebeğin dnasındaki sorun çıkabilir bu durumda da hangi bebekte problem olduğunu anlamak için amniyosentez yaparız dedi. Amniyonsentez riskli bir işlem kendi doktorum kararı tamamen size bırakıyorum amniyonsentez yaptırmam diyorsanız bu testi hiç yaptırmayalım dedi ben de en ufak bir kafa karışıklığı istemediğim için bu konuyu kapattım allaha emanet ettim açıkcası canım iyi düşünmek lazım amniyosentez işleminde düşük riski var çünkü[QUOTE="Laye99,
Merhaba bende ikizlerden birini kaybettim ama bana nifty testi yapacaklar 3 hafta sonra , siz demiştiniz dr tavsiye etmedi size , bilmiyorum ne yapayım şimdi , acaba yanlış sonuç çıkarmı
yaa sağlık olsunYetersiz dna =( persembe günü bir daha kan vereceğim, kan sulandirici kullanan kişilerde olabiliyormuş =(
Canım senin bütün yazilarini okudum kanaman çok olmuş benimde aynen hiç bitmiyo ama bişey sorcam sen pruloton depot 3 günde bir yapiyommissunOlsun canım hayırlı olan olsun nerelerden geçtik geldik buralara buda gecicek güzel sonuçlar gelicek
Evet canım ben daha transferin 7. Günün de kahve lekelenme yaşamıştım o zaman haftada bir başlattı doktor. Ondan biraz sknra birkere daha yaşAdım 3 günde bire çekti sonra prolutonu. Şuan 3 günde bir devam ediyorum dün sabah vurdurmuştum tam vurdurduktan 2 saat sonra falan kanamam başladı çok şiddetli oldu. İğneyide sabah vurdurduğum için başka yapcak birşey yok dediler sadece kan sulandırıcıları kestirdiler yatıp bekledim hep. Bygün sanki lutinus fitili kullandıkca azaldı.. Şu birkaç saat hatta yok denecek kadar az çok şükür.Canım senin bütün yazilarini okudum kanaman çok olmuş benimde aynen hiç bitmiyo ama bişey sorcam sen pruloton depot 3 günde bir yapiyommissun
Biz depremzedeyiz enkazdan çok çıktık gebelik korkuyla beraber çok zorlaştı sürekli kanama var korktukca kasildikca kanamam oluyor iğneyi haftada bir kullaniyrm rabbim yardimcimiz olsun bu bebekler ngsli çok zordu sürecler rabbim yüzümüze baksinEvet canım ben daha transferin 7. Günün de kahve lekelenme yaşamıştım o zaman haftada bir başlattı doktor. Ondan biraz sknra birkere daha yaşAdım 3 günde bire çekti sonra prolutonu. Şuan 3 günde bir devam ediyorum dün sabah vurdurmuştum tam vurdurduktan 2 saat sonra falan kanamam başladı çok şiddetli oldu. İğneyide sabah vurdurduğum için başka yapcak birşey yok dediler sadece kan sulandırıcıları kestirdiler yatıp bekledim hep. Bygün sanki lutinus fitili kullandıkca azaldı.. Şu birkaç saat hatta yok denecek kadar az çok şükür.
Senin ne durumda ne kadardır sürüyor kullanıyormusun iğneyi
Çok teşekkür ederim amin , kısmet böyleymiş Allah bi tane meleğimi bana bağışlasın inşallah sağlıklı gelsin, hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallahAh canım gecmiş olsun çokca rabbim kardeşine uzun güzel ömürler versin meleğimizin inşallah
Aman Allah korusun ya bende ikilemde kaldım , eşime söyledim böyle bişey var diye oda dr bunu bilmiyor mu ki öneriyor dedi , valla bilmiyorum yaCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Biz bu testleri yapan firma ile direkt iletişim kurduk firmanın kendi genetik doktoru biz bu durumda çalışmıyoruz çünkü kayıp bebeğin dnasındaki sorun çıkabilir bu durumda da hangi bebekte problem olduğunu anlamak için amniyosentez yaparız dedi. Amniyonsentez riskli bir işlem kendi doktorum kararı tamamen size bırakıyorum amniyonsentez yaptırmam diyorsanız bu testi hiç yaptırmayalım dedi ben de en ufak bir kafa karışıklığı istemediğim için bu konuyu kapattım allaha emanet ettim açıkcası canım iyi düşünmek lazım amniyosentez işleminde düşük riski var çünkü
Çok geçmiş olsun rabbim böyle bişey bir daha yaşatmasın evladını sana bağışlasın merak etme bişey olmaz Allah’ın izniyle, durumunuz şuan nasıl bilmiyorum ama dinlenmeye çalışBiz depremzedeyiz enkazdan çok çıktık gebelik korkuyla beraber çok zorlaştı sürekli kanama var korktukca kasildikca kanamam oluyor iğneyi haftada bir kullaniyrm rabbim yardimcimiz olsun bu bebekler ngsli çok zordu sürecler rabbim yüzümüze baksin
Çok geçmiş olsun, allah can sağlığı versin her şeyden önce inşallah.Biz depremzedeyiz enkazdan çok çıktık gebelik korkuyla beraber çok zorlaştı sürekli kanama var korktukca kasildikca kanamam oluyor iğneyi haftada bir kullaniyrm rabbim yardimcimiz olsun bu bebekler ngsli çok zordu sürecler rabbim yüzümüze baksin
Benim doktorum da önermişti ama ben firma ile görüştükten sonra ben de arada kaldım sonuçlar temiz çıkarsa en azından oh deriz ben hala öneriyorum ama sonuç kötü gelirse amniyosentez şartı ile dedi. Yani durum bu. Ben araştırdığımda hiç böyle şeylere rastlamamıştım aramasam bilgim olmayacaktıAman Allah korusun ya bende ikilemde kaldım , eşime söyledim böyle bişey var diye oda dr bunu bilmiyor mu ki öneriyor dedi , valla bilmiyorum yakafam karıştı baya , biz direk firmayla konuşamıyoruz Kıbrıs Rum tarafında yapılıyormuş oraya gönderecekler ama bende aminyosentez yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?