2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hayır diğer doktorlar öyle bisey söylemedi, sen tek bir doktorun dedigiyle panik yapma riskim var diye, cok şükür bak kalp atışını da duydun, geçecek bu zamanlar insallah
İnşallah canım benim ya çok sağol valla dünden beri hep yatıyorum. Doktor kontrolüne gidene kadarda hep yatıcam. Bı sabah azalmıştı sanki kanama çok şükür inşallah yine çoğalmaz

Çok sağol canım inşallah azalır biter bebeğim sağlıkla büyür yatıyorum sürekli. Ya valla noramlde de yapmuyordum hiçbirşey evde normal şekilfe sadece ırtalığı topluyordum. Dün ilaçlrımı almaya çıktım birde iğnemi vurdurdum azcık annemlere yprayım dedim bir şarladı şaşırdık hemen koştuk doktora günde 5 alıyorum estrofemi zaten canım onlar için birşey demediler hergün progesyan vuruluyorum 3 günde birde proluton vuruluyorum. Bunlara aynen devam sadece kan sulandırıcılara 3 gün ara verdiler. Bakalım hayırlısı inşallah

Öylw yapıyorum canım benim dünden beri sürekli yatıyorum Allaha emanetiz inşallah düzelcek herşey

Geçmiş olsun canım benim de kanama alanım vardı ilk muayenede ama bende kanama olmadı kanama olursa doktor hemen gel demişti.devam ediyorsa tekrar git bence
Akşam gittim canım çok şükür bebekte sorun yoktu ama hep yat dedi doktor. Yatıyorum bakalım bu sabah azaldı sanki. Eğer azalmaz devam ederse cumartesi merkeze gidicez

İnşallah canım benim ya çok sağol valla dünden beri hep yatıyorum. Doktor kontrolüne gidene kadarda hep yatıcam. Bı sabah azalmıştı sanki kanama çok şükür inşallah yine çoğalmaz
Çok şükür ne zaman doktor kontrolü bir daha?

Çok şükür ne zaman doktor kontrolü bir daha?
Kendi doktorum 4 martta çağırdı. Ama ben diyoruk böyle kesilmeden şiddetli şekilde devam ederse bu cumaetesi gidelim. Bakalım kan sulanfırıcıyı kestim ya 3 gün sonra haberleşelim demişti dün doktorum. Ona göre karar veririz heralde beklicezmi muayene gününü gitcezmi

bende 12.haftadayım progestan iğne ve estrofemi kesti, şimdi sadece fitil ve Clexane kullanıyorum, fitili de 20.haftaya kadar devam edelim dedi ama clexane için net tarih vermedi , 3 defa hafif lekelenmem olmuştu benim ama 7.haftadan beri hiç olmadı çok şükür

Insallah kesilir de gerek kalmaz
Benim de dün ikili test sonucu çıktı şükür bir sıkıntı görünmüyor bugun de insallah fetal sonucu çıkacak bakalım, hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah

Bugün çok şükür azaldı canım
Aa cinsiyetide belli olcak bugün yanii ay haber ver mutlaka cok heeycanlandım

Ben 10 haftadayım , koraspini çoktan kestim , kanamam var diye , kanama var diye progestan iğne iki tane kullanıyordum bu gün gittim fitile çevirdi

Çok sevindim maşallah

[QUOTE="Laye99,
Merhaba bende ikizlerden birini kaybettim ama bana nifty testi yapacaklar 3 hafta sonra , siz demiştiniz dr tavsiye etmedi size , bilmiyorum ne yapayım şimdi , acaba yanlış sonuç çıkarmı

Aaa nasip böyleymiş diyelim, bu yola 1 olsun bizim olsun diye çıktık hepimiz, diğer bebişinize saglikla kavuşun inşallah, nipt test istediyse o yuzden ikili falan istememistir, zaten gerek yok da ben oylesine yaptirdim iste

Kızlar bende 10+1 ıkızlere hamıleyım tup bebek doktorum 10. Haftada duphaston ve fitili bıraktırdı haftada bır proluton depot yaptır dedı coraspın I 32. Haftaya kadar oksapar ı doğuma kadar kullancam.ıkız gebelıgı olanlar kac haftaya bır kontrole gıdıyosunuz ben en son 8+2 de tup bebek doktoruma gıtmıstım 11. Haftada perınatolojıye gıtmeyı dusunuyorum su an bı sıkıntım yok ama ınsan tedırgın oluyor oradalar mı falan dıye

Diğerını Rabbım sana bağışlasın canım üzülme demekkı saglıklı degılmıs hayırlısı olsun

Anladım , aynen öyle inşallah bi tane olsun benim olsun inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…