İnşallah canım benim ya çok sağol valla dünden beri hep yatıyorum. Doktor kontrolüne gidene kadarda hep yatıcam. Bı sabah azalmıştı sanki kanama çok şükür inşallah yine çoğalmazHayır diğer doktorlar öyle bisey söylemedi, sen tek bir doktorun dedigiyle panik yapma riskim var diye, cok şükür bak kalp atışını da duydun, geçecek bu zamanlar insallah
Çok sağol canım inşallah azalır biter bebeğim sağlıkla büyürAh canım benim çok geçmiş olsun, benimde kanama alanım vardı 8.haftada gördü lekelenme oluyordu 12.haftada kalmamış gitmiş. Canım eminim ki ağır iş vs yapmıyorsundur hep uzan ayaklarının altına bir yastık koy wc dışında kalkma inan geçecek. Bebişler yerleşirken ayrı oluyor kanama alanı olunca ayrı oluyor geçecektir biraz dinlenmen gerekiyor. Kan sulandırıcıyı benim lekelenme olunca 6.haftada kestiler. Estrofemi günde 6 kez alacaksın, leke bile devam etse her gün progestan iğne olacaksın demişlerdi. Çok dua ettim rabbim almadı kuzularımı. Sende dualarımdasın Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin, bebeğinizi size bağışlasın
Öylw yapıyorum canım benim dünden beri sürekli yatıyorum Allaha emanetiz inşallah düzelcek herşeyDualarım seninle endişelenme hiç ama sadece tuvalete kalk biliyorum ne kadar moral bozucu bişey , ama moralini bozma dr bebeğe yakın değil demiş zaten bu tüp bebek yapanların bi çoğunda varmış , o yüzden sakin ol dinlen iğnelerini yap vaktinde
Akşam gittim canım çok şükür bebekte sorun yoktu ama hep yat dedi doktor. Yatıyorum bakalım bu sabah azaldı sanki. Eğer azalmaz devam ederse cumartesi merkeze gidicezGeçmiş olsun canım benim de kanama alanım vardı ilk muayenede ama bende kanama olmadı kanama olursa doktor hemen gel demişti.devam ediyorsa tekrar git bence
Çok şükürİnşallah canım benim ya çok sağol valla dünden beri hep yatıyorum. Doktor kontrolüne gidene kadarda hep yatıcam. Bı sabah azalmıştı sanki kanama çok şükür inşallah yine çoğalmaz
Kendi doktorum 4 martta çağırdı. Ama ben diyoruk böyle kesilmeden şiddetli şekilde devam ederse bu cumaetesi gidelim. Bakalım kan sulanfırıcıyı kestim ya 3 gün sonra haberleşelim demişti dün doktorum. Ona göre karar veririz heralde beklicezmi muayene gününü gitcezmiÇok şükürne zaman doktor kontrolü bir daha?
bende 12.haftadayım progestan iğne ve estrofemi kesti, şimdi sadece fitil ve Clexane kullanıyorum, fitili de 20.haftaya kadar devam edelim dedi ama clexane için net tarih vermedi , 3 defa hafif lekelenmem olmuştu benim ama 7.haftadan beri hiç olmadı çok şükürArkadaşlar ben 12. Haftaya geldim çok şükür hiç kanamam olmadı. Tüp bebek merkezindeki doktorumla görüştüm ilaçlar için progestan dex ve fitil i bırak dedi. Kan sulandırıcı yani oksapar 1 hafta daha dedi. Ecoprin 32. Haftaya kadarmış. Ama burda düzenli muayene olduğum doktorum fitile 1 hafta devam dedi sadece progestan dex i kesti oksapara da 34. Haftaya kadar devam dedi. Ne yapiyim bilemedim sizde nasıl bi yol izlendi
Insallah kesilir de gerek kalmazKendi doktorum 4 martta çağırdı. Ama ben diyoruk böyle kesilmeden şiddetli şekilde devam ederse bu cumaetesi gidelim. Bakalım kan sulanfırıcıyı kestim ya 3 gün sonra haberleşelim demişti dün doktorum. Ona göre karar veririz heralde beklicezmi muayene gününü gitcezmi
Bugün çok şükür azaldı canımInsallah kesilir de gerek kalmaz
Benim de dün ikili test sonucu çıktı şükür bir sıkıntı görünmüyor bugun de insallah fetal sonucu çıkacak bakalım, hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah
Ben 10 haftadayım , koraspini çoktan kestim , kanamam var diye , kanama var diye progestan iğne iki tane kullanıyordum bu gün gittim fitile çevirdiArkadaşlar ben 12. Haftaya geldim çok şükür hiç kanamam olmadı. Tüp bebek merkezindeki doktorumla görüştüm ilaçlar için progestan dex ve fitil i bırak dedi. Kan sulandırıcı yani oksapar 1 hafta daha dedi. Ecoprin 32. Haftaya kadarmış. Ama burda düzenli muayene olduğum doktorum fitile 1 hafta devam dedi sadece progestan dex i kesti oksapara da 34. Haftaya kadar devam dedi. Ne yapiyim bilemedim sizde nasıl bi yol izlendi
Çok sevindimInsallah kesilir de gerek kalmaz
Benim de dün ikili test sonucu çıktı şükür bir sıkıntı görünmüyor bugun de insallah fetal sonucu çıkacak bakalım, hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah
Veririm veririm (= sağlıkla devam etsin de baska bir dilegim yok RabbimdenBugün çok şükür azaldı canım
Aa cinsiyetide belli olcak bugün yanii ay haber ver mutlaka cok heeycanlandım
AaaKızlar muayenye gittim bu gün maalesef ikizlerden birini kaybetmişimbir tane kalmış inşallah bu benimle kalır , 10 haftalık şuan 3 hafta sonra gel nifty testi yapıcaz dedi , sadece bu testi söyledi bana başka bi test demedi
Amin canım inşallah sorun çıkmayacakVeririm veririm (= sağlıkla devam etsin de baska bir dilegim yok Rabbimden
Diğerını Rabbım sana bağışlasın canım üzülme demekkı saglıklı degılmıs hayırlısı olsunKızlar muayenye gittim bu gün maalesef ikizlerden birini kaybetmişimbir tane kalmış inşallah bu benimle kalır , 10 haftalık şuan 3 hafta sonra gel nifty testi yapıcaz dedi , sadece bu testi söyledi bana başka bi test demedi
Fetal dna yetersiz çıkmış, bir daha kan verecegim, anca 2 hafta sonra cikacak sonuc =(Bugün çok şükür azaldı canım
Aa cinsiyetide belli olcak bugün yanii ay haber ver mutlaka cok heeycanlandım
Anladım , aynen öyle inşallah bi tane olsun benim olsun inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizinkiAaanasip böyleymiş diyelim, bu yola 1 olsun bizim olsun diye çıktık hepimiz, diğer bebişinize saglikla kavuşun inşallah, nipt test istediyse o yuzden ikili falan istememistir, zaten gerek yok da ben oylesine yaptirdim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?