2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ah canım gecmiş olsun. İnşallah birşey olmayacak bebeğine ne kadar zor olsada lütfen onın için sakin kalmaya çalış doktoruna bir sordan 3 günde birde vurulabilirmiyim diye canım

Çok teşekkür ederim amin , kısmet böyleymiş Allah bi tane meleğimi bana bağışlasın inşallah sağlıklı gelsin, hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah
Aminn inşallah rabbim herşeyin en güzelini versin

Aynen bende araştırıyorum böyle bilet yazılmamış hiç ama bende amniyosentez yaptırmam

Merhaba benimkiler de ikiz en son 9+1’de gittim kontrole herşey yolundaydı şükürler olsun ve bazı ilaçları bırakıp bazılarını az kullanmaya başladım 10.haftamda yani bugün itibariyle. Ben de çok merak ediyorum sürekli doktora gidesim var yarın da genetik tarama testi için kan vermeye gidicem

Aynen ınsan merak edıyor genetık tarama dedıgınız fetal DNA testını mı dıyosunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum haftaya kontrole gıdecem 11 haftalık oluyolar burun köküne ve ense kalınlığına bakar zaten

Merhabalar, bende tedavi sürecindeyim, 4 tane iyi kalite embriyo donduruldu şuanda rahim dinlendiriyoruz. Opu dan sonraki ilk adetimi oldum şimdi diğer adet zamanımı bekliyorum transfer için, epey heyecanlıyım benim bir sorum olacak belki aranızda bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar vardır..... Rahim dinlendirme sürecinde normal yolla hamile kalan var mı acaba veya bu konuda bilgisi olan? İlaçların etkisi birkaç ay devam ediyor ve bazen bu süreçte normal yolla hamile kalanlarda olabiliyormuş sanırım? İnşallah herkese gönlündekinden daha güzelleri nasip olur, hem güzel hemde zor süreçler olduğu için insanı ancak kendisi ile aynı şeyleri yaşayanlar anlayabiliyor...cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kızlar bu depremler yüzünden morallerimiz alt üst oldu foruma giremez olduk. Mesajımı okuyup yakınlarını kaybeden depremzede arkadaşlarımız var ise Allah sabır versin mekanları cennet olsun. Tüm depremi hissedenlere çok geçmiş olsun inşallah yaralar bir an önce sarılır.

Benimde ikizlerden birinin maalesef 8. Haftada kalp atışı durdu doktor zaten son kontrollerde birinin çok geri kaldığını muhtemelen kaybedeceğimizi söylemişti. Diğeri günü gününe sağlıkla ilerliyor şimdilik çok şükür. Bu gün ikili tarama testimizde gayet olumlu geçti. Cinsiyetide büyük ihtimal öğrendik gibi. Sadece doktor bebek aspirinin dozunu biraz arttırmamım iyi olacağını söyledi.

Umarım hepimizin hamileliği sağlıkla ilerler, kibrisss sana da çok geçmiş olsun canım bende aynı durumu yaşadım senin adına da çok üzüldüm umarım diğerini hiç sorunsuz sağlıkla kucağına almak nasip olur.

Türkiyede genoks diye bir klinik yapıyor bu testi merkezi ankara. Onları arayıp bilgi de isteyebilirsin
Tamam teşekkür ederim, en azından eşimi ikna etmek için söyleyim kendi arasın çünkü anlattım ama dr önerdiyse yapalım diyor , dedim eğer test kötü çıkarsa doğuma kadar moralimiz bozuk olacak

Amin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız , aynen deprem moralimizi çok bozdu üstüne bide sürekli kıbrısta deprem olucak diyorlar biz hem üzüntü hem korku yaşıyoruz piskolojimiz bozuldu , çok takmamaya çalışıyorum ama olmuyor korkuyorum , siz kaç haftalıksınız şuan ? Bana fetal DNA testi 13 haftada gel yaparız dedi

Ben 12. Haftadayım kalbi duran bebeğim hala rahimde duruyor. Bana ikili tarama yapan doktorum bu durumda kandan yapılan testlerin etkileneceğini dolayısıyla doğru sonuç vermeyeceğini söyledi.
Kalbi duran bebeğin değerleri de kana karışıyormuş. Kesin sonucun amniyo sıvısı alınarak elde edilebileceğini fakat bunun küçükte olsa bir düşük riski oluşturduğunu söyledi. Ultrason ölçülerine göre sonuçlar gayet iyi çıktı. O yüzden şimdilik başka test yaptırmayı düşünüyorum.

Tamam teşekkür ederim, en azından eşimi ikna etmek için söyleyim kendi arasın çünkü anlattım ama dr önerdiyse yapalım diyor , dedim eğer test kötü çıkarsa doğuma kadar moralimiz bozuk olacak
Canım bende yaptırdım kendi tüp bebek dr çalıştığı bir lab vardı o şekilde yaptırdım. Genoks firması ile ilgili şikayetlerden bahsettik hatta bu firma konusunda şikayetler varmış ben duyduğumu iletiyorum Yaptırırsan araştır derim

Benim bebeğim komple keseyle birlikte yok , sanki hiç yokmuş gibi bende yapmak istemiyorum şimdi bi terslik çıkar kafamız karışır ama eşim yapalım diyor bilmiyorum , eşimi ikna etmem gerekiyor o dr dediyse bi bildiği var diyor ama dr bence bunları düşünmüyor bile

Ben firmayı araştıramıyorum bile çünkü Kıbrıs Rum tarafında yapılacak bu test yani kan alıp oraya gönderecekler ve neresi olduğunu bilmiyorum siz nerde yaptırdınız

kuzum nasıl oldun? iyimisin birazdaha en son yatıyordun canım bir de sen kalp atışını nezaman öğrenmiştin
İyiyim canım çok şükür kanamam çok azaldı kahve lekelenme şeklinde geliyor sen nasılsın. 5+5de vajinalden görmüştük ama sesi çok fazla çıkmamıştı canım küçük olduğundan

İyiyim canım çok şükür kanamam çok azaldı kahve lekelenme şeklinde geliyor sen nasılsın. 5+5de vajinalden görmüştük ama sesi çok fazla çıkmamıştı canım küçük olduğundan
iyi kuzum sevimdim inşallah biter tamamen yatman iyi oldu :) Ben de iyiyim canım saol en son keseyi gördüm işte ultrasona göre 5+6 gösteriyodu. Bugün 5+6 ya göre hesaplarsam 6+1 oluyor sabırsızlanıyorum kalp atışı için ama doktor haftaya cuma gel dedi nasıl bekliyeceğim bilmiyorum inşallah duyarım kalp atışını. Başka bi yere mi gitsem diyorm sonra bekle diyorum kendimce öyle cebelleşiyorum ya :)

Merhaba hanımlar ben de arada yazabiliyorum ama takip ediyorum sizleri. Benimde dün kontrolüm vardı. 12.haftadayız. Çok şükür herşey yolunda kıpır kıpır hareket ediyordu. Bulantı kusmalar akşamları hala devam ediyor o beni çok zorluyor. Umarım bundan sonra azalır ve biterherkese sağlıkla kucağına almasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…