Ah canım gecmiş olsun. İnşallah birşey olmayacak bebeğine ne kadar zor olsada lütfen onın için sakin kalmaya çalışBiz depremzedeyiz enkazdan çok çıktık gebelik korkuyla beraber çok zorlaştı sürekli kanama var korktukca kasildikca kanamam oluyor iğneyi haftada bir kullaniyrm rabbim yardimcimiz olsun bu bebekler ngsli çok zordu sürecler rabbim yüzümüze baksin
Aminn inşallah rabbim herşeyin en güzelini versinÇok teşekkür ederim amin , kısmet böyleymiş Allah bi tane meleğimi bana bağışlasın inşallah sağlıklı gelsin, hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah
Aynen bende araştırıyorum böyle bilet yazılmamış hiç ama bende amniyosentez yaptırmamBenim doktorum da önermişti ama ben firma ile görüştükten sonra ben de arada kaldım sonuçlar temiz çıkarsa en azından oh deriz ben hala öneriyorum ama sonuç kötü gelirse amniyosentez şartı ile dedi. Yani durum bu. Ben araştırdığımda hiç böyle şeylere rastlamamıştım aramasam bilgim olmayacaktı
Aynen bende araştırıyorum böyle bilet yazılmamış hiç ama bende amniyosentez yaptırmam
Merhaba benimkiler de ikizKızlar bende 10+1 ıkızlere hamıleyım tup bebek doktorum 10. Haftada duphaston ve fitili bıraktırdı haftada bır proluton depot yaptır dedı coraspın I 32. Haftaya kadar oksapar ı doğuma kadar kullancam.ıkız gebelıgı olanlar kac haftaya bır kontrole gıdıyosunuz ben en son 8+2 de tup bebek doktoruma gıtmıstım 11. Haftada perınatolojıye gıtmeyı dusunuyorum su an bı sıkıntım yok ama ınsan tedırgın oluyor oradalar mı falan dıye
Aynen ınsan merak edıyor genetık tarama dedıgınız fetal DNA testını mı dıyosunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum haftaya kontrole gıdecem 11 haftalık oluyolar burun köküne ve ense kalınlığına bakar zatenMerhaba benimkiler de ikizen son 9+1’de gittim kontrole herşey yolundaydı şükürler olsun ve bazı ilaçları bırakıp bazılarını az kullanmaya başladım 10.haftamda yani bugün itibariyle. Ben de çok merak ediyorum sürekli doktora gidesim var yarın da genetik tarama testi için kan vermeye gidicem
Tamam teşekkür ederim, en azından eşimi ikna etmek için söyleyim kendi arasınTürkiyede genoks diye bir klinik yapıyor bu testi merkezi ankara. Onları arayıp bilgi de isteyebilirsin
Amin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız , aynen deprem moralimizi çok bozdu üstüne bide sürekli kıbrısta deprem olucak diyorlar biz hem üzüntü hem korku yaşıyoruz piskolojimiz bozuldu , çok takmamaya çalışıyorum ama olmuyor korkuyorum , siz kaç haftalıksınız şuan ? Bana fetal DNA testi 13 haftada gel yaparız dediKızlar bu depremler yüzünden morallerimiz alt üst oldu foruma giremez olduk. Mesajımı okuyup yakınlarını kaybeden depremzede arkadaşlarımız var ise Allah sabır versin mekanları cennet olsun. Tüm depremi hissedenlere çok geçmiş olsun inşallah yaralar bir an önce sarılır.
Benimde ikizlerden birinin maalesef 8. Haftada kalp atışı durdu doktor zaten son kontrollerde birinin çok geri kaldığını muhtemelen kaybedeceğimizi söylemişti. Diğeri günü gününe sağlıkla ilerliyor şimdilik çok şükür. Bu gün ikili tarama testimizde gayet olumlu geçti. Cinsiyetide büyük ihtimal öğrendik gibi. Sadece doktor bebek aspirinin dozunu biraz arttırmamım iyi olacağını söyledi.
Umarım hepimizin hamileliği sağlıkla ilerler,kibrisss sana da çok geçmiş olsun canım bende aynı durumu yaşadım senin adına da çok üzüldüm umarım diğerini hiç sorunsuz sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Ben 12. Haftadayım kalbi duran bebeğim hala rahimde duruyor. Bana ikili tarama yapan doktorum bu durumda kandan yapılan testlerin etkileneceğini dolayısıyla doğru sonuç vermeyeceğini söyledi.Amin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız , aynen deprem moralimizi çok bozdu üstüne bide sürekli kıbrısta deprem olucak diyorlar biz hem üzüntü hem korku yaşıyoruz piskolojimiz bozuldu , çok takmamaya çalışıyorum ama olmuyor korkuyorum , siz kaç haftalıksınız şuan ? Bana fetal DNA testi 13 haftada gel yaparız dedi
Canım bende yaptırdım kendi tüp bebek dr çalıştığı bir lab vardı o şekilde yaptırdım. Genoks firması ile ilgili şikayetlerden bahsettik hatta bu firma konusunda şikayetler varmış ben duyduğumu iletiyorumTamam teşekkür ederim, en azından eşimi ikna etmek için söyleyim kendi arasınçünkü anlattım ama dr önerdiyse yapalım diyor , dedim eğer test kötü çıkarsa doğuma kadar moralimiz bozuk olacak
Benim bebeğim komple keseyle birlikte yok , sanki hiç yokmuş gibiBen 12. Haftadayım kalbi duran bebeğim hala rahimde duruyor. Bana ikili tarama yapan doktorum bu durumda kandan yapılan testlerin etkileneceğini dolayısıyla doğru sonuç vermeyeceğini söyledi.
Kalbi duran bebeğin değerleri de kana karışıyormuş. Kesin sonucun amniyo sıvısı alınarak elde edilebileceğini fakat bunun küçükte olsa bir düşük riski oluşturduğunu söyledi. Ultrason ölçülerine göre sonuçlar gayet iyi çıktı. O yüzden şimdilik başka test yaptırmayı düşünüyorum.
Ben firmayı araştıramıyorum bile çünkü Kıbrıs Rum tarafında yapılacak bu test yani kan alıp oraya gönderecekler ve neresi olduğunu bilmiyorumCanım bende yaptırdım kendi tüp bebek dr çalıştığı bir lab vardı o şekilde yaptırdım. Genoks firması ile ilgili şikayetlerden bahsettik hatta bu firma konusunda şikayetler varmış ben duyduğumu iletiyorumYaptırırsan araştır derim
Ben istanbuldayım canım genlab diye bir firma dr anlaşmalı orası ile öyle yaptırdımBen firmayı araştıramıyorum bile çünkü Kıbrıs Rum tarafında yapılacak bu test yani kan alıp oraya gönderecekler ve neresi olduğunu bilmiyorumsiz nerde yaptırdınız
kuzum nasıl oldun? iyimisin birazdaha en son yatıyordunAminn inşallah rabbim herşeyin en güzelini versin
İyiyim canım çok şükür kanamam çok azaldı kahve lekelenme şeklinde geliyor sen nasılsın. 5+5de vajinalden görmüştük ama sesi çok fazla çıkmamıştı canım küçük olduğundankuzum nasıl oldun? iyimisin birazdaha en son yatıyorduncanım bir de sen kalp atışını nezaman öğrenmiştin
Ben istanbuldayım canım genlab diye bir firma dr anlaşmalı orası ile öyle yaptırdım
[/QUO
Tamam teşekkür ederim
iyi kuzum sevimdim inşallah biter tamamen yatman iyi oldu :) Ben de iyiyim canım saol en son keseyi gördüm işte ultrasona göre 5+6 gösteriyodu. Bugün 5+6 ya göre hesaplarsam 6+1 oluyor sabırsızlanıyorum kalp atışı için ama doktor haftaya cuma gel dedi nasıl bekliyeceğim bilmiyorum inşallah duyarım kalp atışını. Başka bi yere mi gitsem diyorm sonra bekle diyorum kendimce öyle cebelleşiyorum ya :)İyiyim canım çok şükür kanamam çok azaldı kahve lekelenme şeklinde geliyor sen nasılsın. 5+5de vajinalden görmüştük ama sesi çok fazla çıkmamıştı canım küçük olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?