• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar heves etmiştim hamile olursam yapacagim diye, hamilelik hafta kartları aldim, bugun 12.hafta çekimini yaptim (hoş 12.haftanin son günü olsa da 🤣) her ay fotoğraf cekilmeyi planlıyorum Allah nasip ederse 🙏🥰 sizler çekiyor musunuz karnınızın fotoğraflarını?
Ben hiç çekmedim ama ne kadar güzel o kartlar 😍 çok iyi düşünmüşsün ama kıbrısta yok o kartlardan Tr almak gerekiyor be almadım normal çekicem ama benim daha çok bi göbeğim yok bekliyorum 3 ay olsun öyle çekicem bende 😍

kızlar bugün muayenem vardı, daha doğrusu Perşembe günkü muayeneyi eşimin şehir dışına çıkma sebebi ile bugüne aldık, çok şükür her şey yolunda 11+1 iz 1 güncük fazla çıktık, yalnız sabah aç karna gittim uyuyordu bizim sıpa dr zor uyandırdı sonradan esnese gerek kollarını falan gerdi oynattı 😁 ense kalınlığına baktı, incecik çok sağlıklı bir bebek dedi 🙏 2 li test için kan da verdim haftaya çıkacakmış, vee ilaçlardan progestan 50 mg amp ve estrofemi kesti fitil ve Clexane ile devam edeceğim ama kendi tüp bebek dr uma da sordum o ne diyecek merak ediyorum sanırım hepimiz hemen hemen aynı haftalarda kesmiş bulunduk, inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin ve sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
Maşallah 🧿🧿🧿🥰🥰🥰 ben 2 hafta önce kestim estrofemi sadece sabah akşam Progestan iğne yapıyorum

Taam canım siz hiç bu kadar yoğun yaşadınızmı ya çoğunuz yaşadığını hatırlıyorum ama böyle yerlere damlayacak kadar falan yaşayıp gebeliği devam eden varmı 😥
Bennn , pıhtı kan , adetin ikinci günü gibi kan geliyordu pıhtılaşma beraber çok şükür şimdi daha iyim benim kanama alanımın büyüktü uzan dinlen bişey olmaz Allah’ın izniyle tüp bebekte oluyormuş öyle

Stres yapmamaya çalış kuzum Meryem suresi Yusuf suresi inşirah suresi dinle mutlaka 🤲 olabildiğince uzan dinlen inşallah ilk ve son kanama yaşamış olursun 🤲
Stres yapmuyoeum canım hep bekliyordum nedense bunu ama umarım birşeye sebep olmaz inşallah🤲🏼
evet var duyduk burda hatta bu topikte de aşırı kanama yaşayanlar oldu, sakin ol bak bebeğin de iyi bol bol dinlen wc dışında hiç kalkma kan sulandırıcıyı da kesmişsin zaten inşallah yavaş yavaş azalacak 🙏
Öyle yapıyorum canım ama hala kırmızı geliyor ilk gibi şarıl şarıl olmasada. Gece giderim belki acile tekrar 😥
Uzan ve dinlen bişey değil o , benden ne kadar kan geldi bi görsen ☹️☹️☹️ ben kesin düştü diye düşündüm , ama çok şükür bişey yoktu , sadece uzan ve sadece tuvalete kalk
Öyle yapıyorum şuanlık canım bakalım Allah yardımcımız olsun 🤲🏼
Bennn , pıhtı kan , adetin ikinci günü gibi kan geliyordu pıhtılaşma beraber çok şükür şimdi daha iyim benim kanama alanımın büyüktü uzan dinlen bişey olmaz Allah’ın izniyle tüp bebekte oluyormuş öyle
Benimde öyle aynı adetli gibiyim resmen şuan 😥

Ben hiç çekmedim ama ne kadar güzel o kartlar 😍 çok iyi düşünmüşsün ama kıbrısta yok o kartlardan Tr almak gerekiyor be almadım normal çekicem ama benim daha çok bi göbeğim yok bekliyorum 3 ay olsun öyle çekicem bende 😍
Benim 3 ay bitti iste ben de o zaman cekmeye başladım 🥰

Bu sabah vurdurmuştum. Birden şarladı kırmızı şekilde hemen koştum tüp doktoru uzakta ona gidemedim. Normal doktrpa gittim. Baktı kesede sorun yok dedi. Ama eve geldim hemen pıhtı geldi. 5 10 dk sonraıs. 5 10 dkda birşey olmuş olabilirmi bilmiyorum. Arkasıda kesilmedi bacaklarımdan süzüldü sürekli resmen. Tüp doktorum aradı 3 gün kan sulandırıcıyı kes kıpırdamadan yat eğer azalmazsa tekrar git hastaneye dedi
Canım gerçekten öncelikle sakin olman gerekiyor, bir kişi değil burda epey kişi yaşadı. Ben yatağı komple kan gördüm fayanslar klozet ellerim ayaklarım yani öyle bir kan aktı ki şoktan tansiyonum düşmüş kendimde değildim hastaneye vardığımızda. Doktorum bebek düşürmek o kadar kolay değil merak etme kanama değil ama düşen tansiyon bebeği düşürür demişti. İnan bebeğin sağlıklıysa seni bırakmıyor. Dua et yat dinlen ayaklarını uzat hep, çok zor yüreğin ağzında eminim ama sağlıklı ise hepsi geçecek

Canım gerçekten öncelikle sakin olman gerekiyor, bir kişi değil burda epey kişi yaşadı. Ben yatağı komple kan gördüm fayanslar klozet ellerim ayaklarım yani öyle bir kan aktı ki şoktan tansiyonum düşmüş kendimde değildim hastaneye vardığımızda. Doktorum bebek düşürmek o kadar kolay değil merak etme kanama değil ama düşen tansiyon bebeği düşürür demişti. İnan bebeğin sağlıklıysa seni bırakmıyor. Dua et yat dinlen ayaklarını uzat hep, çok zor yüreğin ağzında eminim ama sağlıklı ise hepsi geçecek
Canım az ömce bende senin gibi oldum. Hemen hemen 5 cm boyutlarında parça geldi onu görür görmez fenalaştım banyodan nasıl çıktığımı yatağa nasıl yattığımı anlamadım. Gözlerim bi karardı başımda bir uğultu elim ayağım boşaldı birde. eşim hemen nöbetci kadın doğum doktorları aramış olan hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk bebek hala bizimle doktor kullanılabilecek tüm ikaçları kullanıyorsun hemen eve gidip yatıyorsun ve hiç kalkmıyorsun dedi. Kese birazcık uzun o yüzden riskin var yatcaksın hep dedi 😞🙏🏼

Canım az ömce bende senin gibi oldum. Hemen hemen 5 cm boyutlarında parça geldi onu görür görmez fenalaştım banyodan nasıl çıktığımı yatağa nasıl yattığımı anlamadım. Gözlerim bi karardı başımda bir uğultu elim ayağım boşaldı birde. eşim hemen nöbetci kadın doğum doktorları aramış olan hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk bebek hala bizimle doktor kullanılabilecek tüm ikaçları kullanıyorsun hemen eve gidip yatıyorsun ve hiç kalkmıyorsun dedi. Kese birazcık uzun o yüzden riskin var yatcaksın hep dedi 😞🙏🏼
Hayır diğer doktorlar öyle bisey söylemedi, sen tek bir doktorun dedigiyle panik yapma riskim var diye, cok şükür bak kalp atışını da duydun, geçecek bu zamanlar insallah 🙏

Ah canım benim çok geçmiş olsun, benimde kanama alanım vardı 8.haftada gördü lekelenme oluyordu 12.haftada kalmamış gitmiş. Canım eminim ki ağır iş vs yapmıyorsundur hep uzan ayaklarının altına bir yastık koy wc dışında kalkma inan geçecek. Bebişler yerleşirken ayrı oluyor kanama alanı olunca ayrı oluyor geçecektir biraz dinlenmen gerekiyor. Kan sulandırıcıyı benim lekelenme olunca 6.haftada kestiler. Estrofemi günde 6 kez alacaksın, leke bile devam etse her gün progestan iğne olacaksın demişlerdi. Çok dua ettim rabbim almadı kuzularımı. Sende dualarımdasın Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin, bebeğinizi size bağışlasın🙏🏻

Stres yapmuyoeum canım hep bekliyordum nedense bunu ama umarım birşeye sebep olmaz inşallah🤲🏼

Öyle yapıyorum canım ama hala kırmızı geliyor ilk gibi şarıl şarıl olmasada. Gece giderim belki acile tekrar 😥

Öyle yapıyorum şuanlık canım bakalım Allah yardımcımız olsun 🤲🏼

Benimde öyle aynı adetli gibiyim resmen şuan 😥
Dualarım seninle endişelenme hiç ama sadece tuvalete kalk biliyorum ne kadar moral bozucu bişey , ama moralini bozma dr bebeğe yakın değil demiş zaten bu tüp bebek yapanların bi çoğunda varmış , o yüzden sakin ol dinlen iğnelerini yap vaktinde

Benimde kese uzundu o bi sıkıntı yaratmaz dr mu dedi yoksa sen kendin mi evham yaptın ? Çünkü dr bana bişey demedi normal dedi

Kızlar aşırı bir kanama yaşıyorum. Muayene oldum kesede sorun yok üstünde çok minik bir kanama alanı var dedi. Ama ne miniği eve geldim bAcaklarımdan süzülüyor üstümü zor giyindim böyle birşey olabilir ya. Doktorum kan sulandırıcıya 3 günlük ara verdi. Ama kanama artar veya azalmazsa tekrar muayene ol dedi
Geçmiş olsun canım benim de kanama alanım vardı ilk muayenede ama bende kanama olmadı kanama olursa doktor hemen gel demişti.devam ediyorsa tekrar git bence

Arkadaşlar ben 12. Haftaya geldim çok şükür hiç kanamam olmadı. Tüp bebek merkezindeki doktorumla görüştüm ilaçlar için progestan dex ve fitil i bırak dedi. Kan sulandırıcı yani oksapar 1 hafta daha dedi. Ecoprin 32. Haftaya kadarmış. Ama burda düzenli muayene olduğum doktorum fitile 1 hafta devam dedi sadece progestan dex i kesti oksapara da 34. Haftaya kadar devam dedi. Ne yapiyim bilemedim sizde nasıl bi yol izlendi

Back