2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Benim de 2 defa kanamam oldu ama suan 11.haftaya giriyorum estrofem.i biraktim, prolutonu haftada 1e indirdi cok sukur kanamam olmadi, size de birşey olmayacak merak etmeyin, hastanedesiniz ama suanda degil mi?

Teşekkür ederim amin. , Allah’ın izniyle en yakın zamanda Allahım kucağını doldursun hiç merak etme en yakın zamanda inşallah yavruna kavuşacaksın dualarım seninle

Allah en kısa sürede saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin size

Benim de 2 defa kanamam oldu ama suan 11.haftaya giriyorum estrofem.i biraktim, prolutonu haftada 1e indirdi cok sukur kanamam olmadi, size de birşey olmayacak merak etmeyin, hastanedesiniz ama suanda degil mi?
Şuan evet hastanedeyim tüp bebek doktorumdan da haber gelmedi yarın estrofemi bırakacaktım bende ama şimdi ne olacak bilmiyorum

Şuan evet hastanedeyim tüp bebek doktorumdan da haber gelmedi yarın estrofemi bırakacaktım bende ama şimdi ne olacak bilmiyorum
Kanamaniz kesildi mi? Fitil, proluton falan yaptılar mı? Serum taktılar mı? Hastanede olmaniz güzel en azindan iciniz rahat eder, kaçıncı haftadaydiniz? Estrofem.i bazi doktorlar kalp atışını duyunca biraktiriyorlar benim doktorum 10.haftaya kadar kullandirdi, carsamba sabah 2 tane icmistim, oglen doktor randevum vardi artik içme dedi o zamandan beri icmiyorum, cok şükür bir sıkıntı yaşamadım, o yuzden acele etmeyin, herşey güzel olacak merak etmeyin

Kanamam da lekede kesilmiş hastanede yattım ama tüp bebek olduğu için kendi doktorunuzun tedavisine devam ediyoruz dediler kapsül progestan iğne bunları hergun kullanıyorum zaten dün de kullandım aynı şekilde 7+6 oldu bugün inşallah benimledir varlığına çok alıştım bırakırsa bir daha yaptıracak gücü kuvveti kendimde bulamayabilirim

Kötüyü düşünmeyin de çağırmayın da, gittiniz mi kendi doktorunuza? Ultrasona girdiniz mi?

Allah’ın izniyle bişey olmadı ulturasonla baktılar mı ? Merak etme kanama çoğu kişide oluyor içini ferah tur

Kızlar bu gün gittim dr fakat dr çok sinirli içeriye girdi bebek kaç haftalık bile söylemedi bi tanesinin kalp atışını duyduk öbürü duyamadık , öbürü göremedim dedi ama kanamadan da göremeye biliriz dedi hala kanama alanı var dedi , esteofemi bıraktırdı ama , 2 hafta sonra gel bakıcaz öbür bebek var mı yok mu diye , kalktı gitti

Arkadaşlar çok geçmiş olsun deprem bölgesinde olanlar umarım herkes iyidir Rabbim bu zorlu kış günlerinde yardım etsin herkese çok üzgünüm öğrendiğimden beri
Bizde çok üzgünüz kıbrıstanda his edildi bizde baya sallandık ödüm koptu , çünkü çok uzun sürdü , Allahım yardımcıları olsun inşallah enkaz altındakiler hemen çıka bilsinler

Ya tövbe yarabbim bazen aşırı sinirleniyorum böyle dr olamaz ya. Zaten hastan kanama riskli tedirgin üstelik çoğul gebelik başından bir an önce göndermek için iki kelime zor etmiş. Valla sinir oldum başka bir dr bulabilir misin öyle bir imkan var mı oralarda canım.

Ya hiç sorma benle eşim kala kaldık , ne söylesek bilemedik , maalesef burda bi kaç dr gittim fakat tüp bebek olduğunu öğrenince 12 haftaya kadar biz karışmıyoruz diyorlar ve gönderiyorlar , bilmiyorum bende çok sinir oldum

Herkes iyi mi acaba deprem bölgesinde olan var mıydı aramızda kimse yazmamış iki gündür pek normalde onlarca şey yazılırdı merak ettim

Herkes iyi mi acaba deprem bölgesinde olan var mıydı aramızda kimse yazmamış iki gündür pek normalde onlarca şey yazılırdı merak ettim
ailem Diyarbakır da, etkilenen iller çok çok kötü durumda herkes dışarda kimse evlerine giremiyor, durum çok vahim Allah yardımcınız olsun sanki dünya savaşı çıkmış inanılmaz bir durumla karşı karşıyayız hala enkaz altında yardım bekleyen çok insan var

Allah yardım etsin dua edelim , çok kötü bi durum elimiz kolumuz bağlı

Allahım çok kötü inşalllah herkes iyidir ? Diyerbakırda kalınacak yerler ilan ettiler oralara gitsinler tabi durum nedir bilmiyoruz Allah yardımcıları oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…